225

вяра,надежда и любов

преди 13 години

боооо-оо-о-ц.гоц.

224

aha,

преди 13 години

Ако не беше българката Силвия Вартан, приятелка на Сисилия Саркози (бившата съпруга на Саркози) днес щяхме да палим свещички за нашите медици.По това време Първанов и цалото му управление лижеха богатияарабски *** на Кадафи и нямаше как да участват в "операцията" освобождаване на несправедливо осъдените медици.Когато правителствения самолет на Саркози върна медиците в България, Първанов се включи в редиците на героите и ги освободиб а народа му ръкопляскаше. Мафиотска мижетурка.

223

Анонимен

преди 13 години

Първанов е олицетворение на цялата ориенталска изостаналост, безхаберност, болшевишко интригантство и византийски модел на политическо далавераджийство, който тегли България към дъното.

222

228

преди 13 години

Така ни действа образа на снимката...***

221

Анонимен

преди 13 години

Да се отвори икономическото досие Петрол срещу храни"...В ТОВА ДОСИЕ Е ЗАРИТО КУЧЕТО НА АГЕНТ ГОЦЕ!

220

до 228

преди 13 години

каквото попитало - такова отговорило...С простака по просташки,с културния културно и т.н.

219

Анонимен

преди 13 години

гоцево платено мекотело се пльосна във форума и праска ли праска минуси...Дерзай гнида..дерзай ***! Го ту хел...

218

Анонимен

преди 13 години

Егати простите хора са се изхождали !!!

217

Анонимен

преди 13 години

Много ми е трудно да си обясня как комунистите се съгласиха за влизане на България в НАТО и ЕС. Постъпките на Гоце ме карат да мисля, че тяхната идея е била "нека влезем, а там ще си правим каквото си знаем". По отношение на НАТО Гоце назначава хора, който не се харесват на нашите партньори. По отношение на ЕС Гоце и другите от неговото котило създават истинска индустрия за кражба на еврофондове. По отношение на престъпността Гоце и котило бранят мутрите с инструментите на демокрацията. Гоце и котило имат една стратегичеста задача в идеологически план - да накарат хората за намразят демокрацията

216

Ъ

преди 13 години

Този скакауец надмина и бат *** Майна в изцепките. След него президентската институция ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА. Излишен лукс за простаци.

215

Анонимен

преди 13 години

Аз се чудя - как го търпи Зорка?????????????????????????

214

Гоце,

преди 13 години

емисарят на таваришч Путин в болгарские пределы северной империи///////

213

МАРИАНА

преди 13 години

Гоше,бременна съм!

212

да се поправим

преди 13 години

Грешката ни е тази,че вместо да погребем "трупа на комунизма"(ДС), допуснахме той да вампиряса!

211

Анонимен

преди 13 години

огромна грешка е бомбардирането на либия.само след 1-2 месеца истината ще лъсне.франция ще е най потърпевшата от тази военна намеса.болни мозъци са решили операцията .

210

Анонимен

преди 13 години

Този палавник, има поглед на африкански ***.

209

До 208

преди 13 години

Преди да си легна, бих искал да поздравя ***.

208

Анонимен

преди 13 години

Гоце СЕДЕФЧОВ е преди всичко Гоце и после всичко останало...*)))Имахме един *** в Кремиковци и още един в общината,които се кзваха СЕДЕФЧО!?

207

Някои

преди 13 години

Този *** дори прави Съвещания ???

206

Анонимен

преди 13 години

Гоце, къде изчезна напоследък ?? Обикаляш ли баирите?? Не личи да си поумнял ..) Ти, гоце си ПРОБИВ в интелекта на България . Пробив, доказал ,че в 21- ви век и недоразумения , като теб , могат да станат президенти в нещастна България .))..Дупка си Гоце , граовска , дълбока и червена ..Яма си Гоце, пълна с фека..ии.. Тъпотата ти проби всякакви защити на умните у нас .Тя се харесваше на тапирите - а те уви бяха мнозинство..И руснаците си те харесаха- средно *** си -и добре им служиш..).*** , но упорит , се казваше , за членовете на БКП .)... Прочитане на целия коментар Селски хитрец си Гоце, но уви, опасен за демокрацията в България..Искаш да я "пробиеш" и Путин- да играеш на сцената ..) Няма да стане , Гоце ..Тъпотата е безкрайна , но има граници , търпението ни , Гоце ..Този път си отиваш - на бунището на историята , където е мястото и на тези от ДС- около теб , гоце ..))