358

Хайдутин.

преди 13 години

Само знаете да говорите. Някой от вас беше ли на протеста в неделя, не нали. То с такива страхливи същества няма как да стане истински протест в който да се чуе гласът на народа. Докълто си мълчите и се криете в къщи нищо няма да се промени, докато малобройно протестираме отново. Трябва да сме всички заедно и не да спорим помежду си, а да се обединим с една обща цел по-добър живот. Всички имаме проблеми причинени от глупавото правителство - варианта да се бием един срещу друг е изгоден за тях!

357

borokaro

преди 13 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА СА ТОВА - НЯМА ТАКИВА РАБОТИ - ВСИЧКИ В БГ СМЕ МНОГО БОГАТИ ...... И ТОВА В НАЙ-ГОЛЯМА СТЕПЕН ГО ДЪЛЖИМ НА НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО ПРЕМИЕРЪТ-СЛЪНЦЕ - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ... КАКТО И НА ЕКИПА МУ ...

356

giorgos papanikolaou

преди 13 години

Последните 20 години "демокрация" най-голямото ви постижение като народ са "мизерията, чалгата, Азис и *** по-света", така ли беше по-време на ТОДОР ЖИВКОВ????????????????????????? Айде най-после, погледнете горчивата истина в очите, от нея най-много боли, признавам си!!!!!!!!!!!!!!!!!

355

Анонимен

преди 13 години

Не бъркайте българите с ***!!!

354

Ала- бала.....

преди 13 години

Днес. бг оправете си процентите. Не стига, че злобните станаха още по- злобни и с тези проценти им засилвате още повече негативните емоции. И бълват екскременти из, целия форум. Вечно недоволните станаха още по недоволни, а всъщност не могат да си представят, дори, че има много по- големи нещастия и трагедии и проблеми от техните. Докато не изпатиш и не изпиташ болката на ближния няма как да станеш съпричастен и да осъзнаеш!

353

хммммммм.....

преди 13 години

Ти тези заучини клишета си остави при старите книжки.... Не те знам на колко години си, но определено не цъфтиш от към възраст щом са ти такива разсъжденията. Докато делиш хора по етническа принадлежност и цвят и злобеeш по форуми, така ще бъде.

352

giorgos papanikolaou

преди 13 години

КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ И ЩЕ СЕ ВЪРТИ ДО ОКОНЧАТЕЛНАТА ПОБЕДА НА КОМУНИЗМА!!!!!!!!!!!!!! ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

351

!!!

преди 13 години

И си оправете процентите, изобщо не са верни.

350

!!!

преди 13 години

Много тежко, кой оцелее. Овцете вместо да си живеят живота им се налага да оцеляват. Много дълъг период и много тежък!

349

Килъра

преди 13 години

Какви 55% бе кой е правеил това изследване мизерия мори 95% от българите и ще става по-зле,защото сме ОВЦЕ!

348

ned

преди 13 години

Тук има някаква грешка... не 55% а 95% !!!

347

!!!

преди 13 години

Това е най- тежкия и продължителен период! И друг път е имало подобно нещо, но като тази мизерия никога не е било! На, тези които им предстои да загубят работата си и прочие дупе да им е яко!

346

lilly alex

преди 13 години

mnogo se govori i mnogo se piwe a polozenieto ot zle vse kam po zle varvi vav vsi4ki nasoki. balgarinat e umoren, kleknal na kolene. 4aka da svarwi i da umre. zalko , mnogo zalko. glad, mizeriq,niweta,ubiistva,mor i svarwek.tova e balgariq sega 22 godini ve4e.

345

!!!

преди 13 години

Не само пари, но без тях не може. Зависи за колко пари става въпрос или за нищо . Защото, ако нямаш никакви доходи, друга песен ще пееш. Парите са средство за преживяване.

344

Gen

преди 13 години

Животът не е само пари.

343

!!!

преди 13 години

Нищо ново. Богатите стават още по- богати, бедните още по- бедни, това си всеизвестна закономерност. Коментарите на 362 и 363 са от един и същи човек, който води монолог. Пита се и си отговаря, мизерията до къде доведе хората до лудост и оскотяване и вечната мисъл за утрешния ден. Какво общо има лятото с тази новина? Вече се чудят някои хора, как да си запълват свободното време в писания освен, че са неграмотни и извън темата.

342

Клара

преди 13 години

Българите сме най-великата и умна нация!

341

Анонимен

преди 13 години

362 ти си *** бе"лиатото" що се излагаш да пишеш изобщо?

340

Анонимен

преди 13 години

честито за старата нова новина -няма проблем идва лиатото и зелено ще има много...

339

dali

преди 13 години

Говорейки за промените в обществената йерархия и социалния статус, Стийв Уилямс си припомни гледки на черни мерцедеси и волги, които сигнализират със светлините си, за да отбиеш и да мине "ВИП персоната"."24 години по-късно е потискащо, че същият феномен съществува. Големи черни автомобили, мигащи светлини и водачи, които смятат, че едни са правилата за тях, а други за "обикновените хора".Разликата е, че този път тези водачи обикновено не са от политическия елит, а водещи фигури от "сивата" икономика, меко казано, или "мутри"- ако се изразим по-малко учтиво" каза Уилямс, като добави, че не всички в големи черни автомобили са "мутри"."Българите са малко като британците. Проявявате склонност да сте много самокритични, да виждате "чашата" по-скоро "наполовина празна" отколкото "наполовина пълна", допълни британският посланик.