141

ХА,ХА,ХА,,,....№145

преди 13 години

.....ХАМЕРИКАНЦИТЕ ...ТЯХНАТА МАМА---ТЕ И ХАМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК----РЕГИСТРИРАЛИ БЕНТЛИТАТА И ЯХТИТЕ......!!!ЧАТ ЛИ СИ......ЗА ДА НИ СЕ *** МАЙКАТА .....ПО ПЪТИЩАТА ЗА МОРЕТО!

140

bezime

преди 13 години

BEZ SIVA IKONOMIKA I BG SHTE SE STABILIZIRA

139

На дали

преди 13 години

До 104.Съгласен съм!Но ако ми върши работа и (се е спазарил за 200лв.А аз съм доволен и виждам ,че е перспективен ,с удоволствие ще му дам 300,(това е като пример) Но и ще го усигуря на 300!За да може след време да си вземе заслужената пенсия която му се полага!!А това "за час" изпатих си 2 ч. работи качествено 3ч брак!Кой ще плати брака а и на всичко отгоре да му платя?!

138

Анонимен

преди 13 години

Ами това е Българи.Тези също са истински Българи,данъчните които са си затваряли очите толкова години-Българи.Полицаите регистрирали колите-Българи.Политиците изковали законите позволяващи това да се случва-Българи.Пък после ми разправяйте,че светът се е съюзил срещу нас и иска да ни унищожи.

137

йо йо

преди 13 години

фифтииии ъъъъ , бентлииии ъъъъ :) пък *** ако е знаел български е щял да им обясни че бемтлиту *** купил от парите дето мед и алумин дава :P :D и те щеше да му дадът помощи за гориво даже ! само масово неподчинение ще ни избави от *** и правителство избрано от народа ! Народна Република България ! да спрам да плащаме каквото и да е и да си ходим само на стачки и митинги по цял ден ;) да видим от къде ще крадът ония нещастници управляващите

136

братчет

преди 13 години

Туй бизнесмен немат нищо Сичко е на лизинг и чекат да стане като 1996г но май нема ги огрей и дано.Да звиняват фифилолозите за грешка.

135

алилиии

преди 13 години

на балконо садим компири, продаам ги и с печалбата си купем бемтли!

134

кукер

преди 13 години

Добре 114, ама този 106 пише страшно неграмотно, така, че ако не възразяваш няма да приема насериозно препоръката ти !

133

вс

преди 13 години

куче влачи рейс , диря няма няма хей...

132

Иван до 130

преди 13 години

Много точно изказване! За тези от ЦК на БКП трябваше направо затвор, а за всички останали членове на БКП, агенти на ДС и доносници - доживотна забрана за участие в политиката! Защото стана точно обратното, резултатът сега е последно място по стандарт в Европа! В бившата ГДР, Чехия, Словения, Унгария, Полша и др. им показаха червен картон на комунистическите си кадри и затова са много по-напред от нас!

131

Ха,ха,аааа.....

преди 13 години

...."ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН"......ЗА *** НЕГОДНИК , КАТО МЕН..КОМУНИСТ И ***!ЕТО ВИ ГО , "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ БИЗНЕС" -- НАЗНАЧЕН ОТ ПАРТИЯТА-МАЙКА.....СЪС ... "ОНЯ СПИСЪК"!КАКВИТО СА ВИ "БИЗНЕСМЕНИТЕ".......ТАКЪВ ВИ Е И ..."***"!

130

анонимен

преди 13 години

и за капак са ги регистрирали като служебни автомобили ...карат си хората млякото от кравичките до пункта за събиране на мляко...

129

Detektiff

преди 13 години

I biznesa kato pravosadieto. Vsichko e "zasednalo" v dslboka syanka. Spravka - iztsepkata na burgazskiya shef na Administrativniya sad.

128

реалист

преди 13 години

ХВАЩАМ БАС С ВСЕКИ , ЧЕ В СПИСЪКА НЯМА НИТО ЕДИН СМРАДЛИВ ГЕРБЕРАСТ! НИТО ЕДИН! ......В тази връзка-откъде сина на ***-министър има S-класа AMG?

127

Й.С.Бах тезбизнисмен

преди 13 години

Йохан Себастиян Бах ти бизнесмените, Бах ги. 40% от икономиката на България е на правителството, но 60% (+/- още толкова) е тяхна - на ТЕЗИ "бизнисмиени".Бизнисмиените на ДС и КГБ, на ЦК на БКП, назначените бизнисмиени.Затова сме на такъв хал.Кво искаме от правителствотоЩо не си го поискаме от тез бизнисмиени, брех, Бах, Йохан Себастиян Бах ги.

126

NGL

преди 13 години

И какво от това. Голяма шумотовица за това КОЛКО ИМАТ ДА ДАВАТ, а кога ще се вземе. Нормативната уредба в страната е плачебна в това отношение, защото законите са писани от адвокати на тези "56 бизнесмена". В бялата държава като не можеш да обосновеш пройзход на средствата за дадена покупка ти я пребират, не пращаш данъци за нещо, коено имаш за определен период - или в затвора или ти го взимат, продават го и държавата си взима нейното. А тук.... констатирали и дължът, въпросът е И?

125

yachtsalesbg

преди 13 години

тогава разтрел бе...както те разтрелваха 1944-45г...трябваше да се очука всичкото комунист

124

Анонимен

преди 13 години

"така става....защото след 10.11.1989г трябваше да се затворят всички комунисти"Над един милион бяха комунистите. Как се вкарва в затвора 1 млн народ, кой ще го вкарва, пък и вкара ли го, кой ще го храни?Абе ти изобщо глава имаш ли или така по инерция от раждането караш?

123

yachtsalesbg

преди 13 години

така става....защото след 10.11.1989г трябваше да се затворят всички комунисти или да им се забрани да се занимават с политика. оставиха ги, те отмъкнаха 8-10 милиарда долара, умишлено създадоха анархия в държавата, за да могат да ги узаконят...дано ГЕРБ изкара още един-два мандата, че да поочука тъпата комунистическа ***

122

ppp do putnik

преди 13 години

Abe komunist prost, ne ti e vinoven kapitalizma i pazarnata ikonomika a 4e ti i ostanalite deto ste ostanali v taq dupka ste OVCE!!! Vie gnusni komunisti q suzdadohte taq obstanovka..no vseki prost narod si zaslujava sudbata!!!