39

wiktor

преди 13 години

Гарантирано от ГЕРБ!

38

driv3r

преди 13 години

И вземете да си оправите таймерите,другари от АСУАД.

37

driv3r

преди 13 години

А проверката установи ли на колко места трябва да се постави и допълнителната секция 'С5' ?За незапознатите,това е една светеща бяла стрелка, която се включва единствено и само за тези, които правят ляв завой при секция на светофара САМО НАЛЯВО и точно в този момент насрещнодвижещите се ППС имат червено.Такава секция с бяла светеща стрелка,сочеща наляво няма в цяла Сф нито една!А е много полезна за завиващите наляво и в обратна посока като допълнителна информация.

36

Анонимен

преди 13 години

Абе то хубава работа, модерна ама честно да ви кажа малко като да спрягаме коня пред каруцата. Дайте първо да си оправим дупките по пътищата а после да се хвърляме на такива подобрения.Разбирам че покрай телевизорите стана супер модерно да се слагат диоди на всякъде за щяло и нещяло ама за мен лично е малко ТЪПО да се хвърлят пари за подмяна на РАБОТЕЩА техника при положение че по настилката зеят ями по 20+ см дълбоки...

35

пешо

преди 13 години

Зам. кметът Любомир Христов: един абсолютно некомпетентен и управленски импотентен зам. кмет. Бетер ФандАкова, както се изписва мейлът и.

34

Анонимен

преди 13 години

Уникално тъпо заглавие!

33

Доктур иксперт

преди 13 години

до емигрант !!!Що не се върнеш в *** си родина и не направиш това което е правил Лорд Байрон с майка си и сестра си?

32

Анонимен

преди 13 години

В цивилизованите държави не ползват енергоспестяващи крушки за светодарите, защото те не генерират достатъчно топлина и съответно стъклата се обледеняват през зимата и това води до предпоставки за ПТП-таама ние нали сме "умни" за да спестим ток за 2 лв ще купим нови крушки, които струват по 10лв (а старите са по 50 стотинки)

31

maus i dr.nerazbrali

преди 13 години

май не схващате, че става дума за ПРИОРИТЕТИ!иначе става "НА СВИНЧЕ - ЗВЪНЧЕ"

30

емигрант !!!

преди 13 години

еи 23 - добавен от: mause - *** това с подмяната на сфетофарите не се прави с цел да им е по-комфортно на шофьорите или да се пести ток АМИ ЗА ДА МОЖЕ НЯКОЙ ДА ГИ ВНЕСЕ И ДА СПЕЧЕЛИ ЛУДИ ПАРИ , *** !!!!!!!

29

Чукундур

преди 13 години

В момента МВР прави масирана спецакция в София, като глобява пешеходците, които ходят без поставен колан!

28

Анонимен

преди 13 години

емигрант!!!. Ти от кой народ си бре ***, та се бараш за много умен. Явно си от некое африканско племе.

27

mause

преди 13 години

Забравих да спомена, че в чужбина повечето подобни устройства отдавна са LED: Виждат се добре и на дневна светлина, пестят ток и имат повече живот. Не сме открили ние топлата вода, повярвайте ми!Ама то българина явно знае само да плюе и псува, без и грам да помисли кое е добро и кое не!

26

Анонимен

преди 13 години

svetofari ,dupki ,tretoari vsi4ko tam e super zle ,a da ne govorim za transporta .Kogato se vurushtam imam chuvstvoto che sam popadnal v drugo vreme

25

Чукундур

преди 13 години

През тази година трябва да се подменят пътните знаци по три столични булеварда и ул. "София" в град Банкя.,,,Това е ясно - там не само, че ще подменят знаците и светофарите, маркировката та и асфалта ... може и някоя магистралка да направят. А за плебса - черни пътища + винетки!

24

Анонимен

преди 13 години

до asd. Диодните са по-икономични. Спестяват от електроенергия. Борба с глобалното затопляне :)

23

kk

преди 13 години

Ivan Kostov e otgovoren za neraboteshtite svetofari.

22

mause

преди 13 години

Честно вече тотално са откачили всики пишешти тук!Слагането на диодни (или LED, едно и също е) светофари е с цел спестаяване на електро енергия. Сегашните лампови устройства харчат над 100 пъти повече ток а живота им е около 1000 пъти по-малък. Смятайте сами. Да не забравяме също че по европейска директива до няколко години всички улични устройства (светофари, осветление и т.н.) трябва да преминат или към LED или към енергиоспестяващи лампи!

21

bot

преди 13 години

Dnes, евала за заглавията! :))))

20

емигрант !!!

преди 13 години

*** и глупав български народ +прокарва се закона или план-проекта, приема се, прави се и фирмата която да внася нужния материал, бухат се едни космически цени - ето ти още една чиста далавера да се източат парите на обикновените данъкоплатци+ ибахти гадната и грозна столица с име София, ако има по-гнусен град на картата на ЕВРОПА - пишете ми !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!