10

Оня

преди 13 години

Има си просто решение - мъжете започват да излизат само с жени с мустаци, а жените - с мъже с ясно изявено женско 'начало' :D

9

Анонимен

преди 13 години

Това се оформя като една от най-перспективните и с най-ниско ниво на отговорност професии по света. Мениджъри, финансисти, PR, мърчантайзери и т.н. вече са с една обиколка назад.Hапред, науката е слънце!

8

Анонимен

преди 13 години

Тази статия я позагледах и се канех да я прочета, чудех се как ще ни "светнат" американските учени днес. Ама не били те. Заети са с нови проучвания, как ще ги дочакам - не знам. Но канадците засега са 1:0 с тази глупотевица.Много интересно наистина - кой финансира тези "изследвания" и има ли някой нужда от тях освен средствата за масова информация?

7

Анонимен

преди 13 години

С какво точно би трябвали да се заниманат учените? Така девалвира науката като понятие, направо резил... Ако ще ни казват, че утре е вторник, щом днес е понеделник, да ги закриват преди БАН.Това е то да създадеш новина!

6

охххх

преди 13 години

НЕ ВЕ! Хората са показали, че е по-вероятно да те заподозрат в изневяра ако имаш дълбок глас (мъже) или висок глас (жени). Това дали хората наистина изневеряват повече в зависимост от гласа си е е показано. Затова повечето учени очакват с лек трепет как журналистите ще им интерпретират статията, и дори се надяват, че изследването им ще убегне на медиите...

5

Анна

преди 13 години

Колкото е по-нисък гласа на мъжа,толкова той е по-секси ! И обратното важи за жената. Сексапилността се определя от нивото на андрогенните хормони,изневярата - от много други неща ! Предпочитам нормални мъже,с ниски гласове,а не *** с фалцет ! Ами как ще изневеряват мъже с такива тънки гласове,като никой няма да ги хареса ( освен ако не е от същия пол!)

4

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ЗНАЧИ СЕГА КОГАТО СЛУШАМЕ ПЕВИЦА...ДА ПЕЕ ДОБРЕ...НЯМА ДА КАЗВАМЕ...''ТАЗИ ИМА МНОГО ХУБАВ ГЛАС'' А ''ТАЗИ СЕ Е..Е МНОГО''....

3

tarikat

преди 13 години

Дянков значи се пръска

2

.

преди 13 години

Бившият беше с ужасно писклив фалцет, а очичките му така шареха и изневеряваше като че е държан на въже. Въобще не се подвеждайте да вярвате на тези измислици-премислици.

1

бай хой

преди 13 години

о, да! много умно! с тоя "защитен механизъм" жените ще си избират мъж с пискливо гласче и без никакъв тестостерон, а мъжете - боботеща колхозничка с вити мустаки. и всичко ще е наред! толкова ли няма с кво да се занимават тия "изследователи"....?