92

Уефскар

преди 13 години

Само да не са пострадали футболисти от БАТЕ БОРИСОВ,че левскарите как са свикнале да им лапат дудуците....

91

Анонимен

преди 13 години

BILO E BOMBA . KLIP I INFORMAZIA ----*

90

КАМПАНИЯТА ПО ...

преди 13 години

..ИЗСЕЛВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ , НЕ ЗАПОЧНА ЛИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И В БЪЛГАРИЯ???ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА , ЧЕ СЕГА ЩЕ ПОДГОНЯТ ОПОЗИЦИЯТА ЗА ТОЗИ ВЗРИВ..?!КОМУНИСТИТЕ ,ИМАТ ШАБЛОННО МИСЛЕНЕ--ЛУКАШЕНКО ,НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

89

DO 92

преди 13 години

RUSIA E BILA I WTE BADE VELIKA IMPERIA ! NO DRUGITE NE SA BILI I NAMA DA BADAT !

88

До 78

преди 13 години

То на наща мила майка родина и без взривове си е зле. Ако решат да правят атентат то ще е 100 лева и 1000 гладни сънародници.. Ще се избият повече отколкото някой бомба да гръмне.

87

sanata

преди 13 години

Аман от разбирачи на политика и човешка душевност Бог да прости загиналите и дано ранените се оправят бързо

86

yoangames

преди 13 години

клипчета от Експлозията в метрото в Минск*

85

рави Рави

преди 13 години

Юдеофашизма не си поплюва с несъгласните да станат шабеси гои...

84

GORKITE HORA GORK

преди 13 години

GORKITE HORA ..... PAK ZAPOCHNANA , IASNO E KOI !

83

ачаз

преди 13 години

ЦРУ -МУСАД ИМАТ ПРАВО ДА ПРЕСЛЕДВАТ И ДА УБИВАТ И ДА ВЗРИВЯВАТ НА ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО,АКО НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С ФАКТИТЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО ДУШИ СА ПОЧЕРНИЛИ.

82

ДО 83

преди 13 години

АЗ ГИ НАЗОВАХ ДЕРЕКТНО МАСОНИТЕ ГНУСНИ ИЗВЪРШИХА ТОЗИ АТЕНТАТ ЗАРАДИ БЕЛАРУСКИТЕ ВОЕНИ И ВОЙНИЦИ КОИТО СЕ СРАЖАВАТ НА СТРАНАТА НА КАДАФИ.

81

КГБ

преди 13 години

До 83: За да оправдаем полицейските акции срещу опозиционерите, които ще последват, товарищ! Ние просто предложихме на Саша Лукашенко експертната си помощ при организацията на "атентата" от "терористите" от "лошата опозиция", сега от него просто се иска да прати милиционерите по домовете на най-отявлените критици на режима. И след като разчисти неудобните нему, да си гарантира безпроблемно управлени за още десетина години.

80

Нинко Кирилов

преди 13 години

Как така "Бог да ги прости"?!!?!? Ами ако някой от тях възкръсне?? Кои сте вие, че да се усъмнявате в божието чудо на възкресението??????

79

ЖИВИ И ЗДРАВИ

преди 13 години

Тая 2011 започна много джазово - земетресения, цунамита, метежи, пучове, въстания, войни, атентати и може наистина да се окаже предверието към 2012 и края на света - да ама не! Възможна е някой си по някакъв сценарии още от преди 5 години да дърпа конците щото видите ли 52% от населението вярвало в предсказанията на маите, и тайничко да се надява, че няма да го забележим покрай написаното в древността. Бог да ни пази и не се подавйте на ПРОВОКАЦИИ - пазете си страната с всички средства!

78

Логиката :

преди 13 години

Вие, които обвинявате КГБ и ФСБ за този терористичен акт, бихте ли ми обяснили с какви мотиви ще го извършат ?Беларус е най-верният съюзник на Москва от всички бивши републики на СССР !Изборите там бяха спечелени от проруски настроеният Александър Лукашенко с убийствено мнозинство. В момента управлява отново той !Защо им е на руските служби да му мътят водата ?Виж, едни други слижби има защо да всяват смут в проруски настроената държава ...Те са специалисти по организирането на атентати !

77

аха

преди 13 години

до 81-вия - и кво?

76

Анонимен

преди 13 години

ДА БЯХА КРОТКО СЕДЕЛИ НЕ БИХА ЧУДО ВИДЕЛИ!!!

75

Анонимен

преди 13 години

лудите, бе мен

74

gogo

преди 13 години

до 78Пич кой пък тръгнал да взривява в България бе мен :D

73

за съжаление

преди 13 години

Очаквайте и в Софийското метро...