348

sas

преди 13 години

И какво като се записват IP адресите??? Глажданско общество се създава точно с неудобни такива. Накривиха ми шапката.

347

Анонимен

преди 13 години

Интересно защо терориста излезе с маска а още по-интересно е защо полицаите веднага не му я свалиха за да видят дали се предава същият човек или... може би техен колега на когото са поверили тази роля...

346

Анонимен

преди 13 години

ще си научи урока то момчето ,другия път ще си вземе другар,ще си направи плаан, и ще стане работата и после пей сърце

345

Анонимен

преди 13 години

Тъжно е това... Всички млади хора в България малко или много са обезсърчени в тази държава..Това е един от нас,който евентуално ще бъде осъден,заради това че е поискал да намери начин да се измъкне от ***,в които са ни забъркали тези,които сега ще го съдят.А може би трябва сами себе си да осъдят за положението в страната ни.

344

кадафи

преди 13 години

Хе хе май всички се уплашиха да пишат.

343

Човек

преди 13 години

За негативно настроените предлагам да прочетете "Песен за човека" на Никола Вапцаров, пък току виж станете малко по-добри хора.

342

бай'ван

преди 13 години

съдейки по начина на арестуване... към близката кръчма :)

341

НАТАЛИ

преди 13 години

Чудя се на себе се! Често се е случвало да изпитвам съчувствие към хора като този човек. Сигурно, ако не се беше разминало на охранителя, нямаше да разсъждавам така. Даже и в тази ситуация е причинил голямо страдание на момчето и на близките му. Въпреки това по някакъв начин го разбирам. Не съм се замисляла, дали бих направила такова нещо! По-скоро - не! Ако някой ми прави психологически портрет, дали реши, че съм "склонна към тероризъм"... В живота си само веднъж съм ударила шамар?!?!

340

кадафи

преди 13 години

Трябва да знаете, че IP адресите се записват.- (от правилата на сайта)На майка ви Пу...та. Това демокрация ли е????Мръсни НЕДОНОСЧЕТА!!!!

339

Анонимен

преди 13 години

Трябва да знаете, че IP адресите се записват.

338

300-200

преди 13 години

nanikade

337

!!!!!

преди 13 години

Kremena, opitai na Angliiski, 4e bulgarskiq hi4 ne go vladeesh!!!...Kade sa u4ili tezi deca?????...e nema takava durjava, nema takova pokolenie - da ne znae sobstveniq si ezik! Polojenieto e beznadejdno!!!

336

1234g4

преди 13 години

Това не е май похитителя обраха банката пред нас май ченгетата.

335

silance

преди 13 години

Видях това,което са качили под заглавието - дори по филмите рядко има толкова близък план на снимките ...

334

Tepix

преди 13 години

Любим сюжет: Обира банка, стреля по охранителя, държи заложници, ама иначе е чудеееееесен човек. Просто не му върви в живота.Когато в моя живот не върви, си сядам на дупарата и започвам да мисля и да правя нещо по въпроса, а не ходя да стрелям и ограбвам.Опитите за оправдаване на разни стрелящи бандюги от близки и приятели са разбираеми, но не са полезни.А на народа само това му дай - приказка за Робин Худ от Сливен. Всички неудачници - грабвайте по един Макаров и ни вземете за жив шит. Хвала

333

Пепи

преди 13 години

В България престъпниците си правят банки,а обикновените нещастници като Стефан се опитват да ги оберат.И Стефан ще лежи наистина много години в затвора защото е обикновен човек,А тези,които изнудват,отвличат и крадат народа съд не ги лови.Защото всичко е тяхно и съдилищата включително!А когато правят закони наи-напред предвиждат вратичката на закона и после го доизкусуряват.Прав ли съм?

332

от344

преди 13 години

Продължавам: извършва от "Инвестбанк". Нищо случайно няма!

331

Анонимен

преди 13 години

След три дни ще забравим за Стефан, както се казва всяко чудо до три дни. Но кой стои зад инициалите "Инвестбанк" трява да знаем. Мисля, че има само една изцяло българска банка. Тогава какви пари управлява председателя на борда другарката П.Славова? Тя е много близка с Любен Гоцев а извода е, че голям % от капитала е червен. Защо плешивия тъпоглавец като стана кмет на Сливен, прехвърли от Общинска банка обслужването на всички общински структури, общински училища и други обслужващи звена да се

330

Темерут

преди 13 години

Разгоря се, види се огромна дискусия: Е, ли е Стефчо добър човек, или не е? Какъвто е, такъв е... Обаче, пусна заложниците, нали? Ако беше психопат, нямаше да го направи, при все, че са го убеждавали да го направи. Нещата не са само черни, или само бели. Айде стига толкова коментирали!

329

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо добро в действията на този престъпник. Единствено положителное че можеше да е още по-зле, отколкото вземане на заложниците и прострелян човек.