64

Глас Народен

преди 13 години

Таз гад *** с кафевия чаршаф може да си взима гнидата, дето е с костюмчето, под мишница и да изчезват в неизвестна посока!!!!!!

63

Анонимен

преди 13 години

Горките дечица, невинни и чисти, изкупват греховете на жадните за власт и пари ***.

62

Тъпа Журналя

преди 13 години

Няколко статий по-назад, се вижда че Първанов е по популярен от Борисов!Новинарите веднага слагат Президента до тоя *** Кадафи, без да споменават че ако Първанов не беше един от държавниците работили по случея, Либия щеше да мъчи още нашенците!

61

Анонимен

преди 13 години

Понеже знаят че сме слаби и неможем да им противодействаме затова избраха нашите медици,а не примерно англичани,французи или американци

60

Анонимен

преди 13 години

SPORED BUDALATA E I CENATA

59

Nobody

преди 13 години

До БългаринНа теб специално нищо не ти е направил. На държавата също. Направеното е от некадърни политици, които платиха по най-лесния начин (с компенсации и външен дълг) ненаправеното от предишни други политици. Ама това е друга тема.Точно защото не съм фен на Кадафи ми е изключително забавно как довчерашни негови верни съратници от 20 дена са му изключително върли противници и ми е безкрайно интересно какво ще стане, ако той си върне позициите. Щото Нюзуик си е Нюзуик, ама 2% от световния добив на петрол са си 2% и този, който ги държи, за Нюзуик и подобните им винаги е прав, независимо как се именува и колко простотии е извършил.

58

falko

преди 13 години

този до кадаифи е един от покровителите на мафията в Българиямлад милиардер бил с изпозастреляни съветници

57

Анонимен

преди 13 години

Още си спомням как Ванката Костов се изказа по адрес на медицте в ефир по телевизията .."Ами ако са виновни?"

56

sergei

преди 13 години

Този до Кадафи на снимката дали е проявил и най-малка загриженост за българите пленници на тази среща през 2005? Сигурен съм, че ни най-малко.

55

Калин

преди 13 години

Единия .. сее спин на собствените си граждани .. другия бракониерства и разнася Трипер .. пък на своите, Общото е, че и двамата са със авоари .. в чужбина и разполагат със страните .. и хората както си искат :)

54

аз

преди 13 години

при толкова избити хора бръщане няма . всичко ескалира

53

Българин

преди 13 години

"Нюзуик",елате да видите колко фенове има диктатора Кадафи тук у нас(съдейки по коментарите)!И това е след всичко,което причини на сестрите и на нас като държава!Как да обясним тази тотална шизофрения,съчетана с мазохизъм???

52

аз

преди 13 години

тези хора на Зеления площад им е платено да викат за Лидера. винаги е било така. или цивилни полицаи и военни. шум да има и народна обич.

51

Анонимен

преди 13 години

*** Кадафи си връща временно само властта, но Запада няма да го остави още дълго да тероризира народа си - предполагам че ще има въздушни удари рано или късно.

50

Азъ

преди 13 години

Помните ли Сергей Антонов?Слава богу,че поне сестрите са здрави.

49

Nobody

преди 13 години

Само не знам, ако утре Кадафито вземе да си върне Либия (което далеч не е толкова невероятно), всичките тея, дето са му вече едномесечни върли противници, как точно ще извъртят палачинката, че да почнат както до сега да си му ***...... шатрите.

48

яна

преди 13 години

Тони е права,това са нашите студенти които работят за да се издържат докато учат,това са нашите вишисти които на могат да си намерят тук работа поради преватизираните от Костовата компания предприятия.На гурбет са лекари,сестри,учители,икономисти,инжинери и др.за да могат семействата им да оцелеят.Задава се и нова вълна на емиграция,вълната на новите 18 - 20 годишни които сега завършват и то не защото искат,а защото живота го налага.

47

teo

преди 13 години

ТЕЗИ ДВАМАТА МАФИОТИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ САМО ПО ТОВА, ЧЕ КАДАФИ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ЗАКОННА ЖЕНА, А ГОЦЕ ЗА НЕГОВО СЪЖАЛЕНИЕ САМО ЕДНА! ИНАЧЕ ПО ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СИ ПРИЛИЧАТ, ДАЖЕ СЕ И СЪСТЕЗАВАТ! И ДВАМАТА СА НАПРАВИЛИ ЕДНАКВИ ПО КОЛИЧЕСТВО И КАЧЕСТВО ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ДОСТОЙНИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ЗЛАТНИТЕ РЕШЕТКИ!

46

аз

преди 13 години

имаше арестувани полякини и филипинки, но те имаха посолство.уредиха си хората, а Илов и Маринов си питаха ушите. Затова Надето ги прибра в БГ.

45

Анонимен

преди 13 години

Костов ?!?