70

Държавник

преди 13 години

Хем рИвете, че цените високи, хем рИвете че ще ги проверяват тез цени.................на к*р и на народ няма угодия.............пък и не е нужно

69

IA

преди 13 години

Вече ще ни информират, че сме прецакани - да си знаем

68

20,21 MART

преди 13 години

НЕКА НА ТЕЗИ ДАТИ НИКОЙ ДА НЕ НАЛИВА БЕНЗИН

67

Гохо Л

преди 13 години

абе нали тия от монополите им отчитат по 40% на далавера, как да ги озаптят?! то е, като с едната ръка, да си отрежеш другата... само циркове за пред плебоса(т.е. ние) правят :((( ГНАССС и Цвъ Цвъ и ББ

66

Анонимен

преди 13 години

НЕ е това начина. Начинът е - ГЛОБИ ДО ДУПКА.

65

КРУМ

преди 13 години

До 61 добавен от: Даола - ЕТО ТОВА Е НАЧИНА. Ясно е ,че баба ми - дето така или иначе само необходимият минимум купува - НЯМА.АМА ВСИЧКИТЕ ОСТАНАЛИ - точно така трябва да почнем да правим.

64

крум

преди 13 години

До: 43 добавен от: с. ето такива като тебе най много ги "ОБИЧАМ", плямпаш на ангро, те така квото ти дойде без дори да мислиш. И КАК ТОЧНО НЯКОЯ ДЪРЖАВА В ЕВРО СЪЮЗА ЩЕ СТАВА ТЪРГОВЕЦ И ЩЕ ПУСКА СУРОВИНА "и да я пуснат тънко на пазара!Моментално ще натиснат цената надолу!" - МОМЕНТАЛНО ЩЕ НАТИСТАТ ПРОЦУДЕРА ЗА ГЛОБА ОТ ЕВРО КОМИСИЯТА. Мани ми и разни други вмного умни ти натискат + и викат - "глей таа държава как нени помага" - аман от разбирачи.САМИ ТРЯБВАААА - САМИ.

63

ЧЕРВЕНИТЕ-ВЪН!!!

преди 13 години

пишете, пишете. Да не мислите, че в Европа не ви знаят акъла??От червен става само едно - крадец.

62

12345

преди 13 години

Странно как скриха вчера ББ в централните новини. Всяка вечер ни го навират в лицето с това къде реже ленти и каква глупост е казал, а в деня на просета срещу цените на горивата и храните само веднъж споменаха ББ с това какъв рейтинг има.

61

хм...

преди 13 години

То затова Сталин изтрепа 20 000 000. Без прочистване не става. Айде червените - в Белене! Нали те го построиха????

60

outsider

преди 13 години

Нищо ново под слънцето. Дано не объркат борбата със спекулата с борба против пазарната икономика. Ако Цветанов се включи и той в борбата предизборно, може да я докараме до "продавач-милиционер-продавач-милиционер".

59

Даола

преди 13 години

Никак не е лоша идеята за два дни да спрем да купуваме захар, например - да видим какво ще стане. Например - на 28 и 29 март никой не купува захар.Преди години в Полша спряха да купуват прясно мляко, мисля - поправете ме, ако бъркам. Резултатът беше, че призводители и търговци го изляха на улицата, защото се вкисна.

58

:)

преди 13 години

"Според вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков една допълнителна агенция, освен че ще създаде повече бюрокрация, няма да направи кой знае какво за разрешаването на проблема с цените."......................Дянков е прав! Тази агенция освен, че ще консумира парите на данъкоплатците, ще служи само за PR на Държавата/Министъра земеделието!

57

anonimen

преди 13 години

problema v visokite ceni na pazara e na bulgarskite firmi zastoto kupuvat surovina ot vun na dvoino po niski ceni a proiazvejdat na 5 poskupo

56

анонимен

преди 13 години

problema na cenite e v samite bulgarski firmi a ne nikoi drug

55

Кирил

преди 13 години

Достатъчно е Министерството на храните да поддържа един сайт с информация за цените в различните магазини на основните продукти и марки и да показва каква е промяната във времето.

54

Анонимен

преди 13 години

Айде овце събуждайте се ,че ще останете и без вълна следващата зима. Няма случайна партия горе!!!

53

Idiot

преди 13 години

Поредните идиотизми...Решението е едно:"Както вчера постъпихме с бензинджиите, така и с хранителните стоки!"Да спрем да купуваме излишни неща, само най-необходимото!За 1 месец са готови!!!

52

БоСимеонов

преди 13 години

Правилно ли разбирам, че това, което трябва да е регулярна дейност - мониторинг на пазара, сега се превръща в някаква ударна акция, която се прави защото рейтингът на ГЕРБ се устреми надолу?

51

До 51

преди 13 години

Аз приятели политици нямам. Гнус ме е ! А тази любовна песен с подкупния съд не ми я пей, защото и на съдиите може да се търси наказателна отговорност ! Който си мисли, че съдиите могат да си правят каквото си искат без да го съгласуват с политическата партия, която управлява е пълен *** :) ГЕРБ са поредното прераждане на ДС, просто конците ги дърпат други хора !