118

Кандидат емигрант

преди 13 години

В България е единствената страна в ЕС, където за да станеш бизнесмен и политик е достатъчно да си турчин!!! Не се иска нито образование, нито морал, а спазването на закона си е за "гяурската" рая. Покажете ми един от ДПС, който не е в мафията и ще призная ДПС за партия. Не случайна беше тройната коалиция - това беше съюз на комунистическата мафия - Мултигруп, която докара и царя с турско-комунистическата мафия ДПС.

117

Анонимен

преди 13 години

Абе във България е пълно със посредници и консултанти

116

крадци

преди 13 години

Крадливото дпс ....!!!!!!!! за кой ли път вече...институциите не работят както трябва,за това европа ни не иска в Шенгечето.КОРУПЦИЯТА разяжда страната ни,21г. кражби за милярди вече но никой няма в затвора,всички са навързани като свински черва.гадове......................

115

goce

преди 13 години

Не трябваше ли сега Сергей като бивш премиер да излезе и да даде коментар за този свой бивш зам. - министър ?Не трябваше ли Сергей да каже нещо и за отклонените 50 млн лв по линия на лекарствата за онкоболни през 2006 - 2009 г. или той не знае дали тогава е бил главен работодател в държавата ? Ако отклоняването на средства за лекарства за онкоболни не е някаква дискриминация , то тогава какво е ?Учудващо е, че не чуваме и т. нар. червени депутати, които обикновено цитират членове от НПК, да кажат какво е наказанието за съучастие в откупи за крадени коли ?! Или когато става въпрос за техен човек, тогава няма престъпление, а има политическа репресия ?

114

Рамзи Фаим

преди 13 години

ама защо обвинявате така човека?той просто е искал да помогне да се намери колатавзел 23000 евро за помощта, нормално е като помагаш да ти платят

113

Смукоцицов

преди 13 години

"Добро утро Минке " ше кажа на милиционерите достигнали до тази гениална информация ... политиците са в основата на престъпността в България ... полицията и прокуратурата им съперничат.

112

HeyJude

преди 13 години

...Да, сигурно е постановка, но ако Чаяушев беше чиста вода ненапита, нямаше да проработи.

111

HeyJude

преди 13 години

2. Сигурна съм, че нито тази е първата без застраховка, нито е единственият хванат посредник.3. Откраднаха колата на сина на Рашидов, не на зетя и я изоставиха след часове, а не са я връщали след дни.Но сигурно си прав, вероятно в хващането на Чаушев са вложили тройно повече усилия, отколкото в това на някакви други Това не променя факта, че човекът очевидно е лъжец и измамник, при това с доста опит.Да, сигурно е постановка

110

Поредния крадец

преди 13 години

Поредния шайкаджия Министър от тройната коалиция лъсна с поредната си далавераСлед Масларова, Николай Цонев, Запалката, Мургина, Доган, Батко и братко....и т.н.Нищо ново, ние си ги познаваме хората, едва ли някой е учуден

109

Даниел

преди 13 години

Ако в момента беше на власт,нямаше и да разберем какво се е случило.А иначе всички знаем,че властта е обвързана с крадци и изнудвачи от всякакъв род-съдии,банкери,консултанти,"наши" фирми за обществени поръчки и т.н.списъка може да бъде доста дълъг,и всичко това на наш гръб.Дано само сега не го отнесе само този,който е взел парите.Ще видим.

108

rumen221

преди 13 години

Приятели,Интересно..., много интересно....1. За 4 месеца са откраднати 300 луксозни лимузини Със застраховка в България...Но2. Изчезва първата без застраховка в България и на втория ден..., ХВАЩАТ ПОСРЕДНИКА...!!!3. Вчера откраднаха и тази на зетя на Вежди Рашидов и... на втория ден я върнаха...Браво..., НА ВЛАСТТА , ХАЙДУТИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ НЕЯ...Очевидно властта в България ЗНАЕ И МОЖЕ ВСИЧКО...ТОГАВА ЗАЩО НЯМА И ПОМЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ 3000. КОЛИ...???

107

rumen221

преди 13 години

Приятели,Интересно..., много интересно....1. За 4 месеца са откраднати 300 луксозни лимузини Със застраховка в България...Но2. Изчезва първата без застраховка в България и на втория ден..., ХВАЩАТ ПОСРЕДНИКА...!!!3. Вчера откраднаха и тази на зетя на Вежди Рашидов и... на втория ден я върнаха...Браво..., НА ВЛАСТТА , ХАЙДУТИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ НЕЯ...Очевидно властта в България ЗНАЕ И МОЖЕ ВСИЧКО...ТОГАВА ЗАЩО НЯМА И ПОМЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ 3000. КОЛИ...???3.

106

HeyJude

преди 13 години

"Участието в търговски дружества обаче е несъвместимо със заемания държавнически пости"Днес.бг , хора на които българският не им е майчин ли ви пишат статиите или просто ученици от прогимназията?

105

Закъснял

преди 13 години

Честит 8-ми март на всички!

104

Сънчо

преди 13 години

ДПС са най-крадливата шайка у насначело с лидера им АХМЕД ДЕМИР ДОГАН който на работа не ходи, краде милиони и живее в луксозни Сараиостаналите се равняват по неговия пример

103

Тин-тири-мин-тири

преди 13 години

За съжаление братя българи поколенията малко преди края са соца и тези след тях ще сърбат попарата на прехода. Това е резултат от комунистическата лакомия, егоизъм и малоумие на "бившите" политически величия и техните наследници. В нашата държава все още цари закона на джунглата но в по-лъскава опаковка. Ежедневно сме свидетели на безправие, престъпност от хора които са "представлявали" нашите интереси. Смърт или свобода. Единственото решение е калашника всички до стената и кайма, и ново начало!

102

българка

преди 13 години

Ама стига вече сте слагали в един кюп всички турци или помаци. Във всеки етнос има плява. Ние живеем с тези хора и трябва да сме лоялни един към друг.

101

BMW

преди 13 години

БМВ Х6 с турска регистрация, откраднат на 19 февруари в София. do 106 А,това на кого е истинското лице.

100

narod

преди 13 години

ТУРЧИН СЪМ,НО НЕ И КРАДЕЦ.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ФЕИМ ИЛИ ИВАН Е СБЪРКАЛ.КОЙТО Е СБЪРКАЛ ДА ОТГОВОРЯ ПРЕД ЗАКОНА-САМО ТОГАВА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ

99

ИСТИНАТА

преди 13 години

ЕТО това е истинското лице на така наречените БЪЛГАРСКИ "турци"