206

Голям Праз

преди 13 години

# 209Ако беше нормален човек, щеше да ти е жал за ония охранител, дето сега бере душа с пробит бял дроб и се задушава от собствената си кръв, благодарение на "това момче"

205

Кики

преди 13 години

Много хубаво чувство за хумор, истински се разсмях 189!

204

kapo

преди 13 години

Ся тоя похитител да вземе да излезе от банката и да почне да стреля и да целне Тиквата в чутурата, докато той дава ексклузивни интервюта и се хвали, че е освободил заложниците...какво шоу ще настане...

203

Анонимен

преди 13 години

Жал ми е за това момче.

202

Голям Праз

преди 13 години

# 207Не съм "голям гюрлюк" а съм "Большой порей". А бачкам на бюро!

201

Анонимен

преди 13 години

Голям гюрлюк ти кво бачкаш бе ?

200

Анонимен

преди 13 години

Малеее , тия простакеси от банковия клон тръгнали да благодарят на полицията , на Боко на Цветанчо и Калинчо,дето ги освободили !Егати малоумничките !Абе нали онзи вътре ако искаше щеше и да ви е...!Благодарни да сте на него ,че ви пусна живи и здрави!!!!

199

Кочо

преди 13 години

Да дойде ВЕСКО и да пее,или да *** на полицията.Така е най-добре.

198

Настрадин Хожа

преди 13 години

"Тамън ,научих магарето си да яде тухли,то взе че умря."По разказа на ХИТЪР ПЕТЪР.Та и работата на нашите пишман управници.

197

200

преди 13 години

199, от къде те изтърваха? Голям виц каза...И то много стар и изтъркан

196

кофти ,

преди 13 години

още в началото имам усещане ,че това момче може да се самоубие ,дано не стане !

195

198

преди 13 години

може да бъде също така и "похитители, смело влизайте по банките, щото полицията така или иначе ще ви чака да ви дойде ума в главата и нишо няма да ви направи"

194

194

преди 13 години

аааа, не, аз докато не каже Бойко че е така, не вярвам

193

Анонимен

преди 13 години

Тази случка едва ли ще бъде последна, за жалост. Най - неправилното решение в момента е насилието. Какво ще е послението: Похитители, пуснете заложниците, за да ви гръмнем?

192

p

преди 13 години

В Русия тоя до ся щеше да е изстинал 3 пъти.

191

Голям Праз

преди 13 години

# 194 ИСТИНАТАEee! Не така! Цецо - Хубавецо каза, че тоя е почнал да гърби банката, щото са го скъсали на шофьорския изпит.

190

МАРК -сиянец до 179

преди 13 години

Според моя приятел Уго Чавес - капитализъма е виновен за изчезването на живота на Марс! Абсолютно е така! Гадните марсиянски капиталисти са изяли зелените човочета и после са се самоизяли!Брат ми констатира, че капитализма е виновен в САЩ 92-г. бабе да получи неистови сърбежи м/у краката и да стреля 4 пъти по тоя дето и отказал/да я почеше де/!Абсолютно вярно!Аз мисля, че ГЕРБ е виновен за горните две събития + Земетр. в Япония,обирджията в Сливен и най-вече моя запек! Абсолютно доказано!

189

ИСТИНАТА

преди 13 години

СМЯХ и резил ! ! !Оказа се, че ГРАНДИОЗНИЯТ банков обир е обикновена любовна история.Младежът имал интимна връзка с една от касиерките, но тя му кръшкала с охранителя на банковия клон, младежът разбрал и отишъл да се разправя с него. Разправията се разгорещила и тогава тоя с "рогата" извадил своя пистолет - и той бил охранител, но на фирма - и гръмнал съперника си.

188

Голям Праз

преди 13 години

В момента полицията очаква ВВеселин Маринов да пристигне пред банката, където да проведе импровизиран концерт с който да накара похитителя да се самоубие. Единственото притеснение на силите на реда е, че може и обикновенните сливналии да посегнат на живота си заради този концерт на В. Маринов.

187

Елф

преди 13 години

Според доклад на Държавния департамент на САЩ,правителството на България се е справило успешно с престъпноста.Личи си от новините,а най-добре личи в Сливен!