191

Анонимен

преди 13 години

Лукойл държи не само цените на горивата но и политическата власт в България.

190

koroin

преди 13 години

Напротив зареждайте само на ЛУКОЙЛ но за 1лв и искайте фактура :))))))))

189

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЗАРЕЖДАЙ ТЕ НА ЛУК ОИЛ-ПРОТЕСТ

188

анонимен

преди 13 години

боко и шайката престъпници около него да се махат.предлагам да му викаме кадафи-никой не го иска а той си стои и крадат с г....на стачка

187

Лявата ръчичка

преди 13 години

За Бога братя, не купувайте!

186

Анонимен

преди 13 години

Ефективен протест!

185

ни

преди 13 години

Не зарейждайте никакво гориво поне до 6 май.

184

Бореца

преди 13 години

Вижте цените няма да намалеят защото има световна инфлация подклаждана от владетеля на света САЩ който си печати колкото иска банкноти без да се интересува какво става по света като по-този начин САЩ си решават собствените си проблеми като ги прехвърлят на другите и то по-бедни страни!Единственият начин да се компенсира това увеличение е да се увеличават доходите на хората само че нямаме икономика,има валутен съвет и финансов министър като Дянков така че трябва да затягаме коланите няма как!

183

ДО 179

преди 13 години

ХУБАВО Е ДА СВЕРИШ ЧАСОВНИКА

182

Анонимен

преди 13 години

не зареждайте на ЛУКОЙЛ ВЕЧЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДАТ

181

Червената помия

преди 13 години

Сидеров може да е краен в националистическите си изказвания, в расизма си.Но направи ли си някой от пишещите тук труда, да прочете икономическата му предизборна програма?Смятам, че само неговите икономисти се доближиха до същността на проблемите, които сами си създадохме, следвайки планът Ран-Ът.Но едва ли ще има някой от управляващите смелостта да се изправи срещу предначернатото ни още от Лукановото правителство бъдеще на все по-обезлюдяваща колониална територия.

180

Червената помия

преди 13 години

Не, Рънарс, не са уникални некадърници, по-скоро са уникални хитреци.Спомни си поговорката за лудия и зелника обаче.Обречени сме на такива "Оправници", и на такова управление докато и последното нещо от държавни се преразпредели в частни ръце.Този филм го гледахме и при Костов, продължи после и с разбиване наготови държавни структури като губещи и отдаването им на концесия.Продължава и сега със субсидии и европари.БДЖ до 1-2 години е фалирано и разпродадено на частни дружества ,ловя бас!

179

До 190

преди 13 години

Ще плюем по "оправлението"защото ще ни оправят!

178

ranarsa

преди 13 години

Такава управленска некомпетентност не е имало от времето на Любен Беров и Виденов!Дянков е или уникален хитрец,или уникален некадърник.Мирослав Найденов:Цените ще растат,защото населението на планетата нараства!Този е или уникален гл.упак,или нас мисли за такива!?За Цветков не мога нищо да кажа.Сигурно е тарикат,щом преметна железничарите.Мога да кажа,обаче в чии хотел ще почива Борисов това лято....Даже знам цената...защато всички я плащаме!?

177

tony scout

преди 13 години

Извинявам се за латинския правопис!

176

tony scout

преди 13 години

Много са ми смешни хора които само искат да плюят по оправлението, от такива негативисти пати цяла държава, само дето не се замислят че днешният премиер поне прашта проверка след проверка след всяко негодование и наказва ,а предишните правителства с техните премиери само се разкрачваха или се скриваха под масите да праят оглед на панталоните на престъпниците. Разбира се че няма да сме доволни от много работи, но е в следствие на 20 годишно клептене. А сега всеки селянин с комп, и даи да си плюя!

175

Стария

преди 13 години

ПОКЪРТИТЕЛНО! Дянков обяснява на Борисов защо се вдигат цените на стоките в България!В целия свят се качват цените на храните, защото средната класа в света за последните десет години е нараснала десет пъти. Много китайци, много индийци, много бразилци благодарение на добрите политики там са по-богати и искат повече да ядат. Така че от тази гледна точка да се направи допълнителен анализ, който го има вече по света и в Европейската комисия, за да се подчертава, че това не е тема за България, това е световна тенденция, тя ще продължи.Разбрахте ли драги българи, кой ни подяжда? Виновните са извън нашата мила татковина и между другото и управляваните от Дилма Русев и те са се включили в голямото ядене за наша сметка, вместо да инвестират , както се бяха разбрали с Бойко.

174

не ми пука

преди 13 години

Не бия бензин,нито дизел! Пия вино и ракия!

173

хтн

преди 13 години

Не стана ли ясно на нашите *** политици и измислени държавници че след като подариха Нефтохим на мафиотската структура Лукойл ще бъдем винагипритискани от имперските стремежи за господство на Русия.Сега ще ни натискатдокато клекнем за АЕЦ Белене.А Трайков и Дянков нека се правят на много отворени.

172

БоСимеонов

преди 13 години

Просто е. Свалете акциза. Ама упс. Ще се отвори нова дупка в бюджета, а и няма резерв вече, който да я покрие. Чакаме всички как ще бъде изкаран Станишев виновен за високите цени на петрола.