69

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов е политик,който изобщо,изобщо не трябва да се подценява!

68

БиБитка

преди 13 години

Кой реактор не слуша че се разпраа с мен

67

Mery

преди 13 години

Станалото в Япония е резултат от комбшнацята много силен земетръс и последвалото цунами. Апокалиптичните картини, които очертават определени български медии, са под диктовката на някои български фирми, работещи заедно с мощни американски и японски фирми по т.нар.възобновяеми енергийни източници ВЕИ на базата на ветрогенератори и слънчеви панели. Нищо особено не се е случило с атомните реактори и за в бъдеше нищо опасно не се очаква да се случи. И медиите да престанат да бъркат обшивката на реактора със сградата, в която той се намира. Ако се разпука обшивката на реактор, както някои недобросъвестни или некадърни медии съобщават, това вече означава Чернобил. Такова нещо няма - става въпрос за съборени странични стени или покрив на сграда. Нека да престанат медиите да напомпват напрежението тя стана като с Т.Живков преди 9-ти септември 1944 г. : той се е криел, ама полицията не го е търсила! Така и в случая : говорим от 2 дни за апокалипсис ,ама него го няма!

66

Анонимен

преди 13 години

Сега е момента да се напъват и да ни направят енергийно зависими. Запада отдавна иска да не сме производители и независими със собствена енергийна мощност. Ще яхнат гребена на вълната от Япония и ще ни натискат за да могат да ни набутат и тяхния ток. Те да си се развиват, а ние да сме зависими за всичко от тях. Сринат ли енергетиката, няма да има България и колкото по скоро ЕРП-тата се върнат в държавата, толкова по-бързо ще се изправим.

65

DN.

преди 13 години

BORISOV PAK SE E SKRIL --- SIGURNO PIE VITAMINI POD LEKARSKI NADZOR, ZDRAVETO MU E ZENNO , A NAS -- KUCHETA NI IALI !

64

Анонимен

преди 13 години

Болканлийкс пусна нецензурирана грама за организираната престъпност в БългарияVentsislav Dimitrov Stefanov associate in INTERGROUP, President of the Slavia soccer club, Rumen Nikolov The Pasha, Boyko Borisov Rapona and Nikolay Zlatev, president of TSBank. Бойко Борисов-Рапона. Ей каква градация у нашто слънце, от *** вече стана на тиква

63

Акъл море

преди 13 години

България никога не е търпяла по-големи демагози и по-празни тикви от сегашните!

62

Масажиста на уши

преди 13 години

Ето на, Япония много му помогна на Кабаксуратя да се оправдае за допълнителните милиарди по далаверата!

61

шаман

преди 13 години

"Когато от изток на запад опънат сребърни нишки,когато на замята бъдат хвърлени кутии с пепел,когато в небето бъдат изплетени паяжини,когато започнат изкуствено да се създават деца ,започва времето на голямото пречистване.То ще започне с големи пожари,което ще доведе до избухване на вулкани,земетресения и наводнения..."

60

Анонимен

преди 13 години

Ква оставка бе, хора?! Вижте му историята, излезе в Balkanleaks и Дневник днес. Прякорът на ББ бил "Рапона" :D Той сега изживява апогея си - за каква оставка бленувате?!

59

Азъ

преди 13 години

Попитали радио Ереван,как е българския реактор.От там отговорили:Б.Б. е добре,дърдори нещо ,ама файда ич!

58

Анонимен

преди 13 години

58. mnogo si pros :)

57

Анонимен

преди 13 години

Мариянке... Мариянке, толко си куха, че не намирам с какво да те сравня... Като закрият АЕЦ Козлодуй, ще ми купуваш ли и на мене свещи да си светя, че тока ще стане по-скъп и от бензина... Аман от *** в тая държава, ми поне да гръмне *** АЕЦ, че да се оттърваме и да свършва мъката!

56

Юберменш

преди 13 години

58 - *** ли си или да ? Хванали се всички *** на хорото...

55

Мариянка

преди 13 години

Никаква под лупа !!! Направо да я закриват тая АЕЦ Козлодуй !!! Нямаме нужда от нея .

54

грийн

преди 13 години

тъпчето трайчо все пак ще строи белене, да му се ненагледаш и ненаслушаш-как да му обясниш че ще му изгорят паричките където и да ги скрие:)

53

Анонимен

преди 13 години

по страшно за нас е управлението на герб.там трябват ремонти.

52

gtf

преди 13 години

Бъ Бъ - добре, че ти остава малко ..чак не ми се коментира простотията бликаща от тва изказване - поредното доказателство, че от всяко дърво *** не става ..та и от пожарникар политик ..

51

Атака

преди 13 години

Тия европейци искат да ни направят БАНАНОВА РЕПУБЛИКА!!!Без енергия за никъде не сме, а няма по-евтина от ядрената и по-екологична!ТЕЦ-овете са супер замърсяващи, а тук земетресения няма като в Япония!Нека първо Франция да си махне АЕЦ-ите и после ние!

50

анонимен

преди 13 години

другата я тръшна по гръб та реакторите подхващаш сега...ех народе народе...само който не се е кандидатирал само него не си избрал...на тоя почти му мина мандата и никаква не я свърши...то бяха обещания.то бяха хвалби и ежения...ама всичко си е по старому и даже по зле.данаци по големи и други даже измислени,безработица по голяма,ГОРИВА ВИСОКИ. и все предишните виновни,и един не облече раираните дрехи от предишните.а иначе големи обещания.ама малко му остана