206

БЪЛГАРКА

преди 13 години

От първи март започва плащането на данъци.Отново ще се подредим като овце за поредното остригване.На опашките където плащаме данъци,ток и вода , има само българи,а където дават помощи-***.Още колко ще търпим това и ще храним мързеливите и плодящи се като *** ***???

205

Калин

преди 13 години

Докато ни занимават с контрабандата на цигари .. си проправиха нова писта .. :)то поне контрол да имаше .. експертен а не партийно милиционерски.. политкомисариятски .. съветски!!! гнусняри!!! Вземам си кафе на зърна .. тй го обичам кафето прясно смляно на момента!! Те какво ми шътват някви пръчки.. люспи, цели солети !!! Бесипарите ни шътваха радиоактивен фастък.. кой ги знаее.. какво е минавало покрай него Предполага се Синтетика .. с тоя Румен Запалката какво да е !! С Гърбавите ДОЛ ДРЕНКИ!

204

Анонимен

преди 13 години

Майко ,аз и сега имам пресрочени кредити и съм с 100лв да ям или чак есента?

203

ПОЗИТАНО

преди 13 години

СКЪПИ БЕСЕПАРИ, СКЪПИ СЪПАРТИЙЦИ,КРИЗАТА ДОЙДЕ, НО ВИЕ НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ,ИДЕТЕ ПРИ НАШИТЕ МИЛИОНЕРИ И ДОБРИ ДРУГАРИ ГЕОРГИ ГЕРГОВ, КЮЛЕВА, ЦОЛО ВУТЕВ, ТРАКТОРА,БЕЗ ПАНИКА, ПОЗВЪНЕТЕ НА ВРАТАТА ИМ,ТЕ ЩЕ ВИ НАХРАНЯТ,ТА НАЛИ ЗАТОВА ПРЕХВЪРЛИХМЕ НА ТЯХ ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ В ДЪРЖАВАТА,ДА НИ ХРАНЯТ КАТО ИМА НУЖДА,А ГЕРБАДЖИИТЕ НЕКА *** ОТ ГЛАД

202

Анонимен

преди 13 години

***

201

Анонимен

преди 13 години

яжте бахур.

200

210

преди 13 години

да, официално няма робство от 1878 г. , но днешните мутри точно могат и да те пребият, и да ти откраднат бизнеса, и да не смачкат, ако не си плащаш както те искат или още по-зле, ако си позволиш да мислиш не както на тях им е удобноте това даже и тея от преди 22 г, не си го позволяваха

199

айде бе

преди 13 години

208, ама ти наистина ли си вярваш? или просто си мислиш, че има достатъчно прости хора, дето като те четат и ще плеснат с ръце и ще извикат "слава богу, добре че беше тоя да ни отвори очите" ?я *** и питай шиваачките в турските фирми по колко часа на ден работят и за колко пари ? в днешния ден, не преди 22 г. ...това ако не е робство, здраве му кажи...

198

Анонимен

преди 13 години

картофите в Смолян ги изкупуват за 10ст,на магазина за 1,5 лв.Къде е Найденов,или Боко Тиквето,или Цецо Апартаментов - нали това е задължение на държавата,да следи регулацията на цените,да следи да няма голяма инфлацияхората по нивите копат със скъсани дрехи,а търговците на борсите пристигат с Джи класа.и после насрания ГЕРБ ми говорят,че работят за хоратазащо бе Бойко,защо не махнеш ДДС върху храни,горива,лекарства - нали за хората работиш ?!? Всъщност за кого работиш ?

197

от село до 208

преди 13 години

"с тогавашните 20 лв, не се умираше от гляд" защото робите работеха за 20 лева - обясних.Да, но робството вече го махнаха - сега даже мутрите и червените олигарси не могат да те задължат да им робуваш гратис!Ама обратната страна на медала е, че като ходиш на пазар, трябва да си плащаш САМ, и то ВСИЧКО, и то на РЕАЛНАТА му цена!Сега разбра ли?

196

ЛУКОЙЛ ГЕНОЦИД

преди 13 години

Хора, вижте колко скочиха горивата. Лукойл си прави каквото иска. През 2008 барел петрол беше 150$ и бензина беше 2.44, сега барел петрол е 110$, а бензина 2,46!Това е ГЕНОЦИД!

195

204

преди 13 години

няма , дащото с тогавашните 20 лв, не се умираше от гляд, ха днес опитай с 20 лв. днес да оживееш повече от 3 дни - даже и 1 не би остискал...

194

мда

преди 13 години

и още ще скачат цените, на всичко...това пък му е другата група любимци на Супермен, финансовия и земеделския министър...няма празно просто, квото и да бутнат някъде, почва да се разваля нещо по веригата...

193

Плантаторът!

преди 13 години

Земеделието е рисков бранш, в който субсидиите не бяха приложени правилно. И докато има фирми вносители, които не плащат всички необходими такси няма да има достатъчно български производители. (и не само това ...)и до тогава, докато всички бягат в града, и едновременно искат да муцат пресни и екологично чисти продукти - няма какво да мрънкат.И докато се мисли само за пари - скоро всички ще имат пари, но няма да има какво да си купят за ядене с тях. Жалка история ...Толкова е просто!

192

от село, ама поумнел

преди 13 години

202 тц,тц,тц"България хранеше половин Европа с пресни и качествени плодове и зеленчуци"Хранеше, щото робите от ТКЗСто робуваха за 20 долара заплата (100лева при 5лева/долар)Да, ама балами вече НЕМА !!! (*** ти..!)

191

Анонимен

преди 13 години

Костов е виновен

190

тц,тц,тц

преди 13 години

Преди 21 години земята на майка България хранеше половин Европа с пресни и качествени плодове и зеленчуци - с пресни меса - За тези 21 години унищожиха България и превърнаха земята и в пустиня - дано ГОСПОД раздаде правосъдие!

189

Анонимен

преди 13 години

Помогнете на България! Елате в играта!erepublik/bg/referrer/urban_boy (сложете .ком след erepublik)

188

иконом

преди 13 години

Цените са си ОК, просто производителността на средния български антипредприемчив мързеливец и държавнопривързан хрантутник-мрънкач е много ниска!Вижте милионите дискусии за високи цени и лошо управление - а как една няма за нещо-туй-онуй как да създадеш максимум ползи при минимални разходи, примерно - странно, нали?

187

195

преди 13 години

така есамо че вместо да направят това, вкарват внос - така не се стимулира производство, напротив, обезмисля се... само че не печели вече прекупвача, а печели тоя, дето прибира голямата комисионна за вноса...всичко е пари, по-скоро кой да ги получи