73

kiko

преди 13 години

Тежко наследство са оставили другарите. Строили, строили, ама за поддръжка никой не мисли. И сега лапаме мухите...

72

тъй ли?

преди 13 години

Значи в България имало и нещо хубаво бе , 40% хубави пътища,браво на вас! Лятото идвам на почивка,никаква Анталия,никакво Тенерифе !

71

Случаен

преди 13 години

Какво почистване бе, хора? Живея в район с къщи и кооперации. Около тях е чисто. Свинщината е около блоковете, които се напълниха с какви ли не. Но не мисля, че точно тези ще чистят.

70

Анонимен

преди 13 години

"Добри", като например в София?

69

nqkoi si

преди 13 години

Do 66: А за тези, които мрънкат, че се крадяло и нз какво, мога да ви кажа ,че се срещнах с човек от едно минестерство и той сам си каза, че е отишъл с цел да ***, понеже другите преди него са го правели и той да не остане по-назад. Така, че за мен всичко е свързано с ЛИЧНИ ОБЛАГИ. Винаги в една с-*** има и изключения, но лошото е, че не са и 1% най-вероятно!

68

nqkoi si

преди 13 години

до 66: Мисля да се включа в почистването, но най-лошото е че като почистим и мине бай *** или някой с селски манталитет и без грам цен.с-*** ще стане същото за 1 месец. Така оня ден събирах фасовете от градинката пред нас, която е в затворен комплекс, защото всички съседи се правеха на много куллтурни а пълно с фасове забити в цветята! Думи нямам! И още нещо! Три пъти намирам фасове по первазите на терасата,защото съм на първи етаж,но немога да хвана още кой ги мятка! Вади си изводи!

67

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев е абсолютна ***, същия като Боко, Цоко и хер Флик.

66

Овча Купел

преди 13 години

Какви 40% бе профани, улицата пред блока, в който живея, е дупка до КРАТЕР платно. А не е от новото строителство, като гледам съседите, където няма вече улица заради камионите и товарителните работи на строителите, направо ми е до смях. Ако ми намерите 40% свестен път, който да карам да не си чупя колата, цял живот ще ви благодаря. Смешници.

65

Анонимен

преди 13 години

аман от мрънкане тоя крал ония крал ,детектори на лъжата за политиците ,вие хора май искате някой ангел -месия да дойде и да рискува всичко с цел да ни подобри условията за живот ,докато вие ревете по форумите ,проблема не е в политиците ,а в сички мрънкалници тук... в мудната администрация която се тутка и т.н А вие само мрънката и мрънкате ,хванете се в ръце поне когато започва почистването на Бг се вклучете и направете нещо полезно.

64

PENE

преди 13 години

Кои пък са тия 40% ! ! ?Аз не ги виждам ! Или това са ония 40% , които Тиквата твърди , че е построил !?? Но те въобще не са 40% а 40 километра ! А и те са толкова добри , като станалата вече прословута ул"Девня" във Варна - Боко я откри тържествено миналата година и оттогава два пъти я ремонтират основно ! А иначе е най-скъпата в БГ - даже е по-скъп от магистрала ! 12 милиона за два километра ! ! ! ?Смешници ! ! !

63

Да бее

преди 13 години

Ако съотнасят магистрала към пътища в град е вероятно ... ама само хемус по асвалт замества софия, пловдив варна и бургас най-вероятно ... хи хи хи

62

61

преди 13 години

с европейски, поне така разправят едното няма нищо общо с другото, акцизите де мислиш че отиват ? пълнят хазната, а на джоб си прибират увеличената контрабанда поради високите акцизии кой мислиш че плаща за всичко това ?

61

Владко

преди 13 години

Аз лично предпочитам да се обнови ЖП транспорта пред строежа на магистрали.

60

Анонимен

преди 13 години

за съжаление си съвсем прав,като чета хората в тия форуми имам чувстото че не са българи ,а някви агенти с цел да сринат икономиката естествено не го вярвам за сега ,а само се шегувам обаче е жалко направо....чета в интернет за някав дето пише че щял да си прави сам цигари щото не иска да плаща акциз понеже го зимала държавата.... и в частност Б.Борисов... нз кво си мислят тия мрънкалници с кви пари се правят тия пътища и всичко останало че не ми е много ясно неще ,естествено че с нашите ..

59

nqkoi si

преди 13 години

Всички ревем, но най-лошото е, че няма алтернатива за партия! За мен е все тая кой ще вземе власта, като отива с една единствена цел ЛИЧНА ОБЛАГА! Май трябва да минават през детектор на лъжата и тогава да избираме правителство, така поне ще знаем кой с каква цел е отишъл и кой лъже най-много. Жалка история!

58

До 55

преди 13 години

Бизнес Парка виждал ли си отблизо? Мърсотия и разсипия. Това е БПС в момента. Ама за наем и поддръжка не забравят да си поискат пари, но някой да помете... няма такъв филм.

57

AZ

преди 13 години

Ne samo jp sistemata ni e nai-zle,Vsi4ko ni e tragediq

56

Анонимен

преди 13 години

Пътищата били строени с наши пари,ами с какви искате,с норвежки или китаиците да си дадат парите,на сърбите пътищата кои ги е платил а на турците,абе вие нещо не сте в час,един не пътувал за морето и не искал тракия,трети бил от тутракан и не го интересувала Струма, друг пък във всичко търси далавера,а да знаете какви далавери има в строежа на метрото,а в направата на тротоари ,а в строежа на болници,пристанища жп линии малеее, затова всичко трябва да се спре-само трябва да се яде и пие......

55

Анонимен

преди 13 години

Ми в какво състояние да са след над 50 години червено управление? А за тези дето не щат магистралите: ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ НА МАГИСТРАЛА УМИРАТ С 85% ПО-МАЛКО ХОРА?

54

Младост 4

преди 13 години

Роска да не ти пука от червените платени драскачи аз те знам още когато построихте Бизнес Парка в Младост 4.Всичките ми авери пак ще гласуват за вас бачкай смело а тези релювци пред компа и метро до *** да им докараш пак ще реват.Бачкайте смело по окловръсното и да не ви пука от червените мишки Младост е с теб.