39

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Винаги над всички ,като капацитет съм поставял Ваньо Костов. Щом той призна Дянката,значи нещата ще ги бъдат...........

38

кака

преди 13 години

Я, вземи си остани там!

37

ДАНЪКОВ

преди 13 години

спукана им е работата на тези в Харвардския-МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!

36

ж

преди 13 години

Тази неоспорима шега на природата ще говори за финансовата стабилност на България? Финансова стабилност на България?!?! Благодарение на тази карикатура продължаваме да си тънем. По-добре не се връщай изобщо!

35

БоСимеонов

преди 13 години

Не е лекция, а спектакъл. Трагикомедия.

34

Распутин

преди 13 години

Дянков, мачкай КРАДЛИВАТА ***! И БАН, БАН да не пропуснеш! Че от срещи от трети вид на изтъкнатия "професор" Филипов ми дойде байгън тая седмица. Остава да се покаже и догановия професор с "перпетуум мобилето" и цирка ще е пълен!!!

33

КауБойко

преди 13 години

Аз ли криво се моля, ти ли криво ме разбираш.

32

КауБойко

преди 13 години

ХАха. Дянков да изнася лекции :) . Хаха. Дянков от грешната страна на катедрата си бе мойто момче. На тебе трябва да ти изнасят лекции. Хахаха. И май ни ментиш с темата,а ? Според мен им разясняваш как България без икономика и селско стопанство стабилно и равномерно потъва. Ех. Вдянков, Вдянков. Бойко се успя да се върне от Япония, пък барем ти да си останеш там в Щатит. За последно такива надежди хвърлях Станишев като увисна на лифта, ама на всичките корави излязохте. Боже, Боже. . .

31

Анонимен

преди 13 години

Вместо да изнася лекции,по-добре той самият да се изнесе нанякъде...

30

мечта

преди 13 години

Дано остане там завинаги!!!

29

Анонимен

преди 13 години

ЛЕКЦИЯТА ЩЕ Е НА ТЕМА: ФИНАНСОВИ ТЕХНИКИ ЗА ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...............

28

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Май няма да кандидаствам за този университет, ще отидя в Оксфорд, там поне не водя ликции *** които бъкел от икономика не разбират.

27

Анонимен

преди 13 години

как ще има приходна част в хазната, когато Балкан се дава за една гарсониера и така от време оно ... целия преход. Сега Цветанов се опитва да промени поне в известна степен нещата, но какво ли не се хвърля насреща му. Явно много сили в тая страна искат беззаконието да пребъде.

26

Анонимен

преди 13 години

А какво става с бракониерската сеч на гори. В момента там контролът е като параграф 22. Директорите на лесничейства раздават държавните гори (срещу какво, всички се досещаме) за безогледна и повсевместна сеч на разни пишман фирмаджии. И нахълтват ромите и друга полугладна ***. Правят се горски път до горски път. Ромите секат ударно за чорбаджията. И най-малко половината дървета падат в тоя неравен бой. Време е държавата да си върне горите. Горските не смеят нищо да направят против шефа!

25

Анонимен

преди 13 години

ДАНО СЕ ВЪРНЕ В ДЪРВЕН БАЛТОН ОТ ТАМ.

24

до skatelite

преди 13 години

г-не ,дянков е от тази партия.майка му управлява и продължава да управлява най-голямата дирекция в мин.на образ. първа приятелка е с емел етем и пъстрока на дянков който го е уредил да влезе в специалност мио и да учи в чужбина е професор по основи на комунизма.а дянков който носи името на баща си не го поглежда защото е обикновен човек пострадал и изгорял до 2 степен в кремиковци а дянков продажника се е отказал от него защо си задай въпроса

23

БОКО ТИКВАТА

преди 13 години

БОКО ТИКВАТА ЩЕ КОМАНДИРОВА СЛУШАТЕЛИ

22

skatelite

преди 13 години

Хехе .. анонимните комунисти пак лаят .. за тях кризата се задълбочава, хората умират от глад, цените растат, Дянков е некомпетентен и е тук, за да ни закопае. Но отговор не дават как стана така, че тяхната любима партия за 21 години не можа да направи от България нормална държава? И колко некомпетентен икономист трябва да си, за да не можеш за 21 години да създадеш нормален жизнен стандарт?

21

Аз

преди 13 години

Дянков може да води лекции на тема "Как да задълбочим икономическата криза?", а трябва заедно с него та пътува и друг лектор, които да изнесе лекция на тема "Оцеляване на средностатистическия българин при управлението на Дянков или как да увеличим българските емигранти."

20

Анонимен

преди 13 години

Е сега разбрахте ли каква е разликата между Дянков и Станишев,че Дянков изнася лекции как се управлява държава,а станишевата дипломна работа е "Ролята на униформата,за повишаване бойния дух на армията " ...как мислите,кой е по подготвен да управлява ...