25

Анонимен

преди 13 години

Родих на 20 години и съм българка.И аз имам заболяване за което лекарите са категорични,че е рисковано да раждам,но рискувах.Съжалявам,че имам само едно дете,син който е на 22 години.Жалко за младата жена.

24

Анонимен

преди 13 години

Жалко за жената Пожелавам на детенцето един щастлив живот

23

до 18

преди 13 години

Аз съм една такава 42 годишна и имам вече 2 малки деца. Първото родих на 39. Нямам нито един аборт. Забренях с ИКСИ, защото мъжът ми нямаше достатъчно сперматозоиди. Той се лекува от 2001 г. Забременях 2007. След това се оказа през 2009 след направена спермограма, че мъжът ми е ок. Забременях от раз, въпреки че не вярвах, че ще стане и родих. Чувствам се добре и както виждаш може и на 21 да имаш проблеми и да не може да си отгледаш детето. Господ да прости родилката! Мъчно ми е за детенцето...

22

saddsa

преди 13 години

21

xasddasf

преди 13 години

adf.ly

20

dsad

преди 13 години

adf.ly

19

dsadas

преди 13 години

filesonic

18

xasd

преди 13 години

17

до №16

преди 13 години

Бе- тая ***, че си е търсила белята- търсила си я е. Ама кво общо имат "здравите 40-50-годишни жени", които искали да родят То те- ако бяха здрави- до тия години щяха да са и баби/поне-50-годишните/. таке че- не поощрявайте тъпоумието на разни кифли с по 10 аборта на млади години,да си осигуряват на старини някой нещастен наследник, който да им сменя памперсите ,като се сдухат.ТОВА СИ Е ЧИСТ ЕГОИЗЪМ!

16

българка

преди 13 години

Гарантирано жената/ Бог да я прости/ е била нискообразована и безотговорна=***.Когато жена е с болно сърце, задължително лекарите й препоръчват да не ражда.И ако тя вземе самоволно решение да експериментира с живота и здравето си-тогава медиците могат само да се МЪЧАТ да оправят нейните грешки.Но-често те са необратими.Таке че- не са виновни лекарите!А тази, която не е послушала съветите им- сакън, да се не затрие *** семка!

15

Жалко

преди 13 години

Преди да се омъжи не е ли ходила на лекар? Не е ли знаела, че има такова заболяване? Или е от онази етническа група, дето не обръща внимание на тези неща, а се стреми колкото е възможно по-бързо да мине на държавна издръжка чрез създаването на деца?Съжалявам, че е прекъснат един млад живот - независимо каква е покойната. Бог да я прости.Жалко и за детенцето, осиротяло още в началото на живота си.Нека се замислят онези,които неотдавна хулеха здрави 40-50-годишни жени затова, че искат да родят.

14

Анонимен

преди 13 години

ДА ЗНАЕТЕ 21 ГОДИШНА БЪЛГАРКА ДА Е РОДИЛА?! НЕ НАЛИ!ПОВЕЧЕ НЕ КОМЕНТИРАМ, СЯ ПЛЮИТЕ ПАК ДОКТОРИТЕ БЪЛГАРИ ЗА СМЕТКА НА ***

13

Анонимен

преди 13 години

Явно нета се е напълни с роми и турци, като съдя по минусите

12

julia

преди 13 години

zashto ot dnes bg ne sa napisali 4e rodilkata e romka

11

НОМЕР 5

преди 13 години

12 човека първосигнално гласуваха против мен на моя коментар с номер 5, без да се замислят, че такива случай в които бяха обвинени тези хора се случват в цяла България и постоянно, коментара беше ироничен!!просто те, дали живота си на хиляди деца, бяха обвинени че няколко *** са умрели и затова им бе съсипан живота ....замислете се..може да сте следващите заради няколко ромчета и то съм сигурен, че са направили всичко да ги спасят!

10

киро

преди 13 години

"боже, колко мъка има по този свят,боже"

9

Анонимен

преди 13 години

Какво плюете докторите!? АААААА, вие да не сте безгрешни първо, второ те да не са Бог, трето като се разболеете при тях отивате, нали?! Ако има безгрешна мециниска система излекувала всичките си пациенти ми се обадете, защото аз не знам да има такава. Най лесно е да се плюе, като не му работи на един човек сърцето, каквото и да направят това е божия работа.....ама големи философи има те докторите виновни за всичко, така ви е най лесно...пак питам те да не са богове да лекуват всичко и всеки?!

8

АБЕ

преди 13 години

АБЕ ЖЕНАТА СИГУРНО Е ИСКАЛА ДА СИ РОДИ ДЕТЕТО. И ТОВА ЧЕ Е БИЛА С БОЛНО СЪРЦЕ НЕ Я Е СПРЯЛО.

7

Некъдърници

преди 13 години

Подкрепям безрезервно номер 4-ри, само ни смучат така наречените лекари в България - първо зеленото после каквото стане...БЕЗБОЖНИ КОЖОДЕРИ (80-90 % визирам от тези палячовци-което е огромен процент)

6

Anatema

преди 13 години

Otdavna sa znaeli za sarzeto i ne sa obarnali vnimanie ......zashto sa ja umorili.??!!!!!