66

1

преди 13 години

аз съм на 78 страница.до довечера мисля да я прочета,защото ми е страшно интересна.тоз Дан Браун ряпа да яде!

65

Азъ

преди 13 години

Пичове,тва се продаваше преди 4 години в България.На български.?!?!?

64

do 58,54,52

преди 13 години

ot bottega venetaЗаключението е едно, коментарите, които са направени по мой адрес могат само да ме радват, тъй като това затвърждава моето мнение, че те са дело само на комплексирани мъже. Относно моя външен вид - мога само да кажа, че няколко поредни години съм избирана за най-красива майка, в училището на моето дете, а това говори само за себе си.

63

биби

преди 13 години

нещо не съм съгласна, мисля че не всички мъже в България мислят за секс напрекъснато, толкова са обременени с другите си битови проблеми, че изобщо не мислят за секс, колкото и да се правят на потентни и големи специалисти.Даже не се сещат изобщо , това е ужасно имам чувството че жените мислят повече за секс от мъжете

62

виц

преди 13 години

Господ към Адам: Адаме, за теб имам две новини - хубава и лоша. Хубавата новина е, че ще ти дам глава и ****ис. Лошата новина е, че не можеш да ползваш и двете едновременно!

61

78

преди 13 години

ТОЯ Е ЕГАТИ ПИЧА !ШАПКА МУ СВАЛЯМ !

60

ПЕПЕЛЯШКА

преди 13 години

ДО 28 bottega venetaДобре би било ако преди да започнеш де ни засипваш с коментарите си научиш правописа на думите- изписва се и се изговаря "комбайнер", колкото до дроп-такава дума в бълг. език няма, предполагам, че си искала на напишеш "дроб".Приятен ден

59

хх

преди 13 години

сини сливи ли?

58

да така е..!!!!

преди 13 години

Освен за секс мъжът мисли още и за сливи - праскови - катерички - котета общо взето за много различни неща..

57

zaeka

преди 13 години

до ботега венета:-Абсолютно е нормално мъжа ти да не му се прави секс със теб. По всичко личи че си използвачка. За теб мъжа явно е портофеил и член. А относно приятелките ти и наблюденията ти върху тях - нормално да е същото - чувала ли си поговорките: "Краставите магарета се подушват" и "С какъвто се събереш, такъв ставаш".

56

676767

преди 13 години

има една хубава и много вярна приказка - "Кой каквото и да ти говори - знай че става дума за пари" а аз ще добавя и "секс"...

55

HeyJude

преди 13 години

sk, хващам се на бас, че теб те е създала до голяма степен ***, например... Но и без това, можеш да се пообразоваш малко и тогава да се чувстваш по-висш само възоснова на първичните си полови белези.

54

мъж

преди 13 години

Според мене жените искат само секс, мъжете имаме доста повече мислене - работа, кола, дом, оправяне на света...

53

Анонимен

преди 13 години

bottega veneta, ако на мъжа ти оная му работа е самолетче, да знаеш, че моят е космическа совалка. Колкото за кльопачката - гладен мечок, мечки не такова.

52

Анонимен

преди 13 години

Покупките на тази книга са за преброяване на ненормалниците. Могат да издадат и един лист с надписи и от двете страни: "Прочети от другата страна", и така ще се забавляват до безкрай.

51

До 28 bottega veneta

преди 13 години

Може би просто на мъжете не им се прави секс точно с теб? Замисли се по въпроса преди да правиш глобалните заключения.

50

sk

преди 13 години

мъжете са измисли ли всико. това е свят които ние сме създали.

49

Whita Rabbit

преди 13 години

И да допълня : Възмущавам се как вярвате на "учени" , стигнали до еди какви си заключения, също и на подобни статии, които целят само да създадат определен стереотип за жена (като ***) и мъж (като ***, който мисли само за секс), имат за цел да изгубите уважение към противоположния пол.

48

bottega veneta

преди 13 години

За твое сведение съм щастливо омъжена, за "марков" мъж който обича да прави много секс и при това качествен. по отговора ти, мога да разбера, че съм засегнала мъжкото ти самолюбие и достойнство. Явно си от мъжете, които имат проблем със самолетчето и на които им е нужно трибестан, за да могат да го вдигнат :) Моят компентар е направен на база наблюденията на моите приятелки, които заради такива жребци като тебе, не могат да си намерят мъже, мислещи за секс, а не само как да си напълнят коремите.

47

Абсолютен плагиат

преди 13 години

Прочетох тази книга от началото до края! Абсолютен плагиат! Всичко е преписано!