339

Анонимен

преди 13 години

Добре де, защо след като еко и пътната такса е включена в горивата, аз си плащам екотакса при регистрация на колата и после ме дрънкат и с пътен данък в общината?! Излиза, че плащаме два пъти едно и също нещо, по два различни начина! До кога, питам аз?! До кога ще сме овце?!

338

ТиТо-Ти

преди 13 години

УТОЧНЕНИЕ: Става дума за горивата на ДУПЕТАТИТЕ.Бедни хорица, що да не им плащаме намалението?/ Интересно. Изразено в %, каква част от работното си време отделят за държавни работи и каква част за ГРИЖА към фирмите си??????????????????/

337

Анонимен

преди 13 години

савалете цената цигание!!!!

336

Анонимен

преди 13 години

Само ОМВ и ШЕЛ така е!

335

Анонимен

преди 13 години

КАТО ЗАРЕДЯ НА ЛУКОЙЛ И КОЛАТА МИ ПУШИ И НЯМА ТОЛКОВА МОЩНОСТ, КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ ЧЕ ТАМ ГОРИВАТА СА НАЙ-ЛОШИ, А КОЛАТА МИ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЗЛЕ. КАРАМ АУДИ А4 2003-ТА 2.5 ТДИ, 163 КОНЯ АВТОМАТИК, ТАКА ЧЕ ЗАБОГА БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ ЛУКОЙЛ" , НА МОШЕНИКА В.ЗЛАТЕВ!

334

Анонимен

преди 13 години

OMV потвърди, че купува петрол от Либия и че планира да продължи да го прави в близко бъдеще, твърдейки, че това не противоречи на санкциите срещу страната.

333

Анонимен

преди 13 години

Защо Цветелина Бориславова не дари от 1мрд, който и напълни Боко Тиквата?

332

Прости герберасти

преди 13 години

А защо Енел или ЧЕЗ не намалят цените на тока за сметка на печалбата си?Защо Уникредит (Булбанк) и ОТП (ДСК) не намалят лихвите по кредитите си за сметка на печалбата си?Това е капитализъм!!!! Аман от простаци.

331

един

преди 13 години

Ако "Лукойл" си изнесе рафинерията, в Белгия, Германия или Холандия интересно какви заплати Златев би дал на персонала - от 4000 до 5000 евро. Там цената на горивата са такита каквито са в БГ. Тогава, каква печалба е формирана за да плащаме 2,5-2,6 лв. за литър гориво. Да не говорим за качеството... без коментар.

330

Българин

преди 13 години

Заще бе Бойко, защо си толкова продажен на тоя тлъстух Златев. Хората ще те намразят, а ти вярвахме в началото...

329

Българин

преди 13 години

Тоя ТЛЪСТУХ Златев, прави нереално големи печалби, и се оплита като пиле в кълчища, но Бойко си Мълчи. Защооооооооо бе Бойко, а толкова съм те подкрепял. Нима си готов да се продадеш на тоя тлъстух, нали си мъж, нали си МЪЖКАР, ДОКАЖИ ГО. Стига си пълнил партийната каса от ЛУКОЙЛ, народа ще те намрази.

328

Стария

преди 13 години

ПРОТЕСТ!Драги управляващи,Направете цената на гориватада е съизмерима с мижавата ни заплата!Даваме ви срок от една цяла неделяпакет от мерки, подходящ да се намери,така че цената да не се определяот ненаситни и алчни мародери-кожодери.Очакваме да защитите изконния ни интересв противен случай, готови сме за нов протест.Тогава, обяснения за ДДС, надбавки и акциз -не щем! ПОБЕДА ще е нашия девиз!

327

Анонимен

преди 13 години

kade doctaviate

326

33333333333333333

преди 13 години

ZASHTO SAMO V BG SA VISOKI CENITE,V HOLANDIIA NE SA MRADNALI.ILI BG E PO BLIZO DO LIBIA MAMA VI MRASNA UPRAVLIAVASHTITEEEEEEEEEEEEEEEEE

325

Юралс

преди 13 години

Средна цена на нефт тип "Юралс" за 2010,CIF Средиземноморски регион 78,29 USD за барел. Стр. 12 от Анализа на ръководството на Компанията. Справка lukoil.ru. Златев лъже.

324

а аз съм анонимен

преди 13 години

Е да не махат биодизела от състава на дизела. Все пак въздуха ни не е за 5 ст. И по Лукоил да ударят малко и опала. А защо не протестирате, когато преди 2 години дизела беше 2,80 лв за 1 л. , Значи сме търпяли повече БСП=то. А и акциза беше малко по-нисък.

323

E-86

преди 13 години

Това правителство няма да изкара до нова година!!!!Какво и кои ще са след него незнам,но по добре няма да стане.

322

Police

преди 13 години

тоя Златев за него всичко е евтино като е милионер кво го бърка.

321

anonimen

преди 13 години

abe hora sprete da zarejdate na tiq LUKOILI.ako vi se nalaga zarejdaite drugade,no ne i na LUKOIL

320

Стария

преди 13 години

Тримата ...юнаци...и министрисбрали си на важно съвещание,всеки се напъва, мисли, бистри,за високите цени се търси оправдание.И така в търсене на вярното решениете достигат до неочаквано прозрение,населението на Китай оказва се, че е виновно,при нас цените да нарастват главоломно.Ние пък получаваме все по-ясни знаци,че за министри избрали сме ....юнаци....Думата ...юнаци...може да се замени с ........