288

Анонимен

преди 13 години

Фаза 1 : Божинката - Алисия, Никиту - НикулеткаФаза 2: Божинката - Никулетка, Нукиту - АлисияФаза 3: Божинката - Никиту

287

HIKHIK

преди 13 години

V DNESHNO VREME-ZLATOTURSA4KI-BOL!!! SAMO LEV DA IMASH :))))))

286

Mечо Мечев-Мечистия

преди 13 години

Хубава жена, ама улава... Най ми харесва как все се "крият" от публичност и все "отбягват" да привличат внимание, а не спират да ни информират за живота си и да акат интервюта.

285

sas

преди 13 години

Кое й е фаталното на брюнетката? Може би вагината й е напреко.Простотии в излишък.

284

293 -симонче,ти

преди 13 години

явно искаш повече новини за поскъпването на храната ? Наистина има доста хора като тебе,които се дразнят,когато се обръща много внимание на известни личности,а самите те може би са си мечтали да са звезди и не са успели,и за това много се дразнят ! Естествено това е личен живот ,но след като двойката дава интервю за живота си ,значи нищо не крият ,а и коментиращите не пишат специално за тях,а за изневерите и разбиването на семейства като цяло .В следващият си живот и ти ще си известна , споко !

283

до до 291-вия

преди 13 години

Той не се е женил с Ася...дал си е името браво за 20 годишен.....иначе и двете не стават....да бяга Валери и от двете и да си гледа фудбола.

282

oeld

преди 13 години

няма лошо да се чукаш с женен мъж така е по-безопано че няма да ти се лепне и да ти досажда

281

до 291

преди 13 години

"Николета ако беше свястна жена..."! Ами и оня ако беше свестен мъж ,не би се развел с жена си! Така,че бившата му жена няма за какво да съжалява,според мен. А и никъде не е писано,че семеен човек /без зн. мъж или жена/ не трябва да бъде ухажван от несемеен!Това просто е конкуренция,борба за спечелване на любимия човек !Тук нищо насила не става ! Просто сам решаваш ,да или не,само ще кръшкам,или направо се развеждам и започвам нов живот с тази /този/! Такъв е живота !

280

Симонета

преди 13 години

Очаквам с нетърпение времето, когато няма да има по 291 коментара под такъв тип новини.

279

до 287

преди 13 години

Много "интересно мислиш".В едно семейство е важно мъжът да е умен,а не жената!Добре, ти се ожени за умна ,но грозна жена !Аз не смятам,че трябва да решавам кръстословици с жената ,и за това не ми е необходима умна жена!

278

до 290 от 285

преди 13 години

Така е, имаш известно право, но аз говорех за Николета...а не за мъжете. Мъжете могат да бъдат изкушени- няма съмнение в това, затова говоря за жените- ако Н. беше свястна жена не би предизвикала човек, за когото знае, че е женен и има дете. Жените носят отговорност за това кого предизвикват и "свалят"

277

до 285

преди 13 години

Какво значи "развали семейство"?! Сигурно му е допряла пистолет в главата и го е накарала да се разведе и да се ожени за нея! Никой не разваля семейства! Ти ако си мъж на място,който обича жена си,дори и да и изневеряваш ,пак няма да се разведеш,просто от време навреме ще чукаш чуждо ! Но ако не я обичаш достатъчно,дори и да не и изневеряваш,пак ще се разведеш! Всеки семеен човек ,който реши да изневери,го прави с пълно съзнание,че в момента е семеен,никой насила не може да го накара да изневери

276

дрън дрън

преди 13 години

Футболистът споделя,че жената до него "му е напълно достатъчна и не би и изневерил"! След 2-3 г. пак ще говорим ,тогава друга песен ще запее! Просто няма такъв човек ,който след повече от 2-3 г. с ръка на сърцето може да каже,че половинката му е напълно достатъчна,да не говорим за 10 и повече г.! Изключение правят лицемерите-моралисти !

275

Индианец

преди 13 години

Великият Вожд - Биещият *** си премести лулата в левия крачол.

274

Анонимен

преди 13 години

Футболистът на Парма Валери Божинов разкрива, че Николета Лозанова е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена красота, прелест и чар. хахахаха а ако е проста няма значение важното е да има чар

273

много цинично

преди 13 години

Валери Божинов: Николета е ненаситно девойчеЕ, сега напълно ти вярвам , че не за тази ще се ожениш....

272

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли обаче кое е най-тъжното. Гледайки по медиите тази жена много млади момичета вероятно ще се постараят да бъдат като нея...А тя макар и красива, да не забравяме, че развали семейство, видно е, че е е една материалистка и това ще е идолът на момичетата. Като цяло е тъжно, че днес не се пише, говори и не се показват жени талантливи и умни, одухотворени, а във всеки вестник разголени жени като стока за продан....Това е част от ценносттната система която се налага днес...Жалко

271

смех и мъка

преди 13 години

Какви "дълбоки" размисли и какви "велики" приключения. Ама какъв светски "елит" , направо се надух от гордост че съм българин. Тия истории преди се разказваха в кръчми от типа "Куция пес" , а сега трябва целия народ да бъде залян с такава помия.

270

Vera

преди 13 години

Ама Валерката не е много надарен като съдя по снимката тези бели гащета много празни,нищо чудно Николетка от Пловдив да го подмени с някой друг от бранша...само че преди това може и да се омъжи за него за да докаже на Алисия,че тя е по добрата в леглото и му е завъртяла здраво главата...пък после може да се разведе :)))))

269

от късите крака на Н

преди 13 години

като ги гледам двамата се сещам за едни изкуфелници по живково време ,стари хора -буржоа , в махалата децата ги наричаха "Новата Мода " -жената ходеше с плетено чадърче , роклите и също плетени на една кука ,мъжът и бе по семплъл ,с бомбе и бастунче .