850

кака Цеца

преди 13 години

Айде бе, Цоко.... тоя е само един наркоман.... и вече 5 часа ви прави на маймуни... Леле ако беше някои изпечен бандюга.... Ами ако е в моята банка, а?

849

Анонимен

преди 13 години

По рано се размърдаха партизаните. Обявиха война, ама нали началната дата беше 26 март. Или им трябва финансиране.

848

АЙ СИКТЕР

преди 13 години

СМЪРТ ЗА ГЕРБ

847

ки

преди 13 години

напъно си прав 6+

846

брееее

преди 13 години

Боже, Божеее, като гледам колко рабирачи има тук се чудя, защо не се грабнат и да помогнат за обстановката със съвети и действия..ама на живо. Колко е България...от където и да се грабенеш има- няма 6 часа и си в Сливен. Барем юнаците от форума ще се видят в действие на живо...аман от рабирачи. Човек душа бере в болница, вие с чужда пита помен правите..Хаос цари в страната и сме бездушни към това, какво правим да се оправи? НИЩО. Гледаме сеир и коментираме какво трябва да се направи..и?

845

Анонимен

преди 13 години

Ще го призная ББ, ако излезе от банката водейки похитителя хванал го за ухото.

844

аман от идиоти

преди 13 години

Тези които плюят долу по "цоко и боко" съм сигурен че: не си ихвърлят разделно отпадъците ; като си хапнат баничката,хвърлят хартийката на улицата ; минават през зелените площи ; мислят хиляди начини да избягат от данъци и още и още простотии.И ако някой полицай му направи забележка(на запад няма забележка,направо си вътре с 1000 евро) започва познатия рефрен: "какво толкова съм направил е.ати полицейската държава"

843

ст

преди 13 години

Споко Брус Уилис вече идва за умирай трудно-5....края наближава

842

Наивен

преди 13 години

Само ГЕРб ще ни извади от кризите-независимо какви. Направо не ми се мисли , ако не бяха на власт тези юнаци.Чакам този терорист да се предаде лично на н.в.Тиквата! ! !Айде сега да садим картофи, защото така каза най-умният от Банкя! ! !

841

Христов

преди 13 години

И после ме упрекват,че съм за смъртното наказание.

840

7

преди 13 години

Гаврата е пълна!

839

Румбата

преди 13 години

познавам едната жена,съчувствам и дано всичко мине благополучно,голям цирк стана в града,пълно с полицаи,всички чакаме да му мине упойката и да вземе да разсъждава трезво

838

До 876

преди 13 години

Прав сте......кошмарът е в нас самите...

837

do 860

преди 13 години

По добре турски ***, отколкото мръсен *** калайджия

836

аман от идиоти

преди 13 години

Малееей,и тази новина ли обърнахте на политика бе ***? Цоко, Боко сини,червени и тем подобни. Като гледам коментарите на 90% от "разбирачите" ,явно е прав Бойко... има много лош материал тука.Тази държава няма да се оправи даже да се съберат М.Тачер,Рейган иГорбачов като министри тука.

835

мм

преди 13 години

Пиклю е на *** сина,видяхме ги родните полицаи и със случаят със отвлеченият рейс,колко адекватно действаха,поне като си знаем *** д ане ги защитаваме

834

реалист

преди 13 години

Споко, Винету и Цвък ще оправят нещата-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ-помните ли този лозунг?Тогава такива неща не се случваха, но сега тройната коалиция се е изнервила от успехите на герберастите??? Има ли още вярващи наивници? ? ?

833

Петър Младенов

преди 13 години

Да идват танковете!(корекция: танкът!)

832

Колев

преди 13 години

Жалко за всички коментари, срам ме е че ги чета, срам ме е че съм българин

831

Анонимен

преди 13 години

865, стига идиотии бе, що не идеш ти да те видим, зад компа е лесно, кой те знае какъв пикльо си