123

чико

преди 13 години

Голям оракул се извъди нашия министър председател! Защо не си купите министър председателю един остров с вашия приятел Валентин Златев далеко от България? Не се ли напечелихте още? Досадни и неотстъпчиви сте като червените търтеи!

122

Стоян

преди 13 години

Бойко да престане да се оправдава с международното положение ,защото ще му напомня,че Либия се вдигна на протест в момент,когато бензина им е 20ст./л.,вода почти не плащат,не мизеруват като нас ,дори в момента всяко семейство получава по 500 лв.за оцеляване в кризата.Някой би ми отговорил,че те си имат петрол,е и ние си имаме АЕЦ,но цената на тока ни е висока нали?.Така че да не злоупотребяват с нашето търпение,защото то вече се изчерпа.

121

Един Българин

преди 13 години

Бате, благодаря ти че подсети Лукойл да вдигнат цените. Много ти благодаря!!!

120

Новият ни химн

преди 13 години

Бе-се-пета, де-***-сета,ре-зе-сета, а-бе-вета,във единен строй де-сетавсе слухтят със се-ре-сетаи попържат яко в Нета.Де що сварят, да попаряти навреме да убарятвсеки опит на раятада излезе от лъжатаи да развали рахатавъв смръднята на свинята.*** от селатаим се впрегнаха в колатаи с лика на Че Геваратъй позорно ни го вкара,че светът да разбере,как народец наш ядекашавата им попара,като топла мамалигавъв Андрешковска талига.

119

22.11.2008

преди 13 години

Червено знаме с аленочервен цвят и надпис с бели букви "БСП", както и червената петолъчка, остават символи на соцпартията в България. Това гласи член 4 от Устава, който ще бъде гласуван във втория ден от работата на 47-я конгрес на БСП. В проектоустава се обяснява, че червената петолъчка остава символ на БСП, защото е знак за борбите и жертвите, дадени от партията.

118

roki

преди 13 години

prav e spartak-boiko lisichokat ni balamosva s iaponia s libia az go podkrepiam toi e istinski balgarski buditel.i sam gotov da izlezna na karvava revoliucia da svalime tova pravitelstvo koeto ni pogrebva jivi i samo se opravdava,kato jeni i uchenichki.ne na novobogatashite miliarderi vsichki sled spartak na ulicata na borba za normalen i dostoen evropeiski jivot.spartak az sam s tebe krav shte se lee i vsichko shte gori zamacite,palatite kolite im dori imotite na rodninite im .revoliucia -svobo

117

Na protest!

преди 13 години

Всеки протестиращ трябва да знае химна:Нас червеното знаме роди ни!Нас не ще ни уплаши смъртта!Ние сме на всеки километър!Ние сме на всеки километър!От тук до края на света.Пада другарятв смъртен бойпада за теб, свобода.За да изгрееи стане тоймалка червена звезда!

116

spartak

преди 13 години

boiko-tikvenika dokoga shte lajesh naroda.1 kaza che iaponia e vinovna za krizata v balgaria.2 sega kaza che voinata v libia e vinovna za krizata v balgaria.3 sega se opravdavash sas petrola za poskapvaneto.a zashto ne kajesh po kolko miliona imate vie pravitelstvoto vav knijkite si.kak za 2 godini stanahte milioneri na garba na umirashtia narod.da ne se ostaviame da ni otvlekat vnimanieto i da ni balamosvat s libia.na orajie bratia balgari,da se samorazpravim sas tiranite,diktatori i milioner-k

115

Дружинната

преди 13 години

Добро утро на двете разбеснели се червени, гладни, голи и боси труженички! Поздрав с песента на "Ъпсурт" - "Мрън-мрън" и втори поздрав с "Партизан за бой се стяга". Ваша,Цола Драгойчева

114

Весело

преди 13 години

Искам да се запиша при бат Бойко на курс по садене на картофи, чесън, кромид, кога ще го организира.

113

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Абе, ще млъкнеш ли?Повтаряш едно и също без да го разбираш.По-добре не се изказвай по теми извън пожарникарството, защото не ги разбираш, приказваш общи приказки без съдържание и само се оправдаваш. Млъкни, поне да не ти слушам глупостите, защото ми писна от теб.Не си сведущ по всички въпроси, всъщност не си сведущ по нищо.

112

абе

преди 13 години

той си повтаря точно каквото са решили с другарчето му че трябва да каже - не може единия да казва " аз няма как", а другият "ми само той може" - някой от двамата лъже, или и двамата...а дали остана поне един да му вярва на съшитите с бели конци приказки, не знам дали и той даже си мисли... че е ***, ясно, *** чак пък толкоз. това е чиста проба наглост, не тъпота

111

аз

преди 13 години

Работещите по татова време бяха 6 милиона и половина сега са 2 милиона и половина, стандарта на пенсионери и работещи падна. Не се подържа армия, образование , медицина и т.н. Какво става много знаещи и обясняващи.

110

анонимен

преди 13 години

искаме оставка на герб и боко

109

Форумци,

преди 13 години

Погледнете на снимката какъв голям компир е извадил нашия човек!С него може да нахрани цялата / с извинение/ политическа партия ГЕРБ. Свитата му е гладна, но си и похапва яко!

108

Избирател

преди 13 години

Българино, на изборите гласувай ако искаш за Римския папа, но не и за такива *** като този на снимката!

107

Анонимен

преди 13 години

СИКАЖИЙСКА МУТРО,ПОМИСЛИ И ЗА НАРОДА СИ,А НЕ САМО ЗА БИЗНЕС-ИНТЕРЕСИТЕ НА ПРАВЕШКИТЕ ОЛИГАРСИ !

106

А бе Компир,

преди 13 години

какъв мораториум бе? Много бързо но и много елементарно се договорихте с твоя приятел Златев да снишите временно за да мине протеста на 27 март, както ви учеше Тато. Но този път обаче номера няма да мине! Българи,да не позволяваме на елементарни мутри и простаци да се гаврят с нас! Бойко Картофа да си сади компиро, а ние мислещите да им дадем урок!

105

max

преди 13 години

Отново неподготвен,отново.

104

Възмездие !!!

преди 13 години

1 месец, а после ... ?Бойко Борисов трябва да бъде съден след свалянето му от власт !Такова безотговорно правителство България не е имала от десетилетия.Съд и затвор за тези, които докараха народа ни до просешка тояга, постоянно оправдавайки се с международното положение !А медиите, като BTV и Нова телевизия, които години наред надуваха Балона - ББ да им се отнемат лицензите за национален ефир !