18

NEMO

преди 13 години

Сега ще започнем да се обиждаме на грамотност.За сведение в името на религията са извършени чудовишни дела,в името на какво.Религията се управлява от хора.Хората правят грешки.Атеистите и вярващите в други богове са били гонени и измъчвани от големите религии като християнството и исляма в името на бог,кои бог не и моя.Прочетете историята и ще видите кой е агресивния и не говорете глупости.

17

Анонимен

преди 13 години

До 16 , приятел от тебе лъха агресия, а Айнщаин създаде атомната бомба, същите големи физици сега са на изчезване заради откритията на квантовата механика, а доскоро техни колеги ни плашеха с озоновия слой-което се оказа глупост,тъй че пий шапчетата и не пиши! Религийте изчезват също както брака и много други неща, отвори си очите.А пък тези дето само четат коментарите за да реват за запетаи- ЖАЛКИ СТЕ!

16

ДО НЕМО !!!

преди 13 години

"ДОБРЕ" ,ЧЕ СИ ТИ И НЕКОЛЦИНА ДРУГИ ТУК ,та успяхте да опровергаете религиите ...!!!Сравнете си езика с този на вярващите и вижте каква агресия лъха от вас ...!!!За ваше сведение Айнщайн и една купчина ГОЛЕМИ ФИЗИЦИ са били дълбоко вярващи ...случайно ли- поинтересувайте се ...!!!! А Немо, Дядо Мраз са далеч ,дори от елементарната грамотност -ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СТИЛ и ИЗКАЗ...!!!

15

mao_dze_dun

преди 13 години

Хора, моля ви - включете си spell check-а на браузърите. И аз се затруднявам със слагането на запетаи, но правописът е преодолим проблем. А несвързаните, звучащи като пиянски брътвежи изречения, дори няма да коментирам. Само ще кажа, че на запад атеистите им са като цяло интелигентни и толерантни хора. Тук обаче...

14

ivan

преди 13 години

kakto politicite taka i svestenicite sa otrazhenie na obstestvoto, a golqma chast ot obsetstvoto sa banda alchni eblivi urodi koito za nqkolko dolara poveche i za lcd televizori i luskava kola shte prodadat majka si. tova e istinata.

13

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Исус го е предсказал това преди около 2000г.-" Внимавайте да не ви заблудят,защото много ще дойдат в Мое име......." Евангелие от Лука 21.8 За съжаление не са само австралийските свещеници!

12

NEMO

преди 13 години

Религийте са създадени от хора ако бяха създаденаиот боговете щяха да са поерфектни.А религийте не са.Човек е човек защото се интересува от истината на религийте не им трябва хората да знаят истината,за тях е важно човек да вярва,но в какво да вярвам питам аз.На религиозните фанатици ще кажа че са слаби хора които им трябва вяра в идол защото не вярват в себе си.

11

съсел обича Моцарт

преди 13 години

Браво, по-напреднали са от православните дядковци, за които ходенето на концерти е грях и заради Мадона станала злополуката в Охридското езеро.

10

Анонимен

преди 13 години

bravo!

9

дядо мраз

преди 13 години

религйозните заклетнеци са абсолютни душевни бедняци с мазохистична активност,нуждаещи се от постоянно промиване на лъскавите им мозаци тъй като нямат собствена гледна точка за света в който участват.Аз лично вярвам в тока и всичките му форми на съществуване от най простата до най сложната дори и тази която не сме саумяли да разбереме,но това не е по силите на феновете на религии там ги отклоняват от истината и карайки ги да повярват във дядо коледа самозатриват потенцяла на елхимичната им глава

8

Анонимен

преди 13 години

ами....емииии.....странно ми е да чета такива статии...богохулствал съм често,но пак на Бог се моля...накрая Той ще въдвори ред в този хаос,както винаги...

7

Анонимен

преди 13 години

Кой е тоя християнин, дето ръга минуси, да му го набия в подмазваческата ***.Господин християнин, какво стана със златното правило като те подпре плесницата от едната страна да подаваш другата ? Да ви го набиа в лицемерните мусури..

6

ДЮНЕР

преди 13 години

Христянофобийка а? Е, католическите сещенници не са като православните, но определено не са и като ходжите и имамите. Препоръчвам ви да пуснете статия за каноничните рингтон мелодии на мобилните телефони според ислямската религия - повярвайте ми ще има интерес! P.s.Много ме кефи как сте описали цяла книга в 8 изречения!Дали бихте могли да преразкажете и "Война и мир" в 20-тина изречения, че все не намирам време да я прочета?

5

do 3

преди 13 години

неграмотно написаната глупост пак си остава глупост. Въпроса е, дали е по-глупава отколкото неграмотна или обратното.

4

миличка

преди 13 години

Супер! време е хората да спрат да вярват. Вярата - в какво, в кого, как ..- трябва да е личен избор. А не НАТРЕСЕН !! Ще се изказва некакВА папа в рим и всички като овце ще слушат. Тва са хора без самостоятелно мислене!

3

NEMO

преди 13 години

Проповедници на какво прикаски,няма да бъда груб и да кажа че са лъжци.Религията е робство едно от най-лошите,ограничения и предрасъдъци който сам си налагаш.

2

B.

преди 13 години

И кое е шокиращото ?!?

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Всеки човек е смъртен...бог и затова,нищо човешко не му е...чуждо.