76

ажишиф

преди 13 години

бэлгарина е генно обременен проистак на 98 % хей хора

75

did

преди 13 години

много глупава статия!!!Много ясно че домът му ще е отворен за тях те са му деца!!Хайде съвземете се и стига популизъм в смешните ви статийки. Къде е новината тук се чудя?

74

Българин

преди 13 години

"Едно нещо не можах да разбера в тоя живот,защо мама му стара българските мъже умират да се женят за рускини и украинки! *** аномалията!"-защото получават това което не могат да получат от бг ***-ЛЮБОВ!!!

73

Анонимен

преди 13 години

Ако искаш да ти се разгони фамилията, вземи си рускиня. С обратна захапка са.И са ***, не са любовници.

72

...

преди 13 години

Българко, че *** има, това си е така, както мъже, така и жени.. Обаче нали имаш представа, че българският мъж трябва да мисли как да изкара някакви керливи пари, експлоатиран е, за да си нахрани семейството. На някои хора извън България им остава време и за забавление....

71

Debora

преди 13 години

ПАРИТЕ ИЛИ ЖИВОТА !!!Вземи ми живота, той ми е подарък а парите са си лично мои.това е човека !

70

иванова_варна

преди 13 години

а ти умнико не ми казваикъде да си дам парите и имота и на когона бг *** НЕ

69

до 72

преди 13 години

да вярно с тази чалга яко се проповядва деградация на нацията в цивилизацията и като мъж искам да кажа че повечето от 50 та до 80 та са се оженели от хорска срама и за това бай *** е точен шаблон за българските мъже разбира се има изключения

68

съвр.жена до 66

преди 13 години

За съжаление ние мутираме - не! имитираме,защото винаги гледаме къде е килипира,на "работата лекото и на хляба мекото".Така,ако може да минем "м/у капките" навсякъде,да не се озорим.Що се отнася до мъжете,то жената не търси само мъж,но и рамо до себе си.Нашите все още са с ориенталско разбиране и с голяма доза егоизъм.Е,има и изключения,разбира се..

67

Анонимен

преди 13 години

Защото се чукат като за световно,а иначе са мърли

66

до българка

преди 13 години

защото са чукат като долни *** и не търсят махна от мъжете и най важното не си мислият че са хванали господ за оная работа като нащи чалга ***,лично аз мило и драго давам за една хубава азиатка защото при тяж има принципи изцяло съвпадащи с моите критерии и даващи добри възможности за развитието на качествено семейство

65

българка

преди 13 години

Едно нещо не можах да разбера в тоя живот,защо мама му стара българските мъже умират да се женят за рускини и украинки! *** аномалията!

64

Имигрант

преди 13 години

И ако това не е мутация на търпение ж по долната статия, значи материала останал в Чалгария е измутурал нацяло.Световната банка за България: Правителството е засилило ефекта от кризата

63

Една българка

преди 13 години

до 65Аз съм една от българките, омъжени за чужденец.Германец е, от бившето ГДР. (Т.е. не съм го направила за пари.)Преди него си имах един Българин. По-точно той ме имаше. Смяташе, че за всичко съм му длъжна. Българин да свърши домакинска работа?? Той е мъж, а не п*д*р*ст! В същото време си харчеше всички пари за себе си, а преди празници все намираше повод да ми се разсърди за нещо, за да не се набута с подарък. Сексът - беше само за НЕГОВО удоволствие.Колко бг мъже са по-ралични от бившия?

62

Имигрант

преди 13 години

По големи мутанти от българите няма никъде по света. Ние все мутираме: Хората имат култура-ние мутираме в Чалга, хората имат стандарт и традции на живот-ние мутираме в тарикатлък и беднотия. Е как тъй един път не взехме хубавото от света и не измутирахме като можещи. организирани, позитивни. Ей за това някои предпочитат ядрена смърт, ама не мутираща Чалгария.

61

american boy

преди 13 години

Едно нещо не можах да разбера в тоя живот, защо мама му стара българките умират да се оженят за всевъзможни мутанти - дръпнати, араби, *** и латиноси?!?!? И в Америка и в Канада съм живял доста години, картинката е една - по партита и събирания българките се отнасят пренебрежително и с чувство за превъзходство към българите, докато накрая не се хванат с някой чернокож, мюсулманин или жълтур! *** аномалията!

60

жоро

преди 13 години

а дали са плитки путетатаим че и аз да взема някоя

59

Мария

преди 13 години

Мои приятели правят всичко възможно да се приберат в БГ.

58

:)

преди 13 години

i az imam priqteli v Qponia. Ne iskat da se vru6tat.

57

Костадин

преди 13 години

Хората си се прибират. В мойто село се завърнаха 4 български семейства които бяха в Япония. :) И смятат да си останат тук.