666

Анонимен

преди 13 години

Ако господата и госпожите съдии отново " зациклят", да им напомним, че този път престъплението е доказано! С трупове по пътя, видени от много хора! И дано голямо количество пари не прикрият плътно очите на Темида!

665

Анонимен

преди 13 години

Исках да кажа честит празник, но като си помислих за продажните български съдии и някак си ми заседна поздрава на гърлото.

664

Анонимен

преди 13 години

СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА е нашият позор и нашият срам пред Европа! Тя е нереформируема, трябва да се премахне и да се изгради отново под строг европейски надзор!

663

lilly alex

преди 13 години

v nasrewnoto platno e ravno na umiwleno ubiistvo. ubistvoto e izvarweno samo ubiizi deto nqma.

662

Иван Ганчев

преди 13 години

Къде е Борисов сега бе? Къде е Цветанов??? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ, ***???!!!***!***!Какви са тия глупости и прах в очите за коланите на задните седалки? Да, естествено, че трябва да ги има от години, и това всеки го знае, обаче не ни ги пробутвайте сега, за да заглушите и потулите мафиотското държание на мафиотчето! Коланите на задните седалки щяха ли да върнат двата живота на тези отпред??? ЩЯХА ЛИ? Ми като НЕ, говорете какво правим сега с Йоско и компания, а не с коланите!!!***!!!

661

до 669

преди 13 години

Има и други. Въпросните за които говориш отдавна емигрираха в София и Холандия. В Сливен си идват само на гости да похарчат малко пари и пак заминават.

660

Shark

преди 13 години

Този Йоско ли е, Мьоско ли е, бих го тикнал доживот в затвора без право на обжалване.

659

щастлив

преди 13 години

Аре лека му пръст на поредната *** с джибара. Да го духат и остналите. Лично ще ги закопаем.

658

Йоско-Мафиоско

преди 13 години

Хайде,Йози,пътник си,ама дано да се мъчиш,както сега се мъчат семействата на всички пострадали!

657

Анонимен

преди 13 години

Спукан му бил пикочният мехур. дано поне му се спука онази работа, че да не може да има поколение мръсникът!

656

ANONIMEN

преди 13 години

vav sliven osven sutiniori prostitutki imali drugi

655

Анонимен

преди 13 години

А може ли лекарите да не се борят така за живота му?Това което не е свършил съда може ли да го свърши Бог?Морално ли е да се допусне някоя "лекарска грешка"?Шото като оздравее и тоя ще го пуснат като Ставийски!

654

Анонимен

преди 13 години

Децата на съдиите, които го пускат трябваше да са в КИА-та...

653

Спокойно!

преди 13 години

Когато изпотрепят всичко читаво в тази държава, галениците на съдбата като Й.Й. ще подхванат наред и съдиите. Така де, трябва да се забавляват тези момчета!

652

Анонимен

преди 13 години

Няма да се изненадаме, ако корумпираното ни КРИВОсъдие постанови, че загиналите в катастрофата са виновни за сблъсъка и обявят Йоско за "невинен". Защо да не си живее необезпокояван на свобода, да си купи ново, още по-бронирано возило и да унищожава всичко живо по пътя си? Такива са героите на нашето време!

651

pontys

преди 13 години

Неволно съм бил свидетел как тези мутри със скъпите коли правят каквото си искат, а горките полицай като ги видят се разсейват или ако ги спрът започво едва ли не приятелски разговор. Това е.

650

Реален

преди 13 години

Жалкото в случия че в България се разкарват доста други *** като тоя изрот и власта се сменя а те продължават да коштунстват, на тоя трябвало да го устявят там да умре бавно и мъчително от раните си. Само растрел за такива като него. Трябвали на този светъл празник 3 март да се занимаваме с такива *** като него.

649

Sliven

преди 13 години

Sami ste si vinovni!Vie go izbrahte kakto i korumpiranata pro(***)orka!

648

hobota

преди 13 години

Жалко ,че в градът на стоте войводи не е останал нито един войвода и няма кой да пръсне мозъка на тези *** Йоско и дрогираното му братче ,което само притеснява пенсионерите из Сливен! Ако ли пък е останал поне един войвода и се навие да извърши едно подобно благородно дело да не задрави да се разпише и при лайняра Лечко !!!!

647

I

преди 13 години

Имал в огромната си къща автомати, боеприпаси и наркотици, обаче разследването било зациклило ?! Овчите ни мозъци са зациклили - докога ще ги търпим тия нагли *** /в парламента и в газарските кварталчета/ ?!?