36

tovarisht

преди 13 години

Ruskite da si stoqt , da mahnat syvetskite ;-)))

35

Бореца

преди 13 години

Чета коментариите и си мисля колко различни *** има в тая страна!Първо бъркаме едното с другото едното е национално освобождение а другото е социално инженерство!Точно вчера се навършиха 70 години от фаталният за България момент а именно присъединяването ни към Тристраният пакт защото след това ни започнаха проблемите до този момент и продължаваме да залагаме на куци коне преди Хитлер,после СССР, а сега ЕС!А кажете ми има ли друга страна през ВСВ да е била враг със всички мисля че не!

34

руските да си стоят

преди 13 години

АМА НЕКА СЪВЕТСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ ДА СИ ОБИРАТ КРУШИТЕ, ЧЕ НАВЯВАТ НА ОБЩЕСТВОТО АНТИДЕМОКРАТИЧНИ РЕТРО ПОМИСЛИ.

33

SS

преди 13 години

Долу комунистите и скапаните им паметници ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

32

SS

преди 13 години

Пълно е с *** комунисти тука ! Вашите паметници изградени по време на мрачната ви диктатура в редица европейски страни , вече бяха демонтирани и тук ще имат същата съдба !

31

Анонимен

преди 13 години

Поклон пред съветският войник смачкал фашистката змия.За този обкновен човек-Поклон и Светла им памет!Много от тези хора след войната са били убити от мракобесния Сталин.

30

Венелин

преди 13 години

Тук не пише "руска", а "съветска"!

29

До СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Странджице, защо не почакаш до утре - 3 Март? Сега пишеш:"Тия, които ни освободиха през 1878 година", как утре ще напишеш за имперските интереси, за Задунайская губерния? Опомни се, запази отровичка за Националния празник на България!

28

Анонимен

преди 13 години

Американците не са нанесли на БГ и една хилядна от вредите, които ни е нанесла съветската окупация. Всички тези срамни паметници трябва да се махнат, а русофилската *** да се картотекира и да и се забрани заемането на държавни постове. Това не са българи, а някакви неориентирани индивиди със сконност към слугуване.

27

гео

преди 13 години

докато в тази силно казано държава смърди на комунизъм,няма да тръгнем по правилния път.Мисля че на този късопаметен народ трябва да му се върнат отново партийните секретари и москвичите за да си спомни какво значи "народна" демокрация

26

Анонимен

преди 13 години

Щом се заговори за цените на ток, за бензин ,за хранителни продукти и веднага пускат Русия.Това ли ни е най-важното ? То България може скоро да я няма, та въпроса с паметниците ще отпадне от самосебе си.

25

Анонимен

преди 13 години

А какво ще кажете за паметника на американските летци бомбардирали България?Ако някой може да обясни смислено.....Но аз съм БЪЛГАРОФИЛ!Истината е ,че руснаците или Червената армия смля фашистите!Не забравяйте -Бухенвалд,Требленка,Освиенцим НЕ бяха за хора със сини очи и руси коси!Против това се бори обикновения съветски руски войник.Поклон!

24

8888

преди 13 години

И тиквата турски ли ще строи? Долу парламента,президента,правителството и всички партийки които комунистически

23

9999

преди 13 години

И коя нормална държава руши историята?Не рушете ами създайте нещо комунистически герберски некадърници!

22

Анонимен

преди 13 години

В цял свят US-базите са развъдник на проституция и хазарт.Според американските военни Безмер е една от 5 най-важни бази в света. Защото е най-близо до Иран и най-далече от САЩ. Ракетките ще си ги ползваме ние.

21

БОТЕВ

преди 13 години

Няма друга държава да е дала токова много на нашето неблагодарно племе .Искам да напомня на някои хора че ако не бяха те сега щяхме да говорим на турски и да имаме съдбата на кюрдите ,те все още са под турско робство 200000 хиляди жертви запомнете тази цифра гнусни американофили СЛАВА НА РУСИЯ

20

Аз

преди 13 години

Някои от тук пишещите не правят разлика между руски и съветски паметници.

19

Анонимен

преди 13 години

Мненията Ви са точно като гъзовете Ви - всеки си го има, и все различни.

18

независим?

преди 13 години

Все пак независима държава ли сме? Не е в нашите права да вземем някакво решение? Защо други бивши соц държави взеха такова решение-а ние да не можем?Защото не сме независими.

17

Анонимен

преди 13 години

Не армията от съветски войници ,а техните управници.Героизмът на съветският войник от последната световна война е колосален.Поклон пред този войник,който страда от и се бори против фашизма.А не забравяйте колко от тях бяха убити след войната от самия Сталин.За менпаметниците на съветския воин в България са тези обикновени руснаци,които се бориха против фашизма и загинаха.За тях поклон!