92

ха ха ха

преди 13 години

що не си признаят че ръста е свързан с нароилите се ромлянчета.

91

Запи

преди 13 години

д

90

Анонимен

преди 13 години

Треперят ти краката май? Я прочети това и се осамоти някъсе.:)dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2011/04/01/masturbaciiata-oblekchava-sindroma-na-nespokoinite-kraka.115114

89

Анонимен

преди 13 години

Кажи, ба? Теб пък къде те сърби?:)))))))))

88

Zuio

преди 13 години

Мъже няма ,а само баби анонимки.

87

heehOOO

преди 13 години

хахахах хохохох УУУУ

86

Анонимен

преди 13 години

Те точно заради такива кресльовци сме на това дередже. Всеки българин - фюрер!:) Аман от партийни секретари!

85

Zuio

преди 13 години

Той е българин ,а не като вас еничари.

84

Walter

преди 13 години

Незабавна рекомунизация и цялото стадо в лагери да се образова.Отново ще станем индустриална сила и ще изнасяме земеделска продукция.Ще имаме армия ,която да стресира съседите и ще чакаме девет милионния българин.

83

Анонимен

преди 13 години

До ZuioОстави човека да се отпени тук.:) По-добре да се прави на мъж в сайта, че после да му е по-лесно да пълзи по улиците.:) Изявява си комплексите просто, комплексът на плужека.:) Когато е анонимен и в тъмното е голяма работа, ама само нам.:)

82

Zuio

преди 13 години

Не се хаби ,брате!Няма кой да те чуе ,тук вече само старците са патриоти и обичат България.Всички останали обичат само сребрениците.

81

Анонимен

преди 13 години

Добре, майн фюрер! Както кажеш, само си изпий хапчетата!:)

80

колобър

преди 13 години

Има ли още истински българи, които не гонят децата си в чужбина и не реват като баби ,че няма пари?!България ще пребъде и ще презре тези ,който изгониха чедата си.

79

Анонимен

преди 13 години

Явно психиатричната помощ в България никаква я няма. Още една причина да се спасяваме от тук, че по улиците са се навъдили патриоти и други видове плямралници!:))))

78

колобър

преди 13 години

България над всичко !Гузната ви съвест проговори.Бил съм в богатия и декаденски свят ,но въпреки всичко ще остана тук.Българската чест не ми позволя да избягам.Тук ще отгледам децата си ,Гнус ме е ,че живея сред вас .Във Филма "Борис " Борис произнесе страшно проклятие за Владимир Расате и потомците му то е за подобни изменници на рода български.

77

Джустиция

преди 13 години

Като чуят тази новина ,Боко,Вдянков и компания веднага ще ни клъцнат детските,защото сме станали достътъчно много и раждаемостта вече няма нужда от финасови стимули.А виновните за тази статистика ромки ще продължат да смучат социални помощи,платени отново от нас данъкоплатците .

76

хм

преди 13 години

а дали има статистика по етнически групи как е разпределено това ? щото ако иде човек със всеки родилен дом, на 10 родилки, 2 най-много да са от бълрагски етнос, останалото , роми

75

41

преди 13 години

До колобърЗнаеш ли, доста е по комунистически да смяташ мнението си за меродавно и единствено вярно. За квалификацията , която употреби не казвам нищо, тя е просто демонстрация на възпитание.

74

До "колобър&quo

преди 13 години

Жалък си ти, пълнейки джобовите на депутатите,работейки за жълти стотинки, ходейки на почивка по веднъж на 10год. и плащайки апартаментче-кутийка с 200% отгоре, издържайки многолюдна *** челяд като им плащаш тока,водата,здравните вноски,училището, помощите и т.н.Първо излез и виж в другите страни как се работи, какво е отношението към работника и какви са им заплатите, пенсиите и т.н.

73

до 71

преди 13 години

Вярвай ми, че съм патриот, но това с което се сблъсквам тук ме кара и аз да изгоня моето дете. И внимивай с квалификациите - защото аз съм работил за доборото на тая държава БЕЗ пари в продължение на месеци- и продължавам да го правя. А ти какво направи за тази страна за да се кичиш с подобни думи -Патриот ?