163

Всичко е ок

преди 13 години

Демокрация да има на бензина не му берете дерта. уорлик ще ни оправи, или по точно ще помогне на *** да ни оправят а после и бензин няма да ни трябва:) не се бойте моряци, кораба потъва. всички българи в англия тук остават само *** и турците, англичаните обявяват *** и турците за терористи, унищожават ги и спокойно заселват своето население тук или населението на израел...горе долу така са го замислили.

162

гурбетчия до 161

преди 13 години

Приятел,казах само,че цените на горивата в Бг. са по-евтини от тези в Западна Европа! Но това ,че получавате най-ниски заплати ,не може да накара правителството ви да понижи цените,за съжаление!Все едно да продават на загуба!

161

edname4ta.dir.bg

преди 13 години

Много ясно с какво ще го заменим. Не с ново другарско ***, ами с пряка власт на гражданите с всички възможни права във всички власти - не да ги замистим, а като коректив, когато ни предават. И понеже няма да ни подарят тия права, първо трябва да се самоорганизираме в една сила преди партиите - независими групи повсеместно за бързи общи действия при общи искания - от протести и демонстрации - до издигане на независими кандидати в изборите, които веднага да ни дадат горните права.

160

Анонимен

преди 13 години

ГЕРМАНИЯ- МИН.ЗАПЛАТА 1000евро, БЕНЗИН-1.50евро,БЪЛГАРИЯ-МИН.ЗАПЛАТА-240лв.БЕНЗИН-1.25евро!КВО ПРАВИМЕ А, ПИТАМ КАКВО ПРАВИМЕ!

159

до 156 гурбетчията

преди 13 години

абе *** ти даваш три лв бъгарски пари за литър ние тук даваме по два и петдесет ,а колко получаваш ти в чужбина и колко получаваме ние като заплата ,след като си избягал от България ,по добре не се меси

158

ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО

преди 13 години

ДО ГУРБЕТ4ИЯТА: НЕЗНАМ В КОЯ СТРАНА ОТ ЕС РАБОТИШ ИЛИ ЖИВЕЕШ НО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА 4Е КЪДЕТО И ДА СИ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА ТАМ СА ПОНЕ 10 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ОТ НАШИТЕ!

157

хм

преди 13 години

Бензиностанцията,никак не печели малко,10,12,14ст,не са никак малко.Сматайте го на 100 литра,колко става?А те продават по 10-ки хиляди литри.

156

4uk4a

преди 13 години

bojidar danev moje li da se poblyska v glavata malko za typoto si izkazvane..

155

как ли....

преди 13 години

Само когато народа *** реши,да ритне котлите на Доячите си...само тогава.Спрете да узаконявате повече престъпници във вълча кожа.

154

гурбетчия

преди 13 години

Вярно е! Тук бензина е от 1,35 до 1,50 евро/литър,а при вас доколкото знам е около 2,50 лв./литър,значи е по-евтин! Защо се оплаквате?!

153

John117

преди 13 години

@152: Мне, не искам. Явно трябва теб да турнем, клошар вмирисан.@153: Окей, съгласен съм с това което казваш, затова и питам - с кого? Отлично знаеш, какво се случва по избори - кворума почти винаги е толкова нисък, че се налага балотаж. А с това и големите полит-циркове.Така,в светлината на тези факти, ми посочи и реални кандидати, за които наистина да си струва човек да гласува, и наистина да имат имиджа и позицията, и разбира се - волята и силата, да наложат промени, които искаме и очакваме?

152

чико

преди 13 години

Акцизите били на минимални нива! А защо бензинът е най-скъп? Защото другарят Божидар Данев е още шеф на БСК а Валентин Златев на Лукойл . Докато тези бандити тъпчат българина с покровителството на държавното управлиние спасение няма да има.

151

до 151

преди 13 години

Няма месия има суверен, които следва да си упражнява правата и задълженията. Има граждани, които следва да кажат кой да е той. Този обаче не става - това е видно с невъоръжено око. Сига сте облъчвали хората с един или друг месия, те така си подават топката вече двадесет и две - три години. Предлагам да го заменим с друг, отново избран от гражданите. Пък те имат правото да изберат същия, ако решат. Тогава вече няма да е грешка, а съзнателен избор, за който да си носим последствията.

150

до 151

преди 13 години

Ще заменим месията борисов с тебе искаш ли *** миризлива?

149

John117

преди 13 години

141и кой е "месията", който ще "оправи всичко с около едно щракване на пръстите", с който предлагаш да го заменим??

148

Аркан

преди 13 години

Ти си един ужасно заблуден човек. Ако си мислиш, че българския народ може и иска да ти плати тройно, безплатния финансов ресурс, който са ти заели, за да вложиш в ВЕИ. Разбира се че трябва да има посока към алтернативни източници и чисти производства, но това е грижа първо на най - богатите и в по - малка степен на по - бедните. Сега не ми казвай, че САЩ и Китай не са най - големите замърсители на природата. Ние въобще сме миниатюрен замърсител спрямо тях. Да не си един с едно шалче под ризата?!

147

Анонимен

преди 13 години

Националният доставчик "Булгаргаз" ще предложи днес нови цени на газа от април. В момента 1000 куб. метра синьо гориво струват 509.38 лв. Само преди месец компанията прогнозира, че заради високите цени на горивата на световните пазари, газът трябва да бъде с 6 на сто по-скъп до 541.62 лв. за 1000 куб. метра. Окончателно решение за новата цена ще бъде взета от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) в края на март.

146

4vendetta

преди 13 години

Петрола не е неизчерпаем. Дори да се оправи положението-да намалят цените, това ще доведе до по-високо потребление, а това не е хубаво за никого. Време е да помислим за планетата и за природата й. Не може да бъдем само потребители, трябва да й помагаме да се възстановява. Трябва да започнем да се грижим за нея и да използваме алтернативни източници на енергия, защото иначе ще трябва да си търсим нова планета.Като чета коментарите на повечето хора тук- заслужаваме природата да ни унищожи...

145

Аркан

преди 13 години

Още по - лошо е, репресията е финансово - полицейско - олигархическа. Когато полицаи, банкери, търговци на горива, държавни монополи и чуждестранни финансови интереси се обединят, а това в България се случи вече, то тогава единствения изход е суверена да си влезе в ролята. Това казах преди малко, няма такъв Бойко, който да е ценен, колкото един цял народ. Няма място за сантименталности, става въпрос за оцеляване в тежка ситуация - никой няма да помисли за гражданите, ако те не помислят сами.

144

Коко

преди 13 години

Някой може ли да ми обясни каква ни беше файдата от влизането в ЕС? От зле на по-зле върви, не можеш една стъпка да направиш без да те ошамарят от Европата.