443

Анонимен

преди 13 години

Този или е бил изключително некадърен или е невероятно подкупен.И в двата случая - кой го е назначил?Големия проблем на управляващите е че те самите не могат да се преброят:колко са изключително некадърните;колко са невероятно подкупните.Ще помогнем, ще ги преброим наесен.

442

Анонимен

преди 13 години

Само немога да разбера къде е БЕХ в този случай, нали те са шапката и всъщност с тяхната благословия се прави всичко в НЕК. Трайков махна Май Христова от МИЕ заради някакви съмнения и .... я сложи за шефка в БЕХ, което е супер странно. Първанов без никакви качества го слагат за шеф на НЕК, той назначава за шефка на преструктурирането жена пред уволнение в ЧЕЗ и от там хиляди безумия настават??? Много некомпетентност и много гнусота от която страда цяла България.

441

к.

преди 13 години

За Първанов - разстрел! И след разстрела едри руски червеи в Сибир. Това е толкова логично. Национален предатели и руски агенти - Бенковски /Г. Хлътов/, Димитър Благоев, Вл.Заимов, Г. Димитров, В. Коларов и хиляди знайни и незнайни родоотстъпници...

440

Анонимен

преди 13 години

Цирка на ГЕРБ е абсолютен!Пак се видя , че кадрите им са неподготвени!Или може би нямат общо съгласие по даден въпрос!Сутринта - едно , а след обед - друго.Явно брадвата на ГЕРБ не удря на едно място!Удря избирателно и според собствените им интереси!Много слабо правителство!Единствения вариант - ОСТАВКА!

439

vorips

преди 13 години

на бунт срещу поробителя братушка и цинизма на отговорните ... никакво Белене или пък друга такава ...

438

шопът

преди 13 години

Няма да се изненадам,ако някой треторазряден чиновник от МС обяви война и Боко" не знае".

437

До"454"

преди 13 години

Не пишеш откъде ще получаваме -нефта и газта ?Може би от Америка"И КОГАТО СНЯГ ЗАПРЪСКА ,КВО ЩЕ ПРАВИШ ТИ ЗИМЪСКА".

436

33

преди 13 години

Тези договори и анекси които са важни за държавата не се пишат предварително,не се ли обсъждат от много хора ,и всъщност подписването им е формалноНещо не ми се връзват нещата,

435

ако

преди 13 години

ЦИРК! ЦИРК! ЦИРК!И пак някой им е виновен. Изкупителна жертва винаги трябва да има!

434

DOX

преди 13 години

защо изопщо се занимават с руснаците...за пореден път излезе наяве как действат, но къде са спали от ДАНС та не са разбрали, че има саботажник в НЕК!

433

бостаня

преди 13 години

Абе бастуни, вие вярвате ли, че един чиновник може да подпише такъв анекс без знанието на началника си Трайчо и Боко?А стига бе!Това си е цирк(не обиждам изкуството).Щом не са го упълномощили, подписа му не струва нищо.

432

ОПОМНЕТЕ СЕ!!!

преди 13 години

Спирайте Белене!!! Никаква Русия не ни трябва - виждате как действат!!! Представете си какво ще е, когато и бензина/дизела, и газа, и ел. енергията ще са в зависимост от тях!!!ОПОМНЕТЕ СЕ!!!

431

цецко

преди 13 години

бойкотирай лукоил , в една мафия с управляващите,затова монополиста прави каквото си иска

430

ivo

преди 13 години

Дали пък на Първанов не му е наредено свише? И дали ще посмее да си каже истината?

429

реалист

преди 13 години

ВСИЧКИ ДА СЕ МАХАТ, А ГЕРБЕРАСТИТЕ ДА СА ПЪРВИ ! КОМЕДИЯТА "ГЕРБ" Е ПРОТИВНА НА ВСИЧКИ !

428

Анонимен

преди 13 години

Красимир Първанов - на разстрел!!! Ей, сега как съжалявам, че няма смъртно наказание! Затова да го натикат до живот на тъмно и да му изземат всичко!!! Иначе хората ще го убият с камъни!

427

фифи

преди 13 години

като започнем да се натискаме за работа в руските технологични центрове, тогава ще дискутираме ролята на москва в съвременната наука и техника... въпреки, че атомна техника най-вероятно могат да строят. но тук проблема не е техниката а начина на правене на бизнес, както и измекярското поведение на наште (да бяха показали някаква обосновка за този проект..) не разбирам защо всичко е тайна при положение, че всеки един от нас е акцонер в държавата българия (страна по сделката).

426

Синева

преди 13 години

Мен не ми пука САЩ какво е спечелил от разпадането на СССР, а ме интересува България какво спечели /загуби/!

425

Театър сълза и смях

преди 13 години

ЕГАСИ И ТЕАТЪРА , ТОЯ ЩЕ МИНЕ КАЛОЯНЧЕВ !

424

за 444

преди 13 години

че аз и през комунистическо пак си бях от САЩ.........те и тогава си бяха силни, нали затриха, как беше онова. ССР -а :)