205

Стефан

преди 13 години

Мисля да си направя безпартийна партия , без заплати , само с доброволци !!! Събирам подписи на stefan.terratest***yahoo !!! Да са обединени хората , да има контрол на финансите, деиствията и продуктивността на нацията !!!

204

до 209

преди 13 години

аха ся светнах кво съм пропуснал благодарско

203

soso

преди 13 години

Айдее следващия полудял в тая ***,наречена България!

202

ВИЗЬОР

преди 13 години

Това, което става може да бъде разгледано от два ъгъла. 100 % от хората до този момент гледат на случващото се само от единия. От друг ъгъл нещата изглеждат по по-друг начин. Добре нека допуснем, че народа е изтрещял. Но нека да допуснем, че някой непряко, чрез внушение или друга обработка за стойността на живота е подтикнал действащите лица да извършат тези нападения над такива институции с цел да се увеличи бройката на охранителите търтеи и по този начин да се осигури работа на излишните милиционери и военните лишени от маневри.

201

24447

преди 13 години

Напълно покрепям 197 коментар!Яйца и всички да замерят привържениците на политическите партии!

200

OoOoO

преди 13 години

до 207.Протеста на БСП е на 26,демек утре.

199

Стефан

преди 13 години

Казах ви аз , първо банката , сега този в Плвдив !!! Сериала започна драги зрители , за жалост всеки ден ще виждаме вече такива хора , освирепели , озверели , полудели от 65 годишния строй. Немотията води до повече немотия , до размирици , бунтове и войни. За сега плана за действие за разрушаване на България върви добре !!! Народа е разделен на партии и цветове , няма образование, само простотия, чалга и корупция. Единство трябва , Единство , да ги видим тогава как ще сме пак велика нация !!!

198

Анонимен

преди 13 години

аве някой може ли да ми обясни.на 27-ми комунистите се гласят да организират стачка с цел сваляне на правителството(поне един от тях така се изцепи преди няколко дена по телевизията) пък тука пишете за протест народен без партиини нагласи.и ако е надпартиен протест означава ли че ако примерно се появи станишката или доган ще бъде освиркан или просто калабалък да става

197

нло

преди 13 години

ЗА ТОЯ НЯМА ЛИ БАНКИ В ПЛОВДИВ.

196

агент на данъчните

преди 13 години

Този не е за съжаление. Ами да слязат данъчните и да го проверят откъде е взел пари да зареди газ,на каква цена,платил ли е акциз,ддс и т.н.Ако е теглил заем да каже от коя банка на каква лихва.

195

анонимен

преди 13 години

хм..и защо до ,а не вътре бе аратлик

194

Г-8

преди 13 години

Е, Я ВИ КАЗВАМ - НЕМА ТАКАВА ДРЪЖАВА!!!!!!!!

193

do 86

преди 13 години

Ха, ха --------- разсмя ме! Това НОИ-я ми звучи, като х ++ !

192

Doktorcheto

преди 13 години

Вече е заловен. Пил е малко повече и е направил глупостта. Информацията е на колеги от бТВ.

191

Анонимен

преди 13 години

Нация, стремяща се да просперира с данъци, прилича на човек, седнал в кофа, който се опитва да се повдигне чрез дръжката й.Уинстън Чърчил

190

явер

преди 13 години

Да.... 27.03.2011.....пред общините........

189

патриот

преди 13 години

Зареждам се с яйца за протеста в неделя и само да чуя някой да скандира за политическа патрия го почвам! Тук не става въпрос кой ще ни управлява-единия или другия мушенник...

188

4ефо

преди 13 години

Изедници!Власт в ръцете на народа!!!

187

Анонимен

преди 13 години

"Къде най-близо до София има танково поделение да свия един танк, да мина по улиците и да вляза с парламента с вратите барабар."А като викаше Петър Младенов танковете го освирквахте!

186

НАЧИНАЕЩ

преди 13 години

СЕГА СЕ ЗАПОЧВА ВЕЧЕ ЩЕ ИМА РАБОТА ЗА журналистите ***