164

мале, мале

преди 13 години

до169Ти си върховен! Страхотно ме кефиш! Като *** си което са ръгнали с остена!Я да те ръгна пак а, - ЧЕРВЕНА ПОМИЯ СИ ТИ!Айде давай сега да видим какво ще измислиш?

163

гладен българин

преди 13 години

ще ви кажа моето скромно мнение,значи всичко е ала бала,те си правят парите ние се давим като кучета,всички лъжат ,бедния е по беден а богатия по богат ,пуснаха брашно в кауфланд за 49 стотинки и народа побесня,накараха ни да се избиваме за един пакет брашно,благодарен сам че все още имам работа,макар че скоро няма да имам и така ,нека който оцелее да си спомня с добро за мен с уважение към честните хора макар и малко по целия свят

162

Анонимен

преди 13 години

163-ти съм аз, и нямам нищо общо с писането за Г.Димитров. Просто ме подразни кретенското мнение относно значението на ФАШИЗЪМ !

161

Анонимен

преди 13 години

България се напълни с много прости "хора"...като г-н Енчев примерно, който слага минус на коментар 163ти. Явно за него и такива като него, Хан Кубрат е нищо. Толкова са *** подобни хора, че неосъзнават, че благодарение на старата история на България те СЪЩЕСТВУВАТ. Ако и едно време Българите са били прости и неверни както днешните, то нямаше да има БЪЛГАРИЯ!

160

мале, мале

преди 13 години

!64,163,162 - вероятно е един същи човек!Всички тези личности - Г.Димитров и др. са банда престъпници причинили най-големите страдания на народите, от които страдаме още!Как е възможно някой да не разбира, че неуспешното построяване на комунизма коства огромни страдания на народите , където се проведе този експеримент!Но какво да се прави чугунените глави са неизтребими!След 10 ноември явно трябваше да се подходи "по комунистически" - разстрел за цялата червена ***!

159

Енчев

преди 13 години

Бих ти препоръчал драги, да си вземеш доклада на Жоро Тарабата под мишница и да се преселиш в Северна Корея.

158

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

За еничари на вашингтонските сатрапи като теб ще повторя-определението е дадено в докладът на Г.Димитров пред 7-я конгрес на Коминтерна.То е дело на цяла борци за свобода и демокрация М.Торез,П.Толиати и още и ощеТа определят го като съюз на найреакционните и ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ кръгове на банковият и промишлен капитал!Та какво ако не официални представителства на фашисти са така наречената Световна банка,Международен валутен фонд осъществяващи геноцид над цели страни и народи.Мисли ако има с какво

157

Анонимен

преди 13 години

160-ти, препоръчвам ти да изучиш добре думата FASCIO както и какво означава на Италиански. Това е коренът на думата и от тук произлиза ФАШИЗЪМ !Много от вас, учили недоучили си мислят че като четат от Уикипедията при това Българската и са много умни и там всичко е истина. FASCIO= сноп, лъч, вързопАко бе учил за Хан Кубрат, щеше да знаеш че неговият завет към синовете му, и пример със снопа стрели също е ФАШИЗЪМ, в което няма нищо лошо. Евреите го прилагат много добре...

156

ДО 160

преди 13 години

НЕ ТИ СА ЯСНИ МНОГО НЕЩА ,ЗАТОВА СПРИ.ДАВАЙ ПРИМЕР МАСОНСКИЯ САЙТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ХОРА ГУГЛЕ-МУГЛЕ.МАСОНСТВОТО СЕ ЗАРАЖДА В ГЕРМАНИЯ,ЛИЧНО ДЯДОТО НА ДЖОРД БУШ ОТПУСКА ЗАЕМ НА ХИТЛЕР.СЛЕД ТОВА ТОЙ ТРЪГВА СРЕЩУ ТАЗИ *** КОЯТО МУ ДАВА ЗАЕМА.ЗАЩОТО СА ИСКАЛИ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ,ПОСЛЕ ВСИЧКО СЕ ОБЯВЯВА ЗА АНТИСЕМИЗЪМ И СЕГА ХИТЛЕР Е НАЙ ЧЕРНИЯ,НЕ МИ ПУКА ЗА ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗАЩОТО СТЕ ***.

155

на снимката виждате

преди 13 години

***.Каменци - Талибански Кючек!

154

До 154

преди 13 години

Отвори гугала - пиши Фашизъм и ще разбереш що е фашизъм!Стига подигравка с понятията! Аман!!!Като чуя че в и в Бг е имало фашизъм и зме хваща разстройство!А бе то в Германия е нямало фашизъм , а националсоциализъм /което е 1000 пъти по-зверско/, та ками ли в България да е имало фашизъм!Оправети си понятията бе ей!

153

Темелко вика Ескимо

преди 13 години

Изодзадзе Финландски, обади се на adiredblack скайп! :-)))

152

до Ескимо, №147

преди 13 години

Изодзадзе, Ескимосино Финландски, жив ли си, бе,...кога се измъкна от Таорга? :-)))))))))

151

Борис Бойков

преди 13 години

На снимката виждате група изискани,високо образовани арабски джентълмени,с поглед устремен в светлото бъдеще...

150

до 154

преди 13 години

ТОВА Е ИСТИНАТА САМИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ФЛАГ Е СИМВОЛ НА МОСОНСКИЯ РОБОВЛАДЕЛЕЦ ДЖОРДЖ ВАШИНГТОН.ФАШИЗМА Е ПРЯКО СВЪРЗАН СЪС САТАНИСКИЯ ЕВРО СЪЮЗ КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАСОНИ.КОЙТО ПОЧИТАТ САТАНИСКАТА КНИГА,НА АЛБЕРТ ПАЙК.РАБОТИТЕ СА МНОГО СЛОЖНИ ,ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО КАДАФИ Е ДИКТАТОР.А НЕ ВИЖДАТ ,ЧЕ ОБАМА Е АКТЬОР КОЙТО ИГРАЕШЕ РОЛЯТА НА БИН ЛАДЕН ИМА ФОТОШОП КОЙТО НЕ ВЯРВА НЕКА ПРОВЕРИ.ДАНО ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ПРОГЛЕДНАТ ИНАЧЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ.

149

Анонимен

преди 13 години

Абе да ги затворят да не излизат, и да се избиват колкото си искат. Никакви бежанци да не приемат.

148

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

"Върхновният представител на ЕС по въпросите на външната политика Катрин Аштън съощи, че евросъюзът ще изпрати техническа мисия в Либия, за да установи на място каква е ситуацията в страната. Тя ще бъде ръководена от директора на Европейската служба за външно действие"Ето елемент от еничарството на нашите медии в обслужване вашингтонските фашисти!Що е фашизъм-съюз на най-реакционните кръгове на световният банков и промишлен капиталЛибия поредна жертва на фажистка егресия!.

147

до 151

преди 13 години

К'ви милиони те гонят бе?Милиарди се изкрадоха от нефтените концесии още от Бай Тошово време.Оплачи се на ***,***.

146

до о

преди 13 години

до 151 а ти не си ли от тези *** българи.не се прави на разбирач и ти си мижитурка в тази страна.

145

О,....

преди 13 години

О, *** българино, поради що защитваш един извратен крадец и убиец? Най-малкото този *** не ни плати 300 млн. дълг ! Какви сте вие мазохисти ли?