10

nemo

преди 13 години

Които умре е от кадафи които оцелее ще стане от съпротивата.На този принцип работят сащ от краи време.Чудно ми е как бомбите разпознават кои е цивилен и кои е военен.

9

демокрацията

преди 13 години

до 6Плюйме ги, защото след време целият арабски святщв се управлява само от американците и ще бъдат много по-зле с американска демокрацията отколкото без демокрация.За пример ти давам България.

8

Анонимен

преди 13 години

Много просто с. .. защо щатската алчност няма край! гушнаха петрола на Садам, сега ще гушнат и на Кадафито, пък после американците зареждат с галони за центове ... така ще е, докато има толкова хора с промити мозъци и вярват на глупостите им за "човешките права" ..

7

Анонимен

преди 13 години

Проблемът е че това което се случва не ражда демокрация и просперитет, а хаос.

6

с.

преди 13 години

Целия арабски свят доскоро се управляваше от десетилетни режими!Защо постоянно плюете американците!?Значи излиза,че всички на тоя свят са *** *** като вас и нямат стремеж за свобода и просперитет ли!?Когато станаха проблемите в Египет изчетох доста и разбрах,че над 40% от египтяните живеят в крайна бедност!Мубарак беше близък съюзник на САЩ и беше с горе-долу нормални отношения с Израел!Не мисля,че Щатите имаха мега изгода да го свалят!Айде стига сте плюли!Първосигнални сте!

5

мм

преди 13 години

Тия Американци ,покрай политиката им на сваляне на президента във Египед разбутаха целия Арабски свят,сега да искам накрая те да го ядат ,за тия подмолни игрички дето си играеха

4

Анонимен

преди 13 години

Всичките протестиращи араби трябваше първо да ходят да питат иракчаните сега по добре ли живеят отколкото при Садам

3

Атака

преди 13 години

Какво прави сега НАТО?Тук явно на власт са техни хора и на тях е позволено да убиват!

2

РПГ-7

преди 13 години

Ало, НАТО какво става със защитата на "човешките права"? 100 човека са убити само при една демонстрация в Сирия за цялата кампания на Кадафи срещу "мирните граждани" с ДШК и РПГ-7, не са убити толкова хора в действителност, да оставим пропагад. война на зап. медии ! Защо няма Томахавки - ами много просто защото там няма нефт, а в Либия има и то от най-качествения т.н. "лек " нефт! така , че стига демагогия и увъртания целта е ясна гушване петрола Кадафито!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Вчера гледах документален филм (Завладяването на истока), където ясно е разкрито как точно Америка, чрез организации като тези на Сорос и Джон Маккейн обучават, подържат и финансират студентски организации, които да организират подобни протести. Версията със спонтанна организация във Фейсбук е доста далеч от истината.