69

Анонимен

преди 13 години

освен от родителите и от най близките ми хора от други не искам прошка.на никой лошо не съм направил.Боже пази България.

68

Васко

преди 13 години

Весел празник! ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!

67

za 69

преди 13 години

Туй сините комунисти Костов ви е бог.........:)) Има избори ще си кажете думата, нали искахте демокрация - ето ви я

66

Атеист

преди 13 години

Дами и Господа Не бъркайте дължината със зеленината на гущера! И от сатията ства ясно, че това е най-вече традиционен семеен празник. Никой не изисква от вас например - да ходите в затвора и да искате прошка от задържаните там. Не задължително да поискате прошка и от близките си, НО ГО НАПРАВЕТЕ! Ще се почувствате по добре.

65

мечо

преди 13 години

Простете ми драги сънародници, че ви поздравявам с песента на ***. Фешън - Не моа се запра

64

Спонги

преди 13 години

Аз бих желал да поискам прошка от Кабинета Борисов, за това, че го търпя и затова, че трудно го понасям. Нека Господ да му вдъхне разум и за общо благо да освободи мястото на по-добри от него. АМИН

63

аз

преди 13 години

Моля за прошка всички добри приятели!

62

Войвода

преди 13 години

Прости ми, Майчице Българио. Прости ми, че не си най - проспериращата страна на света, въпреки че притежаваш всички дадености за това. Прости ми затова, че добрият български народ живее зле, прости ми, че децата ни не помнят рода си и историята си. Но аз не прощавам на еничарите и родоотстъпниците, и никога няма да им простя. Прости ми Господи, но България ми е по - скъпа.

61

Ем ПИ ЕМ Пя Рисърч

преди 13 години

Да простим ли на админите за цензурата :''+'' НЕ''-'' Не!=======Гласувайте!

60

А?

преди 13 години

Над 400 млн. лева притежава най-богатият българин. Богатството на българските 100 първенци възлиза на 11,7 млрд. лева. 11 от най-богатите българи са жени. Авторите на класацията са пресметнали, че състоянието на стоте най-богати, което възлиза на 11,7 млрд. лева, е около 17% от брутния вътрешен продукт на страната ни за 2009 г.

59

Господ

преди 13 години

До някой си.А ти ми прости, че не мога да ти простя.

58

някой си

преди 13 години

Прости ми Господи ,че не мога да простя на тези ,които съсипаха Родината и народа ми.които прогониха децата ми на хиляди километри.Простете ми,деца мои,че не ви възпитах да сте крадци и мошеници и така ви подтикнах да търсите живот другаде.Прости ми Родино,че понякога в мъката си изричам скверни думи за тебе. Простете ми и простено да ви е.

57

Анонимен

преди 13 години

"Ако простите на човеците съгрешенията им, e без значение дали ще прости Небесният ви Отец; ако ли не простите на човеците съгрешенията им, Вашият Отец със сигурност ще прости съгрешенията ви. Битият- бит, другото го знаете." (АЗ. 1:1-1)

56

Анонимен

преди 13 години

"Ако простите на човеците съгрешенията им, и вам ще прости Небесният ви Отец; ако ли не простите на човеците съгрешенията им, и вашият Отец няма да прости съгрешенията ви" (Мат. 6:14-15)

55

А?

преди 13 години

- Защо никой не пита за хонорарите от три милиона на Алексей Петров?- За хонорара на Ахмед Доган се изписаха тонове мастило и се изприказваха хиляди приказки, а за хонорарите на Петров, които са също от консултантски услуги, никой никакви въпроси не задава! Прилага се различен аршин към различни хора в зависимост от политическите и икономически интереси и местата им в йерархията на властта в момента която заемат.

54

Анонимен

преди 13 години

- Защо никой не пита за хонорарите от три милиона на Алексей Петров?- За хонорара на Ахмед Доган се изписаха тонове мастило и се изприказваха хиляди приказки, а за хонорарите на Петров, които са също от консултантски услуги, никой никакви въпроси не задава! Прилага се различен аршин към различни хора в зависимост от политическите и икономически интереси и местата им в йерархията на властта в момента която заемат. Забележете, че в случая с Цветан Цветанов стигнаха до смешната ситуация да пресмятат колко биха похарчили тъстът и тъщата му за режийни разходи, за храна.А никой не си задава въпроса откъде Алексей Петров е натрупал толкова много пари, че иска да съди държавата за нанесени щети в размер на 100 милиона лева. Откъде са дошли тези 100 милиона лева? Може би от възнагражденията му като офицер под прикритие ли?

53

до56

преди 13 години

не,Емигрирам ;)

52

до 54

преди 13 години

..къде отиваш, имигрираш ли ???

51

аз, мейд ин бг

преди 13 години

Прости, Българийо, че не можем нито да те опазим чиста, нито неопетнена - такива времена станаха - бандит до бандит, измамник до измамник - и - беднотия до шия...

50

оПРОСТЕН

преди 13 години

Пък тогаз... майко, прощавай!Ти, либе, не ме забравяй!