31

ПЕНЕ

преди 13 години

Дано този път да има повече от ЕДИН българин на самолета ! ! !Че иначе евтиният Пи Ар на Тиквата , ни излиза доста скъпичко !Да возим китайци , сърби и турци - няма лошо , но защо ние да плащаме ТЪПИЕ акции на Тиквата !?

30

Анонимен

преди 13 години

KRAI!KADAFI ZABRANI DA SE ISLIZA OT LIBIA...VURNETE SAMOLETA...

29

До : 26

преди 13 години

ХАХАХАХ Велик коментар хахахах ! Подкрепям с две ръце

28

Анонимен

преди 13 години

Звучи малко *** ,но ми се струва ,че притискат насила българите в Либия да се прибират. Вероятно управляващите ги е страх за нещо от рода на случая със сестрите. Кадафи няма да се спре пред нищо да се задържи на власт.От друга страна на хората работещи там , там са им парите ,вероятно неплатени заплати и документи останали в работодателите. Без тях няма и да си вземат парите никога.От трета Боко пак си прави PR, защото сега ако не изполдва няма кога!

27

Анонимен

преди 13 години

ок dumblin

26

Анонимен

преди 13 години

аз викам да ги оставим да изгният там

25

DUBLIN

преди 13 години

Kato 4eta zombarskite vi izkazvaniq mi e qsno za6to ste tam-kadeto ste i kadeto si zaslujavate-ZLOBA,ZLOBA I NA VARXA PROSTOTIQ.O6te 100 godini saznanieto vi 6te e takova,zatova gniite si tam v la---ta.

24

Анонимен

преди 13 години

В същия сайт днес излезе новината, че Българите в Либия не искали да напускат Либия. Сега пък, че въпреки, че не искали ние щяло да им пращаме трети самолет. Да не стане като с втория от 110 пътника само 10 българина. Само пари харчим.

23

Анонимен

преди 13 години

Как не е важно бе мазарат. Нали ние плащаме за горивото и за такситата след това. Като не е важно за теб плати ги ти. Те още малко ще искат частнисамолети с джакузи и *** и след това да им подарят самолетите.И аз надушвам далавера. Тия нашите депутати не се наядоха.

22

хай буй

преди 13 години

а кога ще има полет за евакуация от тука да попитам...много ми се иска един до нова зеландия или папуа нова гвинея...или стара гвинея...ама да е толкова далече ,че и да искам да не мога да се върна ...не на оня свят още,да добавя за по остроумните ;)

21

до 21

преди 13 години

...да си направим "новина"...Ще увеличават заплатите и пенсиите../ВП информ/Ще забранят поп-фолкаЩе съдят всички престъпници и бандити ефектинвноЩе..НЯМА ЩЕ - ПРОСТО ТАКИВА НОВИНИ НЯМА...

20

MaZaRa7

преди 13 години

Не е важно дали самолета ще пътува за 5 или 50 души важното е всеки един БЪЛГАРИН да бъде прибран у дома! :)Както каза България.. и 1 да бъде там ще си го приберем!

19

Джамахириец

преди 13 години

Пратете и товарни аероплани повечко,за да можете и някоя друга тръбичка от петролопроводите да приберете щото ХАМЕРИКАНЦИТЕ идат а те много бързо лапат,няма да останат за вас.Ако беше жив Т.Живков щяхме да ви ги докараме с наш превоз ама сега с тия управници.....

18

Анонимен

преди 13 години

Днес пак се случи мързеливата смяна на Днес.бг, за цял ден само 17 новини

17

Анонимен

преди 13 години

хе за 5 човек цял самолет ли?? ей ква богата България била!!!

16

Фъррррррр

преди 13 години

Дано да събере поне 5-*** българи, че се излагаме :)

15

Анонимен

преди 13 години

абе нали не иска ли да се връщат тук..за какво пак ще ходят ????

14

Да е ясно и на чисто

преди 13 години

"Призовават се онези български граждани, които не желаят да се евакуират от Либия, изрично да информират за това българското посолство в Триполи."За да няма нови "мед.сестри", нови претенции за жилища, работни места, дела, курорти за възстановяване - все за сметка на други българи, които не са тръгнали на гулбет.Да е ясно и на чисто !

13

Анонимен

преди 13 години

НАЙ ДОБРЕ Е ДА ИЗПРАТЯТ ЦЕЛИЯТ НАЛИЧЕН ЛЕТАТЕЛЕН ПАРК НА БЪЛГАРИЯ,НАЛИ СМЕ НАЙ БОГАТАТА СТРАНА В ЕВРОПА.ТОВА Е ПОРЕДНАТА БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ.ИЗЛИЗА ЧЕ Е ВЯРНО ТОВА ЗА КОФТИЯ МАТЕРИАЛ.

12

С ЕДИН ИЗСТРЕЛ

преди 13 години

За да не ходят самолетите празни да вземеме да натоварим Депутатите,ГЕРБ,БСП,Доган,Костов,Яне,Трактора и цялата Политикокриминална *** на България.