51

е

преди 13 години

Жал ми е за детето, като гледам снимката- и моят малкият е на толкова, ама ще порастне и ще повтори модела на поведението на родителите си- няма как да е иначе. Цялата държавна система е сбъркана и е много грешна- много от тези деца можеха да се изучат и да станат достойни хора, но те са само един глас на избори- и така от избори и до избори.

50

А СЕГА ДЕ

преди 13 години

А сега да видим - т.н.Лекари няма кого да рекетират.Прилича на Празна кола пред Полицаи,или Празен ТИР пред Митничари.

49

Анонимен

преди 13 години

дайте му граната...и гледайте какво прави...

48

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕ ВСИЧКО ДА Е, може да е ***, но е ДЕТЕ. Само човек, който не е родител, не е създал и не е родил може да изрече богохулствата, които прочетох по-долу. Хора, засрамете се и имайте страх от Бога. Това можеше да е вашето дете. И ако вие, макар че се съмнявам да сте добри родители, щом сте изрекли всичко това, научавайки за подобен инцидент с вашето дете,проявите повече от грижа и го дарите с нежност и топлина,то това ДЕТЕ няма нищо... ОСВЕН вашата омраза. Не сме народ, не сме народ а ***!

47

до 42

преди 13 години

а ти, емо, с какво се различаваш от елементарните и простите, щом псуваш хората, които не одобряваш?

46

до42

преди 13 години

ми направете му една дарителска сметка за лечение в чужбина като сте заритали толкова за тва ***

45

Анонимен

преди 13 години

"Дeте" и "деца" се наричат малките на хората - тези, които, като порастнат стават човеци. Малките *** стават големи *** - сега като са още малки - да ми е жал за тия *** ли? *** ги мачкам малки и големи, без разлика, каква да е разликата при *** ***?

44

Анонимен

преди 13 години

А не може ли да стане някаква лекарска грешка в болницата и с тая да се свърши .

43

до 42

преди 13 години

братчед, тва не е дете. мини покрай маалаата и глей "деца". ама си земи и пушка ако немоеш бръже да бегаш

42

emo

преди 13 години

Абе то там ли ви стигна простотията, ДЕТЕ е пострадало а вие пак сеете омраза. Ебси елементарните и прости хора сте повечето тук. Тази страна е потопена в омраза

41

Анонимен

преди 13 години

Липсващото звено между човека и *** е ......

40

!?!?!

преди 13 години

37, моите родители и аз не си ги избрах, но те ме изучиха и възпитаха, научиха ме на труд и уважение към закона!Бог да ги прости - благодаря им!На тези неща нучих и децата си - Да са ми живи и здрави!И останалите колеги тук - също не са си избиррали родителите!Та къде е тогава ключа от палатката?

39

пич до 37

преди 13 години

тва е само едно ***

38

s

преди 13 години

сега е дете, след 3 години майка, след още 2 вече с 10 присъди за проституция или джепчийство.

37

Анонимен

преди 13 години

Това е само едно дете.Никой не избира родителите си.

36

Анонимен

преди 13 години

За какво да го търсят - ще си направят ново, и готово! Няма да губят детски! Нали така, както сподели една невръстна ***, на 16 години, е вече бременна трети път: Така правим ние, ***. Раждаме, за да взимаме социални.Ами ще взимат, като им позволяваме всички ние. При очевидната им немощ в родителските грижи, вместо да им бъдат отнемани децата, а с тях - и социалните помощи, ние ги поощряваме да бълват неграмотни и миризливи ***. И като изчезнат българите, кой ще ги храни?

35

Мишо

преди 13 години

Предполагам, че съм доста сбъркан, но дори и малките *** са ми противни. Въприемам ги по-скоро като някакви животинки ***, отколкото като деца.

34

Българин

преди 13 години

28 - и аз знаех един такъв - на пазарът на Красна поляна продаваше - беше изчел сигурно хиляди книги... но това не променя фактът, че 90% от *** са гнусна и непълноценна, престъпна ***.

33

пич

преди 13 години

хорааааааааааааа, ние храниме тези ***!!!

32

Българин

преди 13 години

В предната статия някои коментиращи оспорваха, че съществото е *** ***, въпреки очевидният извод, че родители от човешки етнос няма да останвят нарененото си дете непотърсено. Смятам, че снимката доказва идиотщината им.Последствията са очевидни - след разходите за лечението му, сега чаавето ще получи удостоверение от ТЕЛК и цял живот ще получава и инвалидна пенсия, която обаче няма да му попречи още след 3-4 години да почне да снася нови чаавета на конвейер, които пак ние ще храним.