141

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Комунистите не обичат истинските родолюбци... - Цецо, народът всичко вижда и е с теб...

140

До 127

преди 13 години

Тогава жална ИМ майка!

139

Одра

преди 13 години

.Гнусния цвъцко не се засрамва ,че го хванаха в крачка как е крал ,сега търси ново поле да ръси простотии и набира точки за потъващия си рейтинг.

138

Анонимен

преди 13 години

А тоя още жив ли е?

137

!

преди 13 години

Предпочитам без никакво правителство, отколкото с такова! В България политик е еквивалент на беля на главата на народа и дране на живо на последния.

136

Общи

преди 13 години

Тоя Цецко пък ако знае него какво го чака като загуби следващите избори, ще му се види краят му.Мястото ще бъде на Майор Векилски - ще излезнат на яве фирмичките спонсори, апартаменчетата, каналите по митниците и т.н.Да гледа себе си не го чака нищо добро.

135

БГ

преди 13 години

БРАВО ЦЕЦКО !!! БРАВО !!! НИЕ ТИ "ВЕРВАМЕ" САМО ДЕТО ПОБЕДАТА ви НЯМА ДА СЕ СЪСТОИ. ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ НАПАТИЛИТЕ СЕ И ОГРАБЕНИ ДО КОСТИ БЪЛГАРИ ДА НАМЕРЯТ И ПОДКРЕПЯТ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН. СТИГА *** И "ДЕСНИ" *** ДЕРИВАТИ КАТО ГЕРБ.АТАКА,НДСВ, РЗС,ДПС,ЛИДЕР И ЦЯЛАТА ОСТАНАЛА ПРОРУСКА.....................

134

хайдук

преди 13 години

500 години рибство и накрая седем милюна българия , две години герб и накрая края

133

desync

преди 13 години

PR-a няма да те спаси този път, г-н физкултурнико. Време е да хванеш приятелката си Веска Маринова (бел.ав. - Веселин Маринов след операцията за промяна на пола) за мазната, потна ръка и да си се приберете на село. Спри да излагаш себе си и народа и си *** с мир!

132

те

преди 13 години

колкото неща наобещаха през 2009, ако 20 % от тях изпълнят пак ще е добре, но няма никакви изгледи, освен евтини номера за замазване на очите, нищо друго налице... е, и тук там някой имот

131

е

преди 13 години

Тези приказки ме навеждат на мисълтта, че изборите отново ще се купят от "Герб"... Тъжно за тях, защото след това народа ще избухне и ще стане страшно- хубаво е да го знаят от сега.

130

съпричастен

преди 13 години

По думите му всеки, който е бил съпричастен към бившата тиквена герб, в бъдеще не трябва да бъде назначаван на ръководни постове, които да представляват страната ни.

129

ние от герб

преди 13 години

Цецо ДС-то: Долу ДС!

128

Бреййй

преди 13 години

Петролът все по-малко и все по-скъп28.03.2011 20:457С по-високи такси ЕС подканя бизнеса да се откаже от магистралитеХахйаха,най голямия успех на ГРОБ,а трява да го зарежем...тия ще свършат ли нещо полезноЮ???????????????????????????

127

Бойкова РБ

преди 13 години

"ТЕМЕРУТ"

126

обективен

преди 13 години

нормално е ГЕРБ да загубят изборите, нищо не свършиха от многото си обещзния, а мина половината мандат реално. още нещо бая важно е и това, че ченгетата се оказаха мнозинство в тяхната политическа формация. така че и това за дипломатите Десари вече не хваща декиш, тези трябваше да бъдат изметени още в началото на Борисовото управление..

125

Анонимен

преди 13 години

Вие със сигурност няма да спечелите тези избори ! Гарантирано!!!!

124

до бай Х.

преди 13 години

аз съм картофопроизводител,давам ниви под наем,семе и ноу хау,моля заповядайте

123

призив

преди 13 години

съсели от всички страни съединявайте се

122

Цвъкльо

преди 13 години

Ни мъ глейти мени чи кридъ, глейти ваЗ да ни ви фанъ!