44

Анонимен

преди 13 години

46Те турците не засукват ли мустак като те видат......:))))))

43

ЗА 45...

преди 13 години

ТЪПАКА СИ ТИ!!!АЗ ХОДЯ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ, ЩОТО ГО МОГА!!!!!ТИ ,...МОЖЕШ ЛИ И КАКВО...???!..ИЛИ СИ САМО ТЪПО И ЗЛОБНО ПОМИЯРЧЕ ОТ ..СЕЛО???!!!МАЙНАТА ТИ!!!

42

До 41

преди 13 години

*** ,после няма да плачеш като в Банско или в Несебър ти нарежат гумите. Заслужаваш си.

41

Анонимен

преди 13 години

41 Ами то и Бойко е от село Банкя ,Фъндъкова да не е от София?Тя е от Самоков.А за скъпо си е скъпо и на нас софиянците,щото няма вече като едно време баничка от 13 ст. и боза от 6 ст. наливна от кранчето на стената.Така,че кво се пениш?

40

!?!?!

преди 13 години

До 38! С това "Бойко Слава" не можеш да надминеш изкукалата баба дето му писа стихчета "да води България към светла лъчезария" :))))Я питай министъра, като си един от тях - КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ?КОЙ ЗАКОН ОГРАНИЧАВА РАЗМЕРИТЕ НА НАДЦЕНКАТА?за да се гонят и глобяват "спекулантите"?Дигнете на хората пенсиите, а за младите направете така, че да имат работа и добри доходи!Тогава кашкавал за 15 лева няма да ги затруднява.Другоно е популизъм. И спри с тия стандарти, Миро! Стандарта не е задъл

39

Баровец с Х6

преди 13 години

Само се оплаквате опасни сте.Как в неделя ще има протест.Егати трябва да се стегна.Абе що в неделя ми намирате работа е нищо поне ще е голям екшън.

38

Анонимен

преди 13 години

Малко садистично ми звучи ама айде.Да накараш пенсионерите да наблюдават любими стоки и да не могат да си ги купят е доста лош номер.А пък и да гледат и как цените растат....Някои ще получат инфаркт.А можеби целта е такава?Да измрат от ифаркти наблюдавайки как се качват цените.Ужасно е да те сложат пред някоя сладкарница и да неможеш да си купиш пастичка,но да докладваш цени после на Найденов,записани върху хартийка олигавена от изтекли лиги на желанието да си хапнеш пастичка и да не можеш....

37

Терзиев

преди 13 години

Правителството на ГЕРБ вече е на път да закрие държавата, след като вече умори пенсионерите. Човекът Бойко (38) "дава всичко от себе си", ама той като няма нищо нито в главата, нито в правителството, какво да правим. Само дето му се преумори ръката от ножиците, с които реже лентите.

36

до 34

преди 13 години

Като ти чета простотията която си написал единственото вярно е,че си ***..И понеже си *** с 2 лв повече от съседите си,по всяка вероятност живееш в някоя махала,извън селото.

35

иво

преди 13 години

Очевидно е , че Г-н Найденов най после е разбрал , че пенсионерите са най голямата група от "населението". Това ще го разбере и Г-н Бойко Магистралата при изборите.

34

AZ I DARJAVATA

преди 13 години

GERP NE E TAP- TAP E NARODA,4E CME S ROPSKA PSIXIKA ,CAMO CI DRANKAME PO FORUMITE ,A TIA MI6OTCI SI 6TRAKAT S PRASTI I NE IM PUKA ZA NARODA.....OT SAN DALBOK CE CABUDI..............I NA TIAX NE IM TRIABVAT ZNAE6TI I MOJE6TI ..........A CAMO DARTOPRADLOVTCI C PAMPERCI ....DOTOGAVA DOKOGATO ZABRAVIAT ZA KADE CA TRAGNALI ....V TAKOVA VREME JIVEEM............

33

ЕВТИНО -НЕМА,ТЪПАЦИ.

преди 13 години

...ЕВТИНО Е САМО НА СЕЛО , АКО СИ ГО ПРОИЗВЕДЕШ!!!ТАКА Е У ЦЕЛ СВЕТ:...ИМАШ КРАВА--ПИЕШ МЛЯКО!ВИЕ , КВО ИМАТЕ......???!МУФТАТА СВЪРШИ!!!СОФИЯ Е ЗА ХОРА МАНГИЗЛИЙ...НЕ Е ЗА ВЪШКАРИ!...И МЕНЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ У ПАРИЖ ....АМА И ТАМ Е СКЪПО!САМО НА СИНА НА ГОЦЕ У АПАРТАМЕНТА В ПАРИЖ Е ЕВТИНО ,.....ЩОТО МУ СЕ НОСИ ОТ БЪЛГАРИЯ!ВАС.....КОЙ ШЕ ВИ НОСИ ,БЕ.....ХА,ХА,ХА,АААА...!!!

32

Анонимен

преди 13 години

Защо никъде не се съобщава,че в неделя ще има протест пред Министерския съвет

31

Tyrym

преди 13 години

Популизъммммммммммм!

30

Анонимен

преди 13 години

В правителствения кабинет телефона звъни- Ало кого търсите ?- Някой от правителството на Борисов.- Това правителство падна, власта е в ръцете на народа - телефонът се затваря.След 2 минути пак звъни.- Ало някой от правителството на Борисов!- Господине нали Ви обясних че Борисов падна !- Да знам, но е толкова приятно да го чувам.......

29

от 28

преди 13 години

Тея *** от такива данъци и смешни измислени такси ли смятат да крепят бюджета. Майка ви да е.а нещастници долни. Имам нотариален акт, но видиш ли бил стар, а трябвало да се обнови, защото само с нов ставало прехвърлянето. Калашник за вас майка ви.

28

АНОНИМЕН

преди 13 години

това правителство се занимава само с доноси срещу всеки, който реши да работи по правилата, идеята всички вън от чадъра, трябва да останат само техните фирми, това не го е имало никога

27

Анонимен

преди 13 години

Ей ГЕРБ, майка ви ше е.а! Днес отиваме да прехвърляме апартамент със всичките му документи, и се оказва че договорите при бай Тошо при закпувуване, които се явяват и нотариални актове, сега не важали, били изтекли и трябвало нови договори-нотариални актове. Питам нотариуса колко тогава ще струва този нов нотариален акт, нотариуса казва 350 лева. Аз ли съм виновен че сега са стари тези договори и вече трябвало да се заменят с нови? Значи аз имам нотариален акт, но понеже сега само с нови..дай 350

26

Анонимен

преди 13 години

По данни на министерството на финансите бюджета за януари е на червено с над 400 млн, а фискалният резерв падна на 5,4 млрд:) Хайде честито на всички ни:)

25

Анонимен

преди 13 години

25 - Че вярвай си! Но за избор трябват и други! Все пак не си само ти, Боко и Цвъцко в страната:)