35

Анонимен

преди 13 години

За пояснение в началото на 20 век Николо Тесла с помоща на едно устройство не по голямо от будилник е разлюлял няколко квартала и едва ли не не е срутил сградите там.Последвал арест и конфискация на цялата му документация по разработките му...Какво ли може да направят след век с тази разработка? --------------------------- Какво може да възрази човек след такова "доказателство"...

34

do 30

преди 13 години

Chestno...pich... neshto ne ti e v red...

33

do 34

преди 13 години

Ne si pravi truda horata tuka oshte ne sa si pili hapovete:)

32

Анонимен

преди 13 години

На бас че тези които пишат HAARP и конспирации си нямат никаква идея за какво иде реч наистина.Знаете ли че комплексът е публично достъпен? Не е нужен специален пропуск за да го разгледаш - достъпен е за журналисти, и дори за чужденци.Но понеже изследванията които се провеждат там са много далеч компетенцията на средностатистическия гражданин, е много удобно HAARP да бъде включван във всякакви конспирации.Също като LHC - на бас че малко хора знаят какво са това "адрони", но иначе се правят на компетентни и съчиняват какви ли не конспирации.Много е удобно да има кой да обвиняваш за някое земетресение, вместо да приемеш че от време на време то просто се случва.

31

Анонимен

преди 13 години

vie sigurno viarvate i v reptili i gorski fei.

30

Анонимен

преди 13 години

HAARP..... vie ste ludi ako viarvate v tova.

29

Pleadian

преди 13 години

youtube/watch?v=bn9HEfTsHLE ГЛЕДАЙТЕ ТОВА МНОГО Е ВАЖНО!!!

28

Pleadian

преди 13 години

Приятел земетресението в Хайти беше предизвикано от тайното световно правителство в частност САЩ чрез изпозлване на оръжието HAARP в Аляска!Това го направиха с цел пожертване на много хора на ДЕМОНИТЕ който ТЕ БОГОТВОРЯТ!!А земетресението от Чили и Япония е дело на майката природа в частност слъцето и изкючителната лунна активност,ако не знаеш луната е много по близо до зеята,явление което не се е случвало отдавна!В космоса настъпва вибрационна промяна на честотата на ЛЮБОВТА!!

27

Анонимен

преди 13 години

"Според изследванията на руските специалисти корелационната зависимост между магнитните бури и земетресенията е 50%."Ами то всичко на тоя свят може да се сведе до 50% зависимост - или ще стане, или няма да стане :)

26

lokster

преди 13 години

Хайде, пак се почнаха дискусии за конспирации и американски оръжия...А преди 100-200 години когато не е имало HAARP и тем подобни (които лаиците много обичат да включват във всякакви конспирации) кое е причинявало земетресенията и цунамитата?Аман от кръчмарски "капацитети"

25

до семи сай !!!

преди 13 години

....и все пак ,може да има разумни аргументи ,когато се защитават разумни позиции,но в твоя случай СРЕЩУ НАЛУДНИЧАВИ ТЕОРИИ ЗА КОНСПИРАЦИЯ ,НЯМА ДРУГИ АРГУМЕНТИ .... !!!Бъди здрав ...!!!

24

Parcuc

преди 13 години

И тъй като съм на работа и нямам време да ти пиша какво знам и какво не знам за вселената вземи се пообразовай малко че ми е писнало от такива лузери като тебе...

23

semi sai

преди 13 години

Уважаеми, ДО 21 ВИ !!!Има една всеизвестна истина - когато аргументите свършат, започват обидите.Виждам, че добре владеете принципите на елементарното и повърхностно поведение.Считайте диалогът помежду ни за приключил.

22

Parcuc

преди 13 години

Земното магнитно поле идва от ядрото на Земята, което се върти и върши работа като динамо. Магнитното поле на слънцето също се получава от неговото ядро като се разпростира из цялата ни слънчева система и от своя страна ни пази от избухващи звезди - супернови, червени гиганти, някакви космически лъчи бля бля. Слънцето е изградено от плазма и тъй като не е твърдо тяло екватора му се върти с различна бързина спрямо полюсите получава се пречупване на магнитното поле и изригвания.

21

ДО 21 ВИ !!!

преди 13 години

... тази сутрин със сигурност НЕ СИ СИ ПИЛ ХАПЧЕТАТАТА ...ВРЕМЕ Е...!!!

20

fsd

преди 13 години

do 12 i 13Vzemi se obrazovai malko i pocheti knigi za kosmosa i za procesite proiztichashti vuv vselenata predi da pluesh.Bas durja che nqmash znaniata na tozi uchen.Purvo procheti kakvo e slunchev vqtur,sluncheva burq izrigvane.ot kade idva zemnoto magnitno pole i togava pishi

19

semi sai

преди 13 години

Налудничево е само на първо четене.Гео оръжието, не придърпването на луната

18

галактика

преди 13 години

Нямам нищо против науката, но според мен тя е нож с две остриета /зависи кой за какво я използва/ ---- Не съм убедена, че Чили, Хаити и Япония са случайни явления ---- Дали нещата се правят умишлено, или стават грешки не знам, но честно казано понятията НААРП и Адронен колайдер никак не ми харесват

17

!!!!!!!!!???????????

преди 13 години

ЧАКАМ ЗАРАЗЕНИТЕ ОТ КОНСПИРАЦИЯ, БОЛНИ МОЗЪЦИ ВЕДНАГА ДА ИЗЛЕЗАТ И КАЖАТ КАК РУСИЯ ,САЩ или КИТАЙ СА ДРЪПНАЛИ ЛУНАТА КЪМ ЗЕМЯТА И СА ПРЕДИЗВИКАЛИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ...!!! ХАЙДЕ ДЕ,КЪДЕ СТЕ ...????!!!! ВПРОЧЕМ ВЕЧЕ ИМАШЕ ПОДОБНИ НАЛУДНИЧАВИ ПОСТИНГИ ВЪВ ФОРУМИТЕ-НАРОЧНО БИЛИ УДАРИЛИ ЯПОНИЯ С ГЕО ОРЪЖИЕ ,ТА ДА Я РАЗРУШЕЛИ .......!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

eeeeeeeee

преди 13 години

Слънцето или луната е виновна последно, аиде разберете се помежду си репортерчетата, че се обърквам :))))))))))))))))