37

Александра

преди 13 години

Аз се справям с болката,като си мисля къде ще съм примерно 30 мин.след посещението на зъболекаря.Дори докато седя на стола и ме чегъртат си представям как си вървя по улицата и всичко вече е приключило успешно.Номерът помага-мислено се преместваш напред във времето.Претърпяла съм и операция с местна упойка,при която упойката не ме хващаше.Непрекъснато ми добавяха още и -никакъв ефект.

36

Жена

преди 13 години

чалго-*** мъ, ние отдавна си налитаме, не е нещо предстоящо :) То само при мъжа и децата не става, трябва разнообразие.Готин ник, между другото.

35

Анонимен

преди 13 години

mhm probvaite jena i muj s zubobol,da vidim koi shte izdurji poveche :)

34

Жена

преди 13 години

МЪЖ, ти сигурен ли си, че си виждал жена, дори и на снимка? Щото аз не познавам някоя, която да си скубе миглите, ама щом казваш, знам ли... Майтап да става! А между другото, скубането на вежди изобщо не боли, поне според мен.Иначе спорът по въпроса за болката е мнооого ***. Предполагам, че във "великото проучване" маймуните са подлагани на един и същи тип болка, не вярвам да са предизвиквали цикъл или раждане при мъжете или да са ритали жени в топките. Накратко - всичко е субективно.

33

чалго-умри мъ

преди 13 години

И като ви гледам как почнахте да се делите от мъжете - да не почнете да си налитате една на друга А...???

32

Анонимен

преди 13 години

Жените имат много по-висок праг на болка от мъжете.Скубане на косми,женските месечни болки е най-вече раждане.Ако мъжете трябваха да раждат...човечеството щеше да изчезне.Определено жените са по-смели.

31

ace of spades

преди 13 години

queen of spades - А на теб пожелаваме дълготраен комфорт, осигурен от плиткомислието ти съществуващо с тази единствена цел...

30

Анонимен

преди 13 години

Голяма глупост.. Проблемът всъщност е, че мъжете в природата си не допускат доминация над тях, дори и чрез болка. При жените не е така.

29

samodiva

преди 13 години

Bravisima :)

28

Qeen of spades

преди 13 години

Ха , мекотелите пак се развряскаха . "Мъжете и жените се подготвят за болката и се справят с нея по съвсем различни начини" - е именно тука е обяснението . Просто докато пишкопритежателите реагират първосигнално като представители на тип мешести - чрез гърч , жените се настройват и ползват мозъците си ,за да притъпят усещането за болка . Работи на същия принцип, на който се тренират мускулните влакна , когато в тренировката се влага и мисъл. П.П: хейтърчета , пожалвам ви *** дискомфорт .

27

Анонимен

преди 13 години

Do 28:Gotin nick :)

26

МЪЖ

преди 13 години

Не си права, поне в моя случай не :). Майтап да става - кво ти пука.

25

чалго -умри мъ

преди 13 години

Това го знае всяка кранистка трети разряд....!!!

24

Аз Казах!

преди 13 години

до 10 , брао бат!

23

Темерут

преди 13 години

Британските учени работят в тясно сътрудничество с учените от Магаданския институт!

22

444

преди 13 години

Коментарите под статията са пълни с комплексари, които са виждали жена само на снимка!

21

Темерут

преди 13 години

Прагът на поносимост на болка е различен при всеки човек, няма жена, няма мъж... Това изследване е глупост! Но те британските учени са пословични с откритията си... Кога, даден човек надхвърля прага си на поносимост към болката? Ами, когато изгуби съзнание от шока, предизвикан от болката. Иначе, жените повече реват, и това е всеизвестен факт, който е доказан многократно.

20

Васко

преди 13 години

Кой ли дава пари за такива откровено безмислени "изследвания"? Свършиха ли "лошите" болести , та се занимавате с глупости?

19

9-ти блок

преди 13 години

Човекът е човек, когато е на път, жената е жена когато я...Боли - не боли - това е положението.

18

МЪЖ

преди 13 години

Интересен факт: жените се подлагат на всякакви болезнени козметични процедури - от скубане на мигли през епилация и кола маска до ботокс и уголемяване на бюста, а не дават на мъжете си да правят *** секс с тях, защото боляло.Не намирате ли това за странно, мили дами?