27

DN.

преди 13 години

DANO KADAFI IZMETE AMERIKANSKITE MEKERETA, ZA DA SA PO -- NISKI ZENITE NA PETROLA.

26

Анонимен

преди 13 години

Аз не разбирам тези, които се радват за тези бунтовници.За всеки здравомислещ човек е ясно, че настъпва период на хаос и глад - милиони имигранти към Европа и България, ние просто нямаме ресурси да ги изхраним или да им дадем работа. Кой от вас пък ще стреля по незаконен имигрант - бежанец.Кадафи бе по-малкото зло.А за тези наивници, които правят аналогия с Ирак ще им кажа, че преди войната с Кувейт Садам получава негласната подкрепа от американското посолство.

25

Темерут

преди 13 години

Не, че подкрепям Кадафи, но той знае какво прави... Ще го бутнат, ама друг път! Това не е Чаушеско!

24

СЕТ

преди 13 години

Винаги когато някъде посвета гражданите вземат инициативата комунистите веднага съзират някаква конспирация и американска намеса.

23

egati izrechenieto!

преди 13 години

Вече има все по-сериозни признаци, че приблизително 750-километровият поход към Триполи за свалянето на Кадафи или усилията за укрепване на отбраната на източната част, изправена пред възможността да бъде атакувана от верните на либийския лидер сили, би получила благословията или дори подкрепата на Запада.

22

знаем ги тези номера

преди 13 години

Арабите са гадно племе , започват да правят нещо с много шум , много викове и крясъци, после се започва - дайте помощи , дайте войски, дайте ни да ядем и пием, дайте ни подслон за емигрантите в Европа , дайте и дайте без край . И в крайна сметка за благодарност едно голямо *** на всички които са им помагали или по точно ,, Серия От Терористични Актове '' . Това е един голям Цирк - сега ще наблъскат най големите терористи от региона във вид на Помощни отряди за бунтовниците и после Анархия

21

Анонимен

преди 13 години

Абе,това не се ли нарича ВОЙНА???!!!

20

Poaro

преди 13 години

Zapadat islka PETROLA na Kadafi !Tova e poredniat scenarii na USA,kakavto razigraha v Irak i Iztochna EVROPA.HAOSAT ,KOITO NASTAPI V TEZI STRANI E OCHEVIDEN.tEZI AMERIKANTSI NE MOGAT DA UPRAVLIVAT TSIALATA PLANETA.VOINI vav VIETNAM ,Korea Irak I KADE LI NE.No za divotiite na Kitai v Tibet nito duma.Zasto USA ne zastiti CHECHNIA i razrushenia Grozni - zastoto tam niama petrol.

19

DN.

преди 13 години

DANO KADAFI POBEDI, ZA DA JIVEEM PO-DOBRE , S PO - NISKI ZENI NA PETROLA.

18

DN.

преди 13 години

ZAWTO SLAGATE MINUSI BE --- NE VIJDATE LI KAK ZENITE NA PETROLA SE VDIGAT, AMERIKANSKI PODLIGI NEWTASTNI ....

17

Митьо Пищова

преди 13 години

Бунтовницииии... мунтовнициии... кадафитааа... мадафитааа.... кормя ги кът рибииии пълня ги кът агнетааааа......

16

7

преди 13 години

Уахабитите нямат нищо общо, това което се случва е с цел образуването на ислямска дъга чиято цел ще бъдат Китай и Индия според замисъла на САЩ. Дали ще се случи, кой знае?

15

BL.

преди 13 години

DANO KADAFI POBEDI, CHE ZENITE NA PETROLA NEWTO MNOGO SE VDIGNAHA... A USA ISKA PETROLA NA LIBIA --- ZA DA OPREDELA SVETOVNITE ZENI...

14

ринго

преди 13 години

хамбургерджиите ще се намесят от самолетоносачите отдавна полковника им е трън в *** а по големият трън е че дават на британците и италианците добива на нефт и газ а на тях не Източиха иракския нефт запасиха се за години наред запечатаха си своите кладенци като стратегически резерв и сега натискат либийците чрез платени размирици.Дано Кадафи им разкаже играта .Ирак беше цветна градина американците и *** майката сега разровиха племенните вражди в Либия но ще сбъркат яко

13

Гошо Тъпото

преди 13 години

Имаме един...батальон,да го изпратим на помощ-той ще свърши работата.За благодарност,да заредят либийците всичките ни машини с гориво на...изпроводяк.

12

курбалаев

преди 13 години

с теа щатски самолетоносачи облизо май скоро ще летят "томахавките"...

11

Helzo

преди 13 години

Това се превръща в странична история на "Властелинът на Пръстените"The dark lord Kadafi and the land of Libia.

10

Анонимен

преди 13 години

Абе тия *** хамериканците, не виждат ли че крайните ислямисти са най-печеливши от тия бунтове и логично е всичко това да е подготвено и субсидирано от уахабитите, с цел сваляне на светските режими и устанвяване на ислямски държави като Иран.А целта на крайния ислям е унищожаване на Израел и джихад срещу неверницити т.е. християнските държави. Абе муньовци св. война *** на вратата ни, а някои се кефят че Кадафи ще падне, а това е началото на ислямизацията на тези светски републики.

9

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

АЗ СЪМ ЗА...''ПОДКРЕПЕТЕ МЕСТНИЯТ ШЕРИФ''....КАДАФИ....

8

Митьо Пищова

преди 13 години

Бунтовницииии... мунтовнициии... кадафитааа... мадафитааа.... кормя ги кът рибииии пълня ги кът агнетааааа......