226

Анонимен

преди 13 години

Време е ГЕРБ да огранизира емиграцията на народа на запад с безплатни полети ! Така ние ще излезнев от кризата !

225

Анонимен

преди 13 години

Към Партията - по Христо Радевски (пародия) Аз крача с крачките ти, Бойко! Аз чувствам как тече кръвта от мойте рани многобройни. И аз горя, и аз трептя, туптя със пулса ти неравен - плът от болшевишката ти плът - подхлъзвам се и се изправям по твоя окръвавен път. Води ме, Партийо, води ме под свойте дойни знамена! Свети с червеното си име чрез хилядите имена! Във своята сурова строгост ти нежна като майка си. Аз всичко бих дал да мога да бъда твой достоен син. Като Лъчо да пламенея - мозъка на твоята зора! - Тъй както Цачева да пея, тъй както Михов да умра! Мен хулите не ме смущават, врагът, с които те покри - аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори! Ах, как горящите ми рани дълбоко, остро ме болят - кога нападаш и се браниш, кога се луташ в своя път! Тъй, както някога, на село, свежен от утринна роса, баща Ти с лапи загрубели показваше Ти да косиш - тъй Ти десница ми подаде и със шамари ме кали. Затуй горя във твойта гадост и твойта болка ме боли. Води ме, Партийо, води ме под гнойните си знамена и нека свети твойто име чрез хилядите имена! ....И ако нявга се забравя и почна да противореча - не ме заплювай! Аз тогава не бих заслужил чест такава - дори на пачките честа! Но аз горя! Но аз живея! Аз няма да ти изменя! В сметките ми зеленеят пари от твойта светлина. И в милионния ти Уин-чун-кюн срещу врага ни недобит не съм аз Трайков, ни Трайчо, аз съм безимен твой войник. Води ме, Партийо, води ме под свойте гойни знамена! Свети с червеното си имечрез хилядите имена

224

Анонимен

преди 13 години

Аз съм национален предател и не искам да се строи АЕЦ Белене, освен това съм много *** и искам да се затвори АЕЦ Козлодуй. Плюс това съм много ограничен и не искам да напусна България.

223

Ало, ало!

преди 13 години

Българското червено цунами в състав: Сер-гейчо-президент, Трактора-вицепрезидент, Кунева-външен министър, Вигенин-вътрешен министър, Костов-мин. на финансите, Сакскобурготски-мин. на земеделието и горите, Янето-мин. на културата, Мая-мин. на спорта, Първанов-предс. на ловната дружинка в с. Сирищник. Е, тия убавци ще довършат най-после България. Гласувайте за тях и ще видите българското цунами какво може.

222

Анонимен

преди 13 години

"С АЕЦ или без АЕЦ, важното е комунистическите крадци да влязат в затвора, защото ограбиха БГ, както и турчин не я е грабил. "А "антикомунистическите" крадци да си веят байрака! Нали така, плазмодий?

221

turki6

преди 13 години

на нас АЕЦ на вас картофите бе роби

220

дзвер

преди 13 години

220 чети бре!На морето ще е.

219

Анонимен

преди 13 години

Кой я измисли тази лъжа? А с каква вода ще я охлаждат? "Марица.

218

Анонимен

преди 13 години

Който чака евтин ток от АЕЦ Белене ще духа таратора.

217

До№203

преди 13 години

Кой я измисли тази лъжа? На 10 км. от границата? А с каква вода ще я охлаждат?

216

Анонимен

преди 13 години

С АЕЦ или без АЕЦ, важното е комунистическите крадци да влязат в затвора, защото ограбиха БГ, както и турчин не я е грабил.

215

JIS3

преди 13 години

ОООО колко е *** има ли смисъл..........Боко

214

Един прост пита

преди 13 години

Добре де, АЕЦ няма алтернатива, така ли? Чисто, безопасно, евтино.Тогава защо толкова хора по света протестират? Защо умират японците? Защо великите учени позволиха строежа на толкова АЕЦ в опасната земетръсна зона на Япония? Къде им бяха предвижданията? Как да им вярваме на ума и знанията? Не са ли парите в основата на това безумие? Защо да пострадаме и ние?

213

И пак репете!

преди 13 години

Партията кресливавече не я бива -червените ескадрониса вече спънати кокони.Червени старци и бабетапак ще ядат кюфтета,на избори ще се явяватпосле партията ще опяват.Ах, летете ескадронино първо ни върнетеоткраднатите милионизащото при ББ и ГЕРБвече има закони.

212

аматьор-писател

преди 13 години

А защо никой не казва,че тройната ламя е поръчала оборудването на АЕЦ Белене,когато същият АЕЦ не е получил до този момент лиценз за сройтелство,и за ТЕЦ-овете те пройзвеждат 1-во ток,2-ро топлина за парното,3-то остатъчен материал топла вода с която се къпят в жилищата тези който ползват парното,и до този момент ние имаме излишък от ел.енергия,която продаваме на гърция и македония,и всички знаем че само агенти на ДС и членовете на цк на бкп-бсп настояват за тази мафиотска аец белене...

211

ор

преди 13 години

Кой ще печели? Някои хора ще спечелят, най-вече от износ, ама е малко вероятно. Анче, и ти ли ще си от печелившите? За да се печели, някой трябва да загуби!

210

Анонимен

преди 13 години

212Абе вие довчера не плюехте ли българските учени, във връзка с техният бюджет, или така ми се струва!?:)

209

204-още

преди 13 години

Защо да купуваме идеи и техника за "зелена енергия"? Защо нашите учени, известни по цял свят с таланта си, не работят по тези проекти, не създадат модерни, собствени технологии, за да ни излезе по-евтино, да не плащаме отново на чужди монополисти? Пак питам: защо досега не се влагаха пари именно в подобни проекти и не се насърчаваха наши учени. Та НИЕ да продаваме, а не ТЕ- на нас?

208

до 203

преди 13 години

И румънците имат намерение да строят АЕЦ на 10 км от нашата граница.

207

Анонимен

преди 13 години

МАЛКО ВОЛЯ?????? МЕН МИ ПИСНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АМАН ОТ ТИЯ ИЗМИСЛИЦИ С ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ. КАКВО ПРАВИМ КАТО НЯМА ВЯТЪР ИЛИ НЕ ПЕЧЕ СЛЪНЦЕ. ХАЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ . БЕЗ БАЗОВИ МОЩНОСТИ НЕ СТАВА. ТОВА Е ИЛИ ТЕЦ ИЛИ АЕЦ> МЕН МИ ПИСНА ОТ ТЕЦ ГЪЛЪБОВО И МАРИЦА ИЗТОК> ВСЕКИ РАЗБРА ЗА КАКВО Е ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ