8

реално

преди 13 години

Реално погледхато този човек го освободиха от министерски пост за минути без много големи обяснения даже ми се струваше скалъпена работата.А Цветанов при такъв натиск и реални факти за нарушения си стой и ББ го защитава яростно.Ами не сте обективен г-н премиер не сте.Лично мнение,но и много хора около мен разсъждават така.

7

бивш министър

преди 13 години

Ех,съвестен министър но...попаднал на некъдърен премиер!

6

БГ Съдия

преди 13 години

Министърът според мен е невинен, понеже така или иначе си беше голяма паника по онова време с тоя вирус, благодарение на медиите, глупав да, но не и престъпник. Все пак няма да откажа подкуп, все пак имам реноме да пазя за пред ЕС.

5

Анонимен

преди 13 години

оф Нанев , Нанееев толкова си обвързан, толкова конфликти на интереси имаш - и с БЛС и с Лъчо мозъка, и с проф. Темелков и с проф. Иванов и с фирми за лекарства и с кой ли не. Пробутан беше да защитаваш интереси на надпартийни кръгове и те шибнаха през ръцете докато бъркахте в кацата с меда. Какво ни се оправдаваш.

4

Мой човек

преди 13 години

Даа, на съвеста му тежат само няколко милиона.

3

Анонимен

преди 13 години

"Винаги съм си изпълнявал съвестно задълженията като министър", винаги всичко си слагах прилежно в джобчето да не се загуби. Имам си няколко сметки в чужбина и всичко е прибрано на скритичко....

2

Само ряпа остана

преди 13 години

Щом съвестните крадат по толкоз, какво остава за другите. Таз гуша не е от мляко и яйца.

1

Антитурчин

преди 13 години

"Съвестен министър бях, рече в съда Божидар Нанев" - ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаНаглост до дупка.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.