1176

Олл

преди 13 години

Докато тази противна физиономия е на власт и ви управлява бандитски съветвам всички имигранти да НЕ вкарват пари в мутристан.

1175

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта...... още КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ***, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!

1174

Анонимен

преди 13 години

Интересно, имидж-мейкърите дали следят форумите... При тази активност на гражданите към изказванията на премиера, не би било зле да му подскажат известна промяна в поведението.

1173

Това е положението

преди 13 години

От две години в страната ни има дразнител. Той не спира да се разхожда по медиите и да говори празни приказки, до като държавата потъва. Той омръзна на всички (погледнете форумите).Той направи *** от страната ни. Ако не го махнем ще си останем прасета в ***. Не може един *** пожарникар всеки ден да облита България с хеликоптер и самолет.За наша сметка, без нищо да е свършил.

1172

harakiri

преди 13 години

г-н премиер, единственото, което ви остава като политически ход е да застанете пред хората и да се извините най тържествено, казвайки, че толкова си можете и нищо повече. да се извините за създадения хаос във всички отрасли на икономиката и за двугодишното тъпчене на едно място, създавайки прекрасна среда за развихрянето на монополистите и разразяването на кризата, а не затихването и. извинете се и за изхарчените млрд-и левове по неадекватни проекти! довиждаааане!

1171

Зрител

преди 13 години

Много си прав/права. Всички много говорят по форумите, а нищо не се прави в действителност. А простотията, която процъфтява и лъха от всички кътчета на милата ни Татковина.... там няма какво да се каже. Загуба на културна идентичност и масова деградация...

1170

Анонимен

преди 13 години

Единственият начин ББ-то да възвърне катастрофално спадащият рейтинг на самия себе си ГЕРБ , е да спре кранчето на *** ! ЦЦ вместо да си бродира ръкавите и плюе съдиите , да натисне Фидоската и кака Цеца да приемат закони , чрез които всяка отделна кражба да се прибавя към предишната ! На който и да е ,като му се съберат 200г. затвор за едно колело ,пет кокошки, две тенекии мед,капак от шахта , няколко бакърчета и др.ще има възпитателен ефект и върху другите *** .

1169

до Борисов

преди 13 години

БГ ще се оправи САМО когато на всеки стълб на новата магистрала "Люлин"увисне по един политик без оглед на партийна принадлежност.И да стоят там докато окапят-така стръхът на следващите ще ги поддържа в нормален работен режим.Казано е-на зла круша-зъл прът.Управляващият ни,мутирал генен материал трябва да бъде изтребен до девето коляно.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА

1168

Тиквата

преди 13 години

Забравих да ви кажа че ако откажете да умрете от глад (което не ми се вярва тъй като ще намаля заплатите още а цените ще продължат да растат ) ще наредя не само НСО но и обикновенните полицаи да имат правото да стрелят по \"опасни животни\" !!! Както искате така го разбирайте ...

1167

безработна

преди 13 години

Народа изнемогва.Но ситият от снимката на гладните не вярва.ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ.САМО *** МАЙ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ВЕЧЕ..........................

1166

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям Борисов!

1165

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям Борисов!

1164

Анонимен

преди 13 години

Що така, колеги? ....."вярва си Борисов". Да бяхте написали "надява се Борисов", някак по-честно е! Борисов повтаря магистрали, магистрали........На втората година прибави и култура. Значи сега приоритетите са магистрали и култура. Ако до една година прибави и здравеопазване, то Бойко Борисов ще се пенсионира като премиер. Помнете ми думата! И със здраве!

1163

Анонимен

преди 13 години

Виждам увеличили са работното време на щатните дописници на руското посолство. Товарищи, всички заедно здраво на барикадите, да катурнем Борисов и да строим Белене. КПСС-БКП и ДС-КГБ вечна дружба УРАААААА

1162

щирлиц

преди 13 години

Хора с промити на запад мозъци и бивши(а значи завинаги)комунисти не трябва да заемат длъжност по-голяма от:Оператор на метла.Нека на следващите избори помислим малко повече за кого да дадем гласовете си, стига да има такъв Човек.Вече 20години избираме антибългаристи и въпреки тях България я има!Ако нещо хубаво се е случило у нас,то е станало ВЪПРЕКИ,а не благодарение на *** предатели,които ни "управляваха и управляват"повече от 6 десетилетия.

1161

Българин

преди 13 години

Доказвам:1. Правителството на борисов се стреми всячески да ограничи свободата на мисълта и изразяването и.2. Правителството на борисов налага политика на полицейщина и терор срещу нормалните хора.3. Правителството всячески подтиска частният бизнес и работещите в него - отказва да плаща задълженията си към много фирми или ги изнудва да приемат доста по-малко. Типичен пример - държавата чрез общините дължеше 22 000 000 на сметопочистващата фирма Титан и ги принуди да се задоволят с 20 000 000, получени чрез една от банките на властта. И този случай не е изолиран.4. Правителството на борисов натоварва работещите данъкоплатци с все по-завишени тегоби - данъци, акцизи и осигуровки. 5. Правителството на борисов отказа да предпреме каквито и да било съкращения сред паразитните структури на държавната администрация и "полицията" - нещо което направиха много по-силни държави, като например Германия, с оправданието, че съкратените щели да... останат без работа. Ами да си намерят бе !!! 6. По времето на социалистическото правителство на СерГейчо т.нар. "трайно безработни" получаваха помощи в продължение на 12 месеца... един от първите ходове на борисов бе да увеличи тоя срок на безкрайност, защото, видиш ли СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ БИЛИ ЕДИНСТВЕНОТО ПРЕПИТАНИЕ НА *** !!! Тоест това правителство създаде професия Безработен за циганорите. Нашето препитание е пожизнен труд, тяхното - пожизнено получаване на помощи.Обобщено - правителството принуждава РАБОТЕЩИТЕ да издържат огромни маси НЕРАБОТЕЩИ в трудоспособна възраст, вместо да ги остави да се оправят сами, както е в една истинска капиталистическа държава.7. Правителството на борисов посегна на ППФ, тоест на ЧАСТНИТЕ СРЕДСТВА на гражданите - това се нарича НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.Това са основните белези на властта на ГРОБ, всички те - типични за КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДИКТАТУРИ. В управленската политика на правителството на Борисов няма нищо ДЯСНО, напротив - то е много по-ляво от което и да е социалистическо правителство за последните 20 години.

1160

az

преди 13 години

Като чета си мисля,че наистина тук е пълно с платена червена пасмина пишеща от по 100 ника.Няма как иначе форума да прелива от толкова безмозъчни и злостни коментара против Бойко. --Абсолютно.

1159

LUDIA

преди 13 години

"Колкото повече врагове имаш, значи, че толкова по-добре работиш. Ако всички ни харесват, това означава, че не работим", подчерта премиерътXA TAKAAAA........TOZI "CHOVEK" NI UPRAVLIVA-CECHTATE CE DOKADE CHTE CTIGNEM....

1158

BOIKO BORICOV

преди 13 години

DOBAR VECHER NA VCICHKI PRACETA ZABRAVIX VA VI KAZA CHE TAIA KOCHINA NIAMA OPRAVIANE DA CE CPACIAVA KOI KAK MOZE...AMA INACHE CAM KRACIV....XUBAV I .....BOZECTVENO UMEN.......TRA LA LA LA .......LI LUUUUU...LU..

1157

Анонимен

преди 13 години

Бойко е готин, но съветниците му не са като него- хвърлят му прах в очите- а той ги слуша.