77

Анонимен

преди 13 години

vsi4kite takiva da plamvat, ama i da izgarjat!

76

кака

преди 13 години

Не е бил индианец, а най- обикновен *** (пиша с главни, за да подчертая, а не защото заслужава).

75

недоволен

преди 13 години

защо не пише че е *** и сега кво ще му направят нищо само ще го излекуват и подготвят за нови кражби

74

KOMUNIZMA-DNES.BG

преди 13 години

НА 26 МАРТ ОТ 11 ПРЕД GAY-DNES.BG/GAY-INVESTOR.BG , ДОНДУКОФФ 2 И ПОЗИТАНО 20 В СОФИЯ ЩЕ ИМА НАЦИОНАЛЕН ГЕЙ-ПАРАД , ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПЕДЕРАСКИЯ КОМУНИЗЪМ . ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ ОТ ТОВА ПЕДЕРАСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ДОЙДАТ АКО ИСКАТ ДА ИМА НЯКАКВА ПРОМЯНА !!! СЕГА БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ НАС НЕКА ДА И ПОМОГНЕМ!!! 26 МАРТ - DNES.BG/INVESTOR.BG , ДОНДУКОФФ 2 И ПОЗИТАНО 20 !!!

73

Аз

преди 13 години

Защо ли не ми става тъжно... а се радвам...

72

Анонимен

преди 13 години

ИНДИАНЕЦ Е БИЛ

71

Анонимен

преди 13 години

По-добре да му плащаме издръжката в затвора отколкото да ни граби и убива на свобода!Аз ако съм за чез е-офф и другите такива, ще обявя тлъста награда за всеки заловен *** който краде от съоръженията им. Ако го утрепят при залавянето, наградата - двойна.

70

Турчин

преди 13 години

Браво на трафопоста, защитавал се се яростно

69

Анонимен

преди 13 години

*** без фазомер в джоба си е жив въглен

68

YAKUDZATA

преди 13 години

един хляб повече.

67

Анонимен

преди 13 години

Ако не се е водил социално слаб, после ще трябва да си заплати лечението. Да уточня за тези, които са се загрижили. Друг е въпроса как ще го накарат да плати... Пък и да оцелее после ще му плащаме издръжка в затвора .

66

кака

преди 13 години

Нека този път бай *** сам да си запати лечението, а не да ни изръсят нас - редовните платци. А пък ако не иска - да си ходи в коневръза.

65

aer

преди 13 години

Не само никой няма да вземе каквито и да е било мерки спрямо ***,но понеже предстоят някакви си избори,ще падне такова *** на *** ***-направо за Гинес!

64

Анонимен

преди 13 години

И стига с това "мъж това направил...", "мъж не знам к'во си..."! ТОВА НЕ СА МЪЖЕ! Това са животни! Хора не постъпват така.

63

Хм

преди 13 години

кофите, които си е занесъл да си пресипе малко ток, се оказали метални, прехвръкнала искра и се запалил...***...

62

Анонимен

преди 13 години

Добре де, този *** не стига че е направил куп поразии ами и ще го лекуват безплатно.В повечето цивилизовани държави щяха да го доубият на място вместо да викат линейка, щяха да викнат катафалка ... не че и тя не е скъпаи пак ние плащаме, но поне удовлетворението от подобни харчове остава :)

61

престъпно лоби

преди 13 години

Господа ***, чули ли сте нещо за активна и разследваща журналиситка. Кога ще спрете само да отразявате подобни вандалства? Кога ще почнете да обвинявате бездействащите политици, престъпното лоби и настоявате за затваряне на пунктовете за вторични метали? Щом Ботев дадоха за претопяване, друг ижод при този оскотял народ няма! Народът не иска пунктове за изкупуване на метали!

60

Анонимен

преди 13 години

Не ми се вярва да е ***.*** не плащат ток вода,камо ли данъци.Все пак да живее тока.

59

Българин

преди 13 години

И кой сега ще плати щетите и лечението на тоя мръсен гнусотняк? Въпросът ми е риторичен, разбира се !!!!Мръсните *** в такива случаи трябва или да бъдат физически унищожавани или да бъдат пращани на каторга, където да работят като роби, докато възстановят нанесените щети или докато пукнат.*** не са хора, крайно време е откачените природозащитници да разберат тоя *** факт !!! Животът на мръсният *** не струва и стотинка !!!

58

Анонимен

преди 13 години

ами ще има кражби, нали толерираме *** и не само това но им плащаме и щетите и самия краден ток, ама пукамо на Бойко, магистралки му дай на него и да реже ленти, а нас все ще ни "таковат"