471

до 476

преди 13 години

Къв си ти бе!?!?Да не си от Южна Аляска?Приличаш по наречие!!Чао!Писнахте ми!Лягам си!

470

Марк

преди 13 години

ББ с тази позиция е на път да си направи политическо харакири!ББ осъзнава това! Той не е ***! Много добре разбира, че подписва в момента смъртната присъда на ГЕРБ!Защо ли го прави?!?!"Когато не разбираш нещо, проследи парите!" - Дядо ми!/Бог да го прости!/Ех България, България!!Впрочем аз съм ескимос и кво ли толкова съм се загрижил!Да слагат руските първобитни реактори, щом на народа му е все едно!Като гръмнат, радиацията няма да стигне до Аляска!Ай глеай си кефа с ескимоската!

469

Иван до 468

преди 13 години

"Нефтохим беше декапитализиран и имаше дългове! Никой не го искаше, както сега Кремиковци!"Дрън, дрън, дрън... Само горивото, налично в резервоарите на Нефтохим значително е превишавало като стойност дълговете му. Кремикивци беше продадено за 1 долар срещу задължението на собственика да погаси дългове от над 300 млн. долара. Само за справка - след някоклко години Кремиковци бе препродадено с 2 пъти повече дългове,... само че за около 300 млн. Бизнес, кво да прайш?!!

468

ei MarkS

преди 13 години

Caro e kriF, STa na fyproZ za Flashkata- da se smeni flashkata trebe, vednaga ia smente, sho ke se 4ue ko Boce reklo na Diace, ko Diace prcnalo na Trice i ko Trice smutolevilo na Krasiu podpisva4o!

467

Марк

преди 13 години

Мале, мале!!Значи има толкова много *** , които харесват Русия повече от САЩ!Това е все едно да харесваш повече Москвич отколкото Ровър напр!Или са платени драскачи, или са за психиатър, или са просто генетично обременине от комуноиден произход!Във всички случай лоша работа!Излиза, че Царя беше прав с лафа за чипа на българина!А бе аз хубаво се писах ескимос на преброяването!

466

ЛУКОЙЛГАРИЯ

преди 13 години

Това, което ще се случи е, че най-вероятно Валентин Златев и Лукойл до няколко седмици ще уволнят министър Трайчо Трайков. И ако някой не е наясно кой управлява държавата, значи ние не живеем в нея. Много се надявам формалният министър-председател на България - Бойко Борисов, да намери сили и да разбере, че най-после има човек в правителството, който защитава националния интерес, а не корпоративни и лични интереси.И да намери сили да съхрани държавата, е коментарът на Мария Капон председател на Единната народна партия, поместен в сайта bulgaria-***/ Големият въпрос е колко дълго министър Трайков ще остане на поста си и дали истинският министър-председател няма да го уволни. Не виждате ли какво се случва? Страната се управлява като от Правец. Отново се върнахме в годините, в които един монополист на пазара, свързан с чужди интереси, размахва пръст на правителството и поставя въпроси. Единственият, който има право да поставя въпроси в такава среда на монопол е държавата. Повечето министри в правителството на ГЕРБ са в ролята на бушони. Не всички обаче могат да я приемат. Виждате какво се случва с министър Трайков напоследък, когато се опитва да подхожда държавнически. В началото бях скептична към него, изгледаше като безличен експерт. Но днес той се държи като държавник, докато министър-председателя и всички останали продават интересите на гражданите и на страната - къде на Лукойл, къде на някое друго руско дружество. Именно това поведение на министър очакваме от всяко правителство. Преговорите за проекта АЕЦ Белене в момента се провеждат безпрецедентно непрозрачно. Премиерът Бойко Борисов преговаря така, както са го правели преди това Сергей Станишев и Румен Овчаров. Най-вероятно условията са изключително неизгодни за нашата държава, или руската страна не иска да отстъпи. Това е интересна комбинация на ситуации, в която се намира и министърът на икономиката, коментира още Капон.AFERA.BG

465

Марк Антоний

преди 13 години

Яки шутове по кльощавия *** на американско-масонските подметки, браво Бойко, бой по продажната пасмина.

464

Марк

преди 13 години

Така е , като не се проведе лустрация и справедлива възмездна , репресивна операция върху всички комуноидно-русофилски елементи, това ще си сърбаме!Но има надежда!Ще дойде Видовден и ще влезе Горския на сцената да разчисти полотическите трупове!

463

до 470

преди 13 години

Сложи си някакв ник бе плазмодии!Бъди оригинален !И за ругатни не те бива!***!

462

Анонимен

преди 13 години

469-***, по-***, най-***, ВДЛЪБНАТ, МАРК!Не се обиждай интелектуален ембрион!

461

Марк до 465

преди 13 години

***, по-***, най-***, ВДЛЪБНАТ!Не се обаждай руска *** недъгава!

460

Марк до Иван

преди 13 години

Не знам на колко си години приятелю, но аз много добре си спомням приватизацията на Нефтохим, както и на БГА "Балкан" и т.н.Нефтохим беше декапитализиран и имаше дългове! Никой не го искаше, както сега Кремиковци!И много моля стига вече с тези глупости!Впрочем Венцислав Върбанов бе напълно оправдан по всички обвинения вчера!/За незнаещити - Върбанов - земед.м-р при Костов/Ал.Божков /Божг да го прости/ спечели 7 от общо 15 дела за клевета!Ако не беше се споминал щеше да ги спечели всичкит

459

Анонимен

преди 13 години

Ем сме лабави у кръсто , ем ни са алчни задниците , ами на сичкото отгоре искаме и оная работа отзад и душата у рая да оди !

458

Рамбо

преди 13 години

Избий зъбите на американското ***, направи добро на света. Браво Бойко, мачкай ги.

457

Анонимен

преди 13 години

До МаркМлък, бре ченгене! Да не чувам скърцане на биберон! Трайчо да каже в парламента: "Ивинявай мило другарче, повече никога няма да правя така!" Смрък-смрък!

456

Тит

преди 13 години

Браво Бойко, покажи мястото на това продажно американско ***, прати в Ахганистан или Ирак и там да защитава интересите на любимите си американци. Американските мекерета-ВЪН от България.

455

Иван до 458

преди 13 години

Дълбоко си заблуден! Костов си е направо КГБ кадър! Като доказателство подари Нефтохим на Лукойл!

454

Попай

преди 13 години

На мен кво ми дреме за мнението на САЩ бе гъзолизецо, айде марш в Грузия да лижеш американски дупета.

453

Анонимен

преди 13 години

Борисов давай на този пед... и американски *** червен картон!

452

Веспасиан

преди 13 години

Стоновете на американките мекерета са музика за ушите ми, пищете мили деца, пищете по-силно Номерът на Трайков да ни натресе американски реактор с ужасяващи защитни параметри няма да се случат.