155

Анонимен

преди 13 години

Вижте north hollywood shootout в гугъл.Тва ако беше станало в българия,тия смешни полицайчета щяха да са на сърма направени хаха

154

!!!

преди 13 години

О Боже-Боко! Ако не беше Tи какво ли щеше да се случи на бедния български народ? Със сигурност поне нямаще да е толкова беден и ИЗКУКАЛ. А иначе Цецо имота разказва за говори за спец операции по БТВ в момента.

153

Tинка белия чорап

преди 13 години

Samoobladali se, dale4 po- interesno 6te6e da e ako pohititelq gi be6e obladal. Hahahaha

152

Анонимен

преди 13 години

Тия па ще ги направят сега национални герои...за тва ще се говори 1 месец сигурно

151

sandi6333

преди 13 години

БРАВО ЦЪКИ

150

все някой си

преди 13 години

Какво толко като Премиера е преговарял с похитителя?Добре е направил.

149

MURDOC

преди 13 години

Знам ги аз "охранителите " по цял ден седят, приказват с минаващи покрай банката набори или се почесват по оная работа докато гледат задниците на банкерките

148

PR

преди 13 години

Хайде следващите мед сестри платени от Рапона и Цецо.На слаба държава и трябва прости хора...

147

sandi6333

преди 13 години

Дават Цъки по теле

146

дзвер

преди 13 години

В Инвестбанк охраната е без оръжиеА в Прокредит до скоро изобщо нямаше охрана

145

Анонимен

преди 13 години

тва в америка става всеки ден,тука понеже много почнаха да усират политиците, ще бъде тема по медиите половин година.Няма да се очуда ако това е си предварително скалъпена ситуация ама никак ДС още бачка .Цунки

144

Анонимен

преди 13 години

Има ли дъжава в която министър прецедател да води преговори с похитители ДА или НЕ

143

Анонимен

преди 13 години

Aideeee, i tezi se prevurnaha v mediini zvezdi. Vsqko zlo za dobro

142

антиЕс

преди 13 години

да я беше обрал тая банка щеше да ми е по-гот

141

Анонимен

преди 13 години

за КРЕМЕНЧИ ли става въпрос

140

до 149

преди 13 години

Всъщност има!На скоро некъв лудак с маска на старец беше обрал към 5-6 банки ,нямам представа дали са го хванали обаче.Потърси в гугъл the geezer bandit или нещо от сорта :)

139

до 147

преди 13 години

Тоя паник бутон се натиска след като нападателя избяга вече!Виж ,поинтересувай се на запад как действат при подобна ситуация - най-много да му сложат някоя и друга пачка с боя при парите.Никой няма да тръгне да натиска паник бутон докато е още вътре тоя който ги обира,защото точно такива ситуации се получават,и там хората го знаят това нещо.Ти ако беше на тяхно място би ли рискувал живота си ,и този на другите в банката,за някви 5-10 ,пък дори и 100 хиляди ,които дори не са твои?

138

Анонимен

преди 13 години

В Америка на банковите служители им е забранено да използват паник-бутон,задължително да не се съпротивляват и да им дадат пари,ключове,каквото поискат. ЗАЩОТО КАМЕРИ И ДРУГИ СЪОРЪЖЕНИЯ СЛЕДЯТ ВСИЧКО И ПОСЛЕ ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА КРАДЦИТЕ! Няма такъв случай да не са ги открили! НЯМА! А тук екшъни на талибани,смешници,после хорицата дайте да спасим.Азащо Петя Славова,прочутата богаташка,не е сложила камери,охрана като хората и т.н? Май всички наши банки са бошлаф:)

137

До 138

преди 13 години

Ами, тогава за какво са тези паник-бутони???Те имат инструкции. Ти какво ще направиш? Ще се посереш в гащите сигурно, но даваш акъли тук.Ама, като гледам с какви *** е пълен форума, надявам се това да не е представителна извадка за цяла България.Пази боже, нищо хубаво не ни чака.

136

Васко

преди 13 години

Много умряла работа беше тоя "обир". Все пак е някакво начало. В щатите често стават такива неща. Ако следваме пътя на логиката - мое станем като тях , в смисъл като икономика :)