131

няма фъндък

преди 13 години

аве аре такава сметка ми дойде от данък смет че свят ми се зави милиони се дават на титан,*** работят по социални програми в цялата страна милиони левове,всичко е сбъркано да се направи повече места за изхвърляне на отпадъци и ко стана с завода ве

130

Българин

преди 13 години

Не е проблем да се включа, но защо 9ти април?! 8ми април е Международния ден на ***, а на 9ти април да се захванем да чистим... Случайност или съвпадение?! Странно ми е...

129

изгубен в превода

преди 13 години

Нито една хартийка няма да почистя без пари.дискриминирам съм.отнето ми е правото на труд и достоен живот според конституцията.след 28 г.труд на 51г. съм безработен, без шанс за нова работа, без помощи не плащам вече и здравни осигуровки на път съм да изпадна и от пенсионната система след последните промени.за пръв път останах на милостта на социалната ни държава и получих жесток урок. благодарете се на това че поне не замърсявам и все още мога да си плащам данъците.нищо безвъзмездно повече.

128

8

преди 13 години

Преди 20 години ленински съботник сега Бойковски.Но преди 20 години данъците не бяха същите

127

Алекс

преди 13 години

Самовменяваме си вина за това, че градът ни не е чист. Все едно само ние цапаме. Някой виждал ли е снимки на Берлин 2 часа след Love Parade? А 4 часа след това, когато не е останала и следа от тоновете ***? И унгарците цапат, и шведските градове са кочни в малките часове на нощта, но рано ВСЯКА сутрин чистачите минават и чистят. Защото това им е работата. Не знаех, че София е ***, защото 1-годишното ми дете не ходи с чувал да мете градинките. Сори, и благодаря на днес.бг, че ми изяснихте.

126

мечо-пух-кух

преди 13 години

Мечката играе според тоягата, така че, и чистота се постига с твърди мерки. Ьбе мечтайте си. На калпав все космоса пречи.

125

Кирил

преди 13 години

*** се обръщат и се правят, че не забелязват...защото нямат достатъчно интелект да разберат, че ако гражданите сами си почистват града, няма да има нужда от тях! Или поне на повечето от тях...Както е на много места по света.

124

Varg

преди 13 години

Тия от Парламента трябва да се ометат.

123

Анонимен

преди 13 години

И най-лошото е че срещу тази детска площадка живее зам.кмета на тази община.

122

Аз

преди 13 години

Аз съм българче и обичам *** ,*** на народа,калта,*** и чалгата.Обичам да няма дървета и цветя щото съм европпейско българче.

121

Много прости и невъзпитани хора има... Лошото е, че са и нагли и агресивни - направиш му забележка на ***, а то те псува и налита на бой. Какво да ги правиш такива?Плюят по тротоара мазни храчки, не си събират *** на любимците, мятат торби с *** през прозореца - защо??? Къде са расли тези създания, хора ли са въобще...

120

ядосана

преди 13 години

В бтв май имат само идеи на принципа Дайте да дадем Като чета коментарите доста хора не са съгласни

119

Фандъкова

преди 13 години

Чистете, чистете! Но не забравяйте да ми платите данъка си за смет. Аз пък обещавам, че на всеки няколко месеца ще ви привиквам пак да чистите!

118

уби-дуби

преди 13 години

Чистотата би трябвало да е задължение на всички в България. сори, - Гени, Седларов, гени!, па лошо ли е не знам.

117

Бат Гойко

преди 13 години

Хигиенистките с метлите от общината метат точно като лисицата с опашката да заличат следите че са минали от там, а тези съботници за почистване май ни връщат към нещо много познато :) ,вероятно ще върнем и бригадирското движение за да направим пътища и магистарли :)

116

До 96

преди 13 години

Защото са ПРОСТИ тикви!По цвета ще ги познаеш!

115

СОФИЯ

преди 13 години

Докато не се приберат завинаги всички песове, които не само ак.т навсякъде ами и взимат със зъби торбички от *** и после ги ришкат докато ги разпилеят на всички посоки, няма да има никаква мотивация да се мете прашинката. Нека накараме Фандъка да прибере (не да кастрира) глутниците!!!

114

Анонимен

преди 13 години

БТВ направете кампания- крадлижите и подкупни депутати, съдий и прокурори в затвора. или "Хидро-инжинерите - да върнат хонорарите"..."Мургина"..."маргините"..."Да спрем ограбването от Топлофикация"..."Европейски заплати".."реални цени на мобилните оператори"...или тези каузи не ви допадат ?!!

113

Анонимен

преди 13 години

Ще излизам и ще чистя,при условие,че всички МЪРЗЕЛИВИ *** ги изгонят от"Чистота"!Нчма по цял ден да си бъркат в носа,а от моя джоб да им се плащат заплати,осигуровки и т.н.!

112

boza

преди 13 години

Metla ,metla ,ama ne za detski plostadki ,ami za cjal edin parlament i za cjal edin ministerski suvet !