273

Килъра

преди 13 години

137 и това е вярно много не искат да признаят,че държавата е пред колапс просто така е като раздадоха на неправилните хора парите преди 20 години с малки изключения де ;)

272

е

преди 13 години

браво другрю Първанов, вие открихте топлата вода....

271

Анонимен

преди 13 години

Всичко това е резултат от политиците,който вече 20 години ни упрвляват.Ето това е един поглед от ъгъла на ръбъ.

270

Анонимен

преди 13 години

'Според него много от подготвените, интелигентните млади българи не могат да се реализират'-Как ли ще се реализират от такива пернишки винкели като него?

269

до носталгик

преди 13 години

Няма страшно!!Само още малко търпение!ГЕРБ са достойни наследници, с дълбока приемственост и продължители с опит и традиции на делото на Партията,които успешно ще се справят с престъпността,упадъка на нравите от мизерия и недъзите на обществото в резултат на отчаянито на хората !

268

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕ ЛИ И ТОЗИ ДА НЕ СЕ ОБАДИ? КОМУНИСТ. ВАРИ ГО, ПЕЧИ ГО, ТОЙ ДИВИДЕНТИ ДА КЛЬОПНЕ. АБЕ ПРЕЗИДЕНТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ЗАЩО НЕ ГО ОСИНОВИШ ТОВА МОМЧЕ, КАТО СИ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН ЗА НЕГО?

267

Анонимен

преди 13 години

Понеже му свършва времето на върха и взе ,че ПРОГЛЕДНА :))) Само дето хората са казали: Пази Боже сляпо да прогледне! Та , надали е добре това ...След толкова време като президент и нещата вместо към по -добре вървят все към дупката. Какво очаква да види???

266

до килъра

преди 13 години

никой не казва че първнов не е прав но просто е смешно да чуеш тези думи от устата на президент към края на 2-рия му мандат

265

дядовото

преди 13 години

браво Г.П-оглу,приличаш на Жоро Бекъма,твоя селски,искаме паметници на тези Великани в центъра на Перник!Амин.

264

@

преди 13 години

ърванов да не би да живее в двореца като Сидхарта, и да не е виждал бедността,мизерията и мъката по земята!!!??????

263

Килъра

преди 13 години

Първанов е прав!

262

Анонимен

преди 13 години

ее да беше сложил някоя и друга кавичка де

261

носталгик

преди 13 години

Прав е Първанов! След толкова години на преход, нормално е много млади българи, да са на ръба на отчаянието от живота си и да се чувстват изоставени на произвола на съдбата,след трагичения си избор, когато я няма хуманата загриженост на Партията, направляваща и грижеща се за отделната личностна съдба на всеки един обикновен човек!

260

osydeni bez vina

преди 13 години

Та нали това беше заглавието на книгата на Иво Инджев - президент на РъБъ!

259

сизиф

преди 13 години

тоя па и тоя имал ъгъл на зрение абе мама му стара как може сами да си избираме такава *** и да ги търпим и да им се радваме на всичкото отгоре барабойко поне ако ще и заради чистия PR се разкара до Сливен поговориха си с похитителя и така ами тоя урунгел как него е срам да говори ами че той от поста си на президент за толкова време помогнал ли е с нещо та да няма млади хора на ръба?Ех защо на времето не сеслучи да се разтрелят 5-6 политика поне малко от малко страх да имат ами то.....

258

Анонимен

преди 13 години

Много активен стана Гоце като му дийде време да си ходи

257

МУТРИ!

преди 13 години

Гоце(ДС) и Боце(ДС) - СЪСИПАХА РОДИНАТА НИ!То не бяха УЖ караници,то не бяха циркове,флашки,записи и др.селски номерца...и то комунистически номерца...ДА СЕ МАХАТ - гадни комунистически ИЗЧАДИЯ!

256

715

преди 13 години

абе другари журналисти, докога ще пишете за тези *** бе, събудете се и пишете за тези, които заслужават внимание, не се хабете с некадърниците, които ни докараха на тоя хал! Ами каквито журналистите, такава и държавата, колко жалко

255

666

преди 13 години

ами дойде време,да погледне резултата от своето управление и жалко,че е живял на този свят след като след себе си оставя такава диря

254

565

преди 13 години

Не можел да се сърди г-н Първанов, ами той и крадливите му приятели са виновни,че младите са отчаяни и агресивни, чудя се с каква съвест живеят тези политици докарали толкова хора до отчаяние! Защо никой не прави добро, а се чуди как да краде и да прави лошо на ближния си, това ли е важно в краткия живот на човека?