29

до 24

преди 13 години

Абе пич, ние пътища София-Варна и София-Бургас нямаме като хората, ти си взел да се заяждаш, че в Румъния само пътят до Букурещ бил хубав...

28

до келеша но. 25

преди 13 години

имат да - едни келави Карпати с два курорта за ски дето никой не им стъпва и всички Румънци идват на Банско и Боровец и два км. море - супер студено, от които 1км е наш...келешо!

27

do 21

преди 13 години

Ти за Карпатите ако кажеш че не са планина вече не знам:).НЕГРАМОТЕН ***!!!

26

Българин ВБ

преди 13 години

Ами ако арабските инвеститори случайно решат да се отбият и у нас?Ние с какво ще ги возим, то нашия хеликоптер е ангажиран от НАП.

25

do 21

преди 13 години

А че нямат ли бре,***?

24

Пловдив

преди 13 години

До 6 и 19... Явно не сте ходили в Румъния, или сте ходили Русе - Букурещ... Румънците са много по зле от нас... не се излагайте.... Последните 2 години, няколко пъти ходя там. Имам наблюдения....

23

онзи

преди 13 години

Вземете нашата Мутра ББ. Ще ви построи пътища...ама друг път. Но пък със сигурност парите Ви ще ги похарчи без следа.

22

Анонимен

преди 13 години

Евала на Бъсеску, че има куража да го каже!...а пък ние си имаме магистрали-хехеее, кой е като нас?!

21

НЕрез

преди 13 години

"Румъния има планини, море. Ако пожелаете да видите Румъния, не използвайте пътищата."Какви плнини и море, бе мамалига?!:))) Ще ме уморят от смях тези румънци ..

20

Анонимен

преди 13 години

Otkadeto sa minali drugarite,taka e.

19

Анонимен

преди 13 години

Явно скоро не сте ходили в Румъния...През 2004 на много места дори нямаше асфалтов път и пътищата им спрямо българските бяха отвратителни...През 2011 вече имат европейски пътища, а нашите са си все същите...

18

kom6u

преди 13 години

Мисля,че от днес.бг не са имали точно инфо..комшийския президент казал,че е пътувал много из Румъния и е виждал цялата страна от кола,но толкова красива погледната от птичи погледн не я е виждал до момента,така че препоръчва на потенциалните инвеститори да разгледат страната по въздух..Въобще не е ставало дума за качеството на пътищата....а иначе ситуацията там е малко по-добре от в БГ..Букурещ обаче със сиг изглежда по-добре от София,но бездомните кучета са по-вече от в СФ......

17

чичо ти

преди 13 години

По пътя Пловдив Асеновград си спуках двете задни зимни гуми

16

до 2

преди 13 години

Така е.Нашите магистрали ряпа да ядат пред румънските

15

Бай Гроздан

преди 13 години

"Техните лоши пътища, са по-добри от нашите магистрали! "Ходил и си там? Аз съм минавал преди 2-3 години и след като влязох в България имах чувството, че влизам в Германия! През Карпатите асфалт нямаше, ако пътя долу горе ставаше за каране то нямаше маркировки, а за мантинели да не говорим.. Знаеш ли колко е весело да караш през нощта и до нещото като път да има я ров, я река.. За *** им джигити да не говоря.. По-зле са и от родните тиквеници.

14

edin_grad

преди 13 години

Самият им президент го казва. Толкова за страхотните румънски магистрали. :-)

13

123

преди 13 години

Ето заради това не мога да разбера защо Боко хрърля толкова пари за магистрали. Липсата на магистрали ще развие хиликоптеростроенето и ще увеличи чуждестранните инвестиции в този отрасъл.

12

Анонимен

преди 13 години

На Румъния основните и пътни артерии са и наред, както и районите около големите градове и туристическите дестинации сигурно, но в провинциалните райони на доста места даже и асфалт няма, доколкото знам, та камо ли дупки по него. За това са легендарни лошите румънски пътища. А и тия райони са най-вече в севера им, мисля. В България може и да има доста дупки, но почти до всяко село има асфалт. В Румъния още десет години няма да могат да го постигнат това. Румъния не е Букурещ и Бран.

11

мравка

преди 13 години

Бъсеско ряпи да яде,да доиде във Враца да види какво са разбити пътища с огромни ями.Една калпава фирма наречена Гарант99 ако не се лъжа от години симулира ремонти на кръпката прабят нова кръпка и така до безкраинос.След месец най много кръпката я няма,ипак се почва от начало.Тая калпава обшинска оправа кога ще прогледне и види че тая фирма само източва пари и нищо не прави?Взема ли някои от общината комисионно от фирма Гарант и кои е негодникът кмете Шахов?

10

Анонимен

преди 13 години

По- малка страна сме от Румъния и ако червените кхмери - бсп крадяха 20 години с няколко милиарда по-малко на година, сеа щяхме да сме Швейцария на балканите!