127

БоСимеонов

преди 13 години

Борисов може да бъде манипулиран дори от 4 годишната ми дъщеря.

126

Анонимен

преди 13 години

"СУ няма да прекрати дейността си от понеделник, както беше решено вчера, а само ще затвори символично централния вход на висшето училище в знак на протест." Хахаха, страхотна идея, да заключат входа, който така и така целогодишно е заключен освен на откриването на учебната година! невероятно впечатление ще направят с това, че сградата ще изглежда... по абсолютно същият начин като всеки друг ден, в който протести няма.

125

Спонги

преди 13 години

Градината е била собственост на Църквата. Тя я е дарила на СУ. Дарението се раюзаля при промяна на собственастта. Кой печели. Естествено Дядо Николай и сие. Не се хабете. Има само алчни желания за пари.

124

Анонимен

преди 13 години

И да се изядете, другари, Бойко Борисов умее да разговаря честно и да постига добро!!! Нещо, което надменни муцуни като серго, овч, румглавъта и други никога не са умеели! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ В МОЯТА СТРАНА!

123

Sunny

преди 13 години

Каквото и да направи Борисов- все лош. Също като приказката за вълка и агнето: "Мътиш ми не мътиш водата, ще те изям!"

122

Анонимен

преди 13 години

ВХОД В ГРАДНИНАТА - 10 ЛВ, В ДВОРЕЦА В БАЛЧИК - 10 ЛВ.НАГЛИ СТЕ, НАГЛИИИИИИ.ЕЙ ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ХОДЯТ В ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ, КИПЪР, МАРОКО, ТУНИС - ЗАЩОТО ТАМ КАТО ПЛАТИШ, ПОНЕ ПОЛУЧАВАШ.

121

RAMBO

преди 13 години

BORISOV DA KAJE NA BAlgarskia narod kak vliatelen deputat ot gerb izdarja s darjavni pari zara modelkata koiato mu e liubovnica i metresa.a ot 1 godina deputatat ot gerb ia e izpratil v amerika-niu iork da uchi aktiorsko maistorstvo s darjavni pari tova sa parite na mizerstvashtia narod.sashtia deputat ot gerb e obeshtal na zara modelkata za v badeshte da ia naznach v amerika v diplomaticheskata misia na balgaria i dvamata da si jivurkat s darjavni pari svaleni ot kojata na naroda cialata istina

120

до 116

преди 13 години

Ми то всеки себеуважаващ се новософиянец задължително си взима кола с напдис СА за да е готин като си ходи в петък на родната нива...

119

Retro

преди 13 години

А нас кой ще ни спаси от Борисов?

118

Dido

преди 13 години

Вчера мрънкахте как Борисов искал да даде градината на *** и не му пукало за култура и образование, днес като я остави на СУ и сложи край на спор от 1998г когато ГЕРБ не са съществували и в предсказанията на брачката на Берлускони, било PR сами си били забърквали кашите и сами си ги оправяли.Има ли момент в който да може да ви се угоди бе мърморещи обчици?!?!?!?!

117

до115

преди 13 години

Съдът решава някой отменя/идат избори/,полицията и митниците проверяват/ някой отменя.Познайте що е то?

116

истината

преди 13 години

Софийският университет Свети Климент Охридски ще получи правото на управление на парковата част от Ботаническата градина в Балчик, а Министерството на културата ще поддържа сградите там. За това се споразумяха министрите на културата и образованието и ръководството на висшето учебно заведение. До вторник ще има и официално решение за това, обещават от Министерския съвет.

115

:) до 110

преди 13 години

Ами няма как да определиш квалификацията на един човек ако не си работил с него или най малко да си видял работата му. Кой какво учи си е негова работа, а още повече при какви условия живее. До момента съм съгласен само с едно нещо, което си казал а именно, че е важна семейната среда за изграждането на една личност, но пак няма гаранция.

114

до 110

преди 13 години

Много интересно,но по морето лятото, от всяка кола със Софийска регистрация,също дъни яко гнусната чалга....а така като гледам добре си запознат/а с имената на чалгаджиите .....

113

Кифла с малко мозък

преди 13 години

Почвам да добивам чувството, че ни разиграват - ГЕРБ (лошите) забъркват някаква каша, но "добрият Бащица на народа" всеки път се явява като Христос сред бурята, за да избави низшите, които се давят в нея.....

112

Анонимен

преди 13 години

е ,пак бог-Борисов реши проблема.

111

dantes

преди 13 години

Ei ...ama kakva mesiya si imame a?

110

Анонимен

преди 13 години

PR, PR...

109

Анонимен

преди 13 години

СЪЩЕСТВОТО борисов е ЖАЛАК ***

108

до 99

преди 13 години

Да бе, много сте квалифицирани селяните... Идвате тука с дисковете на Преслава и Борката Дали и живеете в студентски град в прокапалите квартири, учите Анголска филология и като си отидете в родното село сте най-великите! Хайде моля ти се не ме разсмивай! Качествените хора от провинцията, пребиваващи в София са много малка част от вас. Повечето качествени хора си остават в провинцията, защото нямат комплекси, че живеят в малък град и, че нямат възможност да се влачат в мола всеки ден.